- 31 Temmuz 2020
- 19.786
- 59.919
Olsun canım bu ilginç tarih bilgisine giriyor gereksiz ama aklımda kalmışHala beklemedeyim
Üniversiteden bile hiçbirsey aklımda yok vallahi öğretmenim demeye utanıyorum çünkü hiçbir bilgi kalmadı gibi geliyor hafızamda
Tmm :)ben onun fitini yapıcam. sana da tarif veririm
branşın neydi canım?
Ahsfgfgushsahfgİyi zam gelmemiş hhaahaha
Canım eline sağlık bulmuşsun ama o tadı vermez ya zaten haftada 2 gün kaçamak yapsak minikten yeterli1 yumurta
1 paket labne
2 yemek kaşığı yoğurt
4 yemek kaşığı bal
2 yemek kaşığı yulaf unu ya da tam buğday
1 yemek kaşığı buğday nişastası
yumurta ve balı mikserle 3-4 dk çırpıyoruz. ayrı bir kapta sırasıyla labne, yoğurt, un, nişastayı çırpıyoruz. labneli karışımı yumurtalı karışımın üzerine döküyoruz. kaşıkla karıştıralım. yağlı kağıt serdiğimiz borcama ya da tart kalıbına harcı döküyoruz. 240 derece önceden ısıtılmış fırında önce üstü kızarana kadar bekliyoruz. 20 dk sonra 200 dereceye indiriyoruz. 10-15 dk da öyle pişiriyoruz. İçi daha cıvık olsun derseniz süreyi kısaltabilirsiniz.
Hedef60kgolmak
Canım bataryayı değiştirseneAslında tüm gün evden çıkılmasa bile 8bini tamamlamak kolay. Benim tek sıkıntım telefonumun şarjı çok çabuk bitiyor ( günde nerdeyse 4 kere şarj ediyorum ) o yüzden attığım çoğu adım gözükmüyor sistemde