- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
Evet o yüzden leslie yapıyorum sadece. Zaten onu bile zor yapıyorumAmman sakın haaa. Egzersizleri düzgün yapmazsan veya sana uygun olmayan egzersiz yaparsan çok acı çekersin
Benim bileklik var ama evde genel temizlik yaptığımda bile 2 -3 saat süren temizlikte 1000adim anca ediyor. Mutfaktaki yaptığım işlerde hele nerdeyse hiç saymıyor.Bende de uzerimde tasima aliskanligi yok. Yani 8 bin tamamliyosam fazlasi kesin var. Alamadik bir bileklik ya
canım amaç kilo vermek zaten. adımlara çok takılma. zipzipin de dediği gibi fazla katkısı yok puan olarak.Tamam canım...
terazi burcuyum ben napimadalet eşitlik istiyor hep yürek
En çokta bu etiket değiştirenlere açıyorum bir donem mağaza da çalıştım öğrenciyken bütün gece etiket basardik berbat birşey281 e dusmus simdi baktimda
Titiz derken ille de temizlik değil, yaptığın işlerde titiz olmak. Sen öyle biri olmasan senelerdir nasıl kaptanlık yapıcaksın hımmmBen mi titizim
Ayarları bozuktur canım benimki adım attığım an sayıyorEvet o yüzden leslie yapıyorum sadece. Zaten onu bile zor yapıyorum
Benim bileklik var ama evde genel temizlik yaptığımda bile 2 -3 saat süren temizlikte 1000adim anca ediyor. Mutfaktaki yaptığım işlerde hele nerdeyse hiç saymıyor.
şu an kaç kilosun migi?Gideyim Sinameki çayi yapayım
Dogru diyorsun abla aslinda rakamlar ya da her hangi birseyde cok dikkat ediyorum o liste duzgun olmali yoksa kafayi yerimTitiz derken ille de temizlik değil, yaptığın işlerde titiz olmak. Sen öyle biri olmasan senelerdir nasıl kaptanlık yapıcaksın hımmm
Iyi akşamlar canımİyi akşamlaryemekler yendi çaylar alındı şöyle bir uzun oturuş ile sizlere selam veriyorum . Padişahlığım uzun sürmez daha adımlarım var tamamlanacak belki de bebeğim uyanacak
Ben çok inadım canım yemiycem dedim mi yemem 15 sene içtiğim sigarayı bıraktım bir hafta daValla sana helal olsun
Bi de sanırım, adım olarak sabit bir ölçü alıyor mesela 50 cm . Çünkü ben koridorda denedim işte mesela 350 adım attım o 280 saydı. Bacak kısa ben daha küçük adımlıyorum demekkiAyarları bozuktur canım benimki adım attığım an sayıyor
Bende o inattan hiiiiç yok. Keşke olsa bazen lazımBen çok inadım canım yemiycem dedim mi yemem 15 sene içtiğim sigarayı bıraktım bir hafta da
Aynen canım. küçük adımları baz almıyor asker yürüyüşü gibi adımlar atarsan sert veya hızlı daha çabuk sayıyor hareketin hızına göre yani sayımıBi de sanırım, adım olarak sabit bir ölçü alıyor mesela 50 cm . Çünkü ben koridorda denedim işte mesela 350 adım attım o 280 saydı. Bacak kısa ben daha küçük adımlıyorum demekki
Aman nazende hoş olmuyor benim koca sen beni inadindan bosarsin diyor laf sokuyor haklıBende o inattan hiiiiç yok. Keşke olsa bazen lazım
Bugun gordum 250 gr eksi cumaya gore. Insallah cumaya kadar 400-500 olursa. Az da olsa eksi eksidirAz derken hiç ümit yokmu
Durum böyle olunca da yanlış saydı sanıyolar. Ben de öyle sanıp işgillenince olayın peşini bırakmayıp çözdümAynen canım. küçük adımları baz almıyor asker yürüyüşü gibi adımlar atarsan sert veya hızlı daha çabuk sayıyor hareketin hızına göre yani sayımı
İnşaallah canım sürpriz yaparsın iki gün var dahaBugun gordum 250 gr eksi cumaya gore. Insallah cumaya kadar 400-500 olursa. Az da olsa eksi eksidir
Helal olsun iradeneBen çok inadım canım yemiycem dedim mi yemem 15 sene içtiğim sigarayı bıraktım bir hafta da
Her şey kararında iyi ahahaAman nazende hoş olmuyor benim koca sen beni inadindan bosarsin diyor laf sokuyor haklı