- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
Teşekkür Ederim canımHelal olsun iradene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür Ederim canımHelal olsun iradene
3 bin telefon elinde dolanırken oluyorEn az 3 en fazla 8 bin mi desek
Iste o adimlar bile gelmiyor ki 0 adim diyorlar :)3 bin telefon elinde dolanırken oluyor
telefonunun pilinde sorun var o zaman canım. günde 4 kere şarj normal değil çünkü.Aslında tüm gün evden çıkılmasa bile 8bini tamamlamak kolay. Benim tek sıkıntım telefonumun şarjı çok çabuk bitiyor ( günde nerdeyse 4 kere şarj ediyorum ) o yüzden attığım çoğu adım gözükmüyor sistemde
yüreğine iniyordu di mi4 yemek kaşığı balı görünce menü sandım daha ne saldırican diyecektim tarif miş
Sorma yaaa, ben artık alamam da zaten uçmuş gitmiş fiyatlar
ben de tam zamanında almışım kızlar. şu anda bile benim aldığımdan 100 TL daha fazla. sinir bozucuBende almadım 250 liraydi 330 olmus
O zaman onlar annem gibi, cep telefonunu oynatmadan ev telefonu niyetine kullanıyorlarIste o adimlar bile gelmiyor ki 0 adim diyorlar :)
Artik rakamı biraktim canim. Şimdilik bu halim yeter banaSenin jübile rakamın kaç bacı ? bir tür daha kapışsaydik iyiydi
Ben pişireyim de toplama deme banaBiri mayaladigim ekmeği pişirip mutfağı toplasa süper olacak
Kaptanım 10 bini nasıl yapıyorsunuz yaEe bizde evde atiyoruz adimlari
Ayarları bozuktur canım benimki adım attığım an sayıyor
Mutfakta yemek yaparken mesela minik adımlar oluyor hep. Ya da toz alırken dolap silerken vs her küçük adımı saymıyor.Bi de sanırım, adım olarak sabit bir ölçü alıyor mesela 50 cm . Çünkü ben koridorda denedim işte mesela 350 adım attım o 280 saydı. Bacak kısa ben daha küçük adımlıyorum demekki
Bilekligim yokken giydiğim kıyafetlere yazın dışarıda yürürken telefon koymak için özel cep diktirdim .. burası gibi mecburiyette yoktu .. istemekle alakalı birşeyIste o adimlar bile gelmiyor ki 0 adim diyorlar :)
Hemde nasıl yoldan döndümtelefonunun pilinde sorun var o zaman canım. günde 4 kere şarj normal değil çünkü.
yüreğine iniyordu di mi
ben de tam zamanında almışım kızlar. şu anda bile benim aldığımdan 100 TL daha fazla. sinir bozucu
Boy kaç canım seninArtik rakamı biraktim canim. Şimdilik bu halim yeter bana
Belki bir hafta daha denerim canımGeçmiş olsun abla
Bizde evde atıyoruz canım kimi yerinde sayarak tamamliyor kimi Leslie yapıyor kimi odalarda deli dana gibi dolanıyor
Fen canım
Kıyamam ya çabuk geçer inşallah
Vauvv azminize maşallahBilekligim yokken giydiğim kıyafetlere yazın dışarıda yürürken telefon koymak için özel cep diktirdim .. burası gibi mecburiyette yoktu .. istemekle alakalı birşey
Hemde nasıl yoldan döndüm
Onları saymıyor EVet canimMutfakta yemek yaparken mesela minik adımlar oluyor hep. Ya da toz alırken dolap silerken vs her küçük adımı saymıyor.
Boyu hiç sorma agustosa kadar kendimi 1.68 biliyodum. Sonra ilk köyde bir ölçtük 1.60 eve gelince yine ölçtüm 1.62 falan sanirimBoy kaç canım senin
3 saat sokaklarda yürüdüğümu bilirim ne günlerdiVauvv azminize maşallah
Baya değişken misBoyu hiç sorma agustosa kadar kendimi 1.68 biliyodum. Sonra ilk köyde bir ölçtük 1.60 eve gelince yine ölçtüm 1.62 falan sanirim
Disarida yurumek daha güzel zaten. Evde baya zor. Bende cocuklari parka cikarirken kaydirak etrafinda turluyodum3 saat sokaklarda yürüdüğümu bilirim ne günlerdi