Favorilere ekledim canim teşekkür ederimPırasayı ince ince dogra.icine havuç rendele.yagda biraz kavur.1 yemek kaşığı kadar salca köy.tuz,pulbiber ve karabiber koy altını kapat.ayri bir yerde yoğurt,süt,yumurta ve siviyagli bir karışım yap.borcama yağı sur ve yufkani ser.her katına bu yogurtlu karışımı sür orta katına pırasalı harcı dok.diger yufkaları da aynı şekilde yap.ustune kalan sosu dok.susam serp fırına verinşallah detaylı anlatmisimdir
Canım o halde bile sayfayı bırakıp gitmedin ahkam da kesmedin. Vicdanın rahat olsun
Ben gelene kadar olanlar olmus zaten abla didismeye mecalim yok kimseyle kendi derdim kendime yeter,buraya kadarmis bitti gittiHormonlarım coşmuş kızlar öyle diyor.
Filize takılmayı özledim. Gelse de didişsek
Simdi ne oluyor bu filiz anlamiyorum gercekten bende mi gelmeliydim sizinle
Senin derdin varsa herkesinde derdi var buradaBen gelene kadar olanlar olmus zaten abla didismeye mecalim yok kimseyle kendi derdim kendime yeter,buraya kadarmis bitti gitti
Rica ederim canımFavorilere ekledim canim teşekkür ederim
Normal elmayla olur mu ki? Ne var canim baska icinde?Ay bu limon yeşil elma kürü muhteşemmmm bende bile tatlı isteği gitti yaaaa deneyin kızlarrr
Uuuu hmmmm oo yea diye diye içiyorum
Senin gelip gelmemen degilki mevzu senmi anlamiyosun arkada konusan biz degilmisik gibi oldu bende bunu çozemedim ortaya lafi sen attin ama kenara cekilen sen oldun elif simdi herkesin gözünde ben kotü oldumSimdi ne oluyor bu filiz anlamiyorum gercekten bende mi gelmeliydim sizinle
Sorun ne ki çözemiyorum dunden beri
Bildiğim kadarıyla yeşil elma daha etkili canimNormal elmayla olur mu ki? Ne var canim baska icinde?
Iste ne olduSenin derdin varsa herkesinde derdi var burada
1 hafta da ne degisti
bazen yapıyorum valla:)) oğlana da ayırıyorum bazen, bu defa da alınıyor beyimiz :))Sen kendi salatani ayrı tabağa al abla
Gidersem yarin alayim o zaman.Bildiğim kadarıyla yeşil elma daha etkili canim
Kirmizi elmanın şeker oranı yüksek canım o yüzden diyette yeşil elma tercih ediliyorGidersem yarin alayim o zaman.
Peki arkada konustugumuzu burda anlatmam yazmam dogru olur muSenin gelip gelmemen degilki mevzu senmi anlamiyosun arkada konusan biz degilmisik gibi oldu bende bunu çozemedim ortaya lafi sen attin ama kenara cekilen sen oldun elif simdi herkesin gözünde ben kotü oldum
Ablacım çok sevindim gözün aydınSonuçlar iyi dedi dr yırttım gene bakalım 15 dakşkada erken den muayene oldu.
Hoşgeldin canım
Elinize sağlık kuzum çok şirinler Allah razı olsun
Bizim.burda degisen birsey yok aynıyızIste ne oldu
Ben açik bir insanim arkadada konustugunu yazabilirsin sorun yokPeki arkada konustugumuzu burda anlatmam yazmam dogru olur mu
Ben dedim evet kafa dinleyelim cunku yoruldum ama gidemedim
Sizede gitmeden once soyledim ben gitmem diye
Herkes ozgur sizde gitmeyebilirdiniz ki
Zorla kimseyi gondermedim
Gititiginiz icin suclu mu oldum
Önemli olan işte o canım güzel olanı güzel birakabilmekSağol canım benim. Aslında sıradan bir insanım. Bütün insanların kalbi güzel ama hayat bizi uzunce kalbimiz bozulabiliyor.
Aynen canım onuda her zaman yemiyorlqr benimkilere et tavuk olacak makarna pilav olacak başka birşey surmuyorlar agizlarinaZaten çocukların sevdiklerini yapıyoruz canim
Bende ekledim haftaya pırasa alır denerimPırasayı ince ince dogra.icine havuç rendele.yagda biraz kavur.1 yemek kaşığı kadar salca köy.tuz,pulbiber ve karabiber koy altını kapat.ayri bir yerde yoğurt,süt,yumurta ve siviyagli bir karışım yap.borcama yağı sur ve yufkani ser.her katına bu yogurtlu karışımı sür orta katına pırasalı harcı dok.diger yufkaları da aynı şekilde yap.ustune kalan sosu dok.susam serp fırına verinşallah detaylı anlatmisimdir
Sen yinede ölçülü ye canımPırasalı börek ben de çok severim bayılırım.
Biz şu an burda full hamur işi yiyoruz. Misafir olduğum için kimsenin yemeğine ben diyetteyim diyemiyorum :) zaten diğer türlü aç kalırım gerçekten hep ya dışardan söyleniyor ya hamur işi yapılıyor