ay dolunay halindeyken 3-4 gün vücudu şişirir.Dolunayin alakisi ne
Sonunu düşünen kahraman olamazHerşeyi donmuş bir şekilde satıyorlar.her şey almış başını gidiyor bakalım sonumuz ne olacak
40 a dayaniriz canım yaa alıştık artıkSonunu düşünen kahraman olamazbir nesil dolar 10 olmaz derken 20 görüyorduk küçük bir hamle ile 15 eyvah dediğimiz yere geriledik ben 30 lari görüruz diyorum varmı artıran
etkisi sürüyormuş canım. ben de 1 günlük biliyordum ama öyle değilmiş. gerçi yavaştan regl öncesine girdim. wc de sıkıntı. şişlik onlardan da olabilir. karnım balon gibiMerhaba canim
Dolunay gecmedi mi daha :))
Sıcağı görünce eriyor hemen:))İşte krem kıvamı olunca itti bani ben sıvı olarak bekliyordumsanki krem yiyecekmisim gibi geldi ...
Canım aktardan acı çehre diye bir çay var aynı lavman gibi.bende de kabızlık var ve bu çayı içince rahatlıyorum.icince evden çıkmamak lazımetkisi sürüyormuş canım. ben de 1 günlük biliyordum ama öyle değilmiş. gerçi yavaştan regl öncesine girdim. wc de sıkıntı. şişlik onlardan da olabilir. karnım balon gibi
kilo arttıkça hormonların da etkisiyle dolunay zamanı daha çok oluyor. ayrıca benim burcumu ay yönetiyor. aslında seninle burcumuz aynıDolunay zamani vücutta odem oluşabiliyor
Bende olmuyor ama cok duydum burda :))
İlk defa duydum benim bildiğim ödem vücut la yediklerinle alakalı olmazmi ? çok tuz Spor ayakta durmak vs nedenlerden ..Dolunay zamani vücutta odem oluşabiliyor
Bende olmuyor ama cok duydum burda :))
2 gündür bendede var bu durum işe yarıyor demekki dışarı çıkılmadığına göre alayım bende .Canım aktardan acı çehre diye bir çay var aynı lavman gibi.bende de kabızlık var ve bu çayı içince rahatlıyorum.icince evden çıkmamak lazım
Üç Aslan kadını olunca böyle.
Benim hiç sisligim olmaz canım adet döneminde bile ..ay dolunay halindeyken 3-4 gün vücudu şişirir.
Abla tadı çok kötü hele kokusu2 gündür bendede var bu durum işe yarıyor demekki dışarı çıkılmadığına göre alayım bende .
Demleme filan mı yapılıyor bu.
Yukselene göre değişiyor diyelim o zamankilo arttıkça hormonların da etkisiyle dolunay zamanı daha çok oluyor. ayrıca benim burcumu ay yönetiyor. aslında seninle burcumuz aynıniye bende oluyor da sen olmuyor
Adam dedi zaten 2 Kaşık at erir hemen dedi ama ben uyuz alamadım işte geceSıcağı görünce eriyor hemen:))
Aslan gibi kukrer alırdık aslında ama çok açık verdikÜç Aslan kadını olunca böyle.
Sevmiyoruz gizli işleri. Netlesseydi saat bildirecektik.
Eyvah hayatta içemem o zaman kalsın bence,mercimek çorbasda aynı işi görüyor nasılsa:))Abla tadı çok kötü hele kokusuben yarım çay bardağı suyun içine poşeti atıp 5 dk demliyorum sonra da iki yudumda içiyorum.
Ben daha iyimsermisim40 a dayaniriz canım yaa alıştık artık
1 çay kaşığı yetiyor zaten bunların sıvı olanlarıda var ondan bak olmazsa.Adam dedi zaten 2 Kaşık at erir hemen dedi ama ben uyuz alamadım işte gece
Benim migdem hassas ve kokuya karşı duyarlıyim belki içersin ablaEyvah hayatta içemem o zaman kalsın bence,mercimek çorbasda aynı işi görüyor nasılsa:))
Ben en çok 1 ocağı merak ediyorum sabah gözümüzü bir acicaz ve muhahahaBen daha iyimsermisim