- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Pirasa ,tarhana corbasiAkşama menüde neler var kızlar
Ac kaldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pirasa ,tarhana corbasiAkşama menüde neler var kızlar
Bende dünden kalanlar varAkşama menüde neler var kızlar
bizim menüde bana salata var da ne kadar çok yaparsam yapayım benim koca salatayı çok yapmışsın diyor ben de ben yiycem diyorum bu yemekten az yiyip salatanın çoğunu olmadı ekmekle gömüyor ziyan olmasın diyor bir de laaa ben yiycem bennnn diyorum amaAkşama menüde neler var kızlar
Diyorum ya sana erkenden gittin gittin yoksa kalmıyor a101 öyle değil bakEşim az önce işe giderken bakmış bugün gelen bütün ürünleri talan etmisler
Sevmiyormusun pırasayıPirasa ,tarhana corbasi
Ac kaldim
Sen kendi salatani ayrı tabağa al ablabizim menüde bana salata var da ne kadar çok yaparsam yapayım benim koca salatayı çok yapmışsın diyor ben de ben yiycem diyorum bu yemekten az yiyip salatanın çoğunu olmadı ekmekle gömüyor ziyan olmasın diyor bir de laaa ben yiycem bennnn diyorum ama
Bende de dünden kalan mercimek çorbası var yanına yine salata yaparım.kiza da baharatlı ekmek ve kizarticamBende dünden kalanlar var
Mercimek çorbası
Pilav
Çocukların yiyeceği kadar kanat var
Bı karnabahar yemeği yapicam sadece
Yaa annem bunu koyden getirdi ben biraz daha beyazli pirasa seviyorumSevmiyormusun pırasayı
Sağol canım benim. Aslında sıradan bir insanım. Bütün insanların kalbi güzel ama hayat bizi uzunce kalbimiz bozulabiliyor.Elinize sağlık canım güzel kalpli insansın vesselam
Hormonlarım coşmuş kızlar öyle diyor.Abla şimdi konuştuk yemek yapıyormuş hem sen niye sürekli böyle alınıyorsun ki ben çözemedim seni
Alıyor suyuna batırarak yiyiyordur kesinbizim menüde bana salata var da ne kadar çok yaparsam yapayım benim koca salatayı çok yapmışsın diyor ben de ben yiycem diyorum bu yemekten az yiyip salatanın çoğunu olmadı ekmekle gömüyor ziyan olmasın diyor bir de laaa ben yiycem bennnn diyorum ama
Benimkiler çorba pilav tavuk yerler sanırım kuş kadar yiyorlar zatenBende de dünden kalan mercimek çorbası var yanına yine salata yaparım.kiza da baharatlı ekmek ve kizarticam
Pırasa böreği süper oluyor yaaYaa annem bunu koyden getirdi ben biraz daha beyazli pirasa seviyorum
Neyse corba salata idare edecegim artik :)
Hic yemedimPırasa böreği süper oluyor yaa
Zaten çocukların sevdiklerini yapıyoruz canimBenimkiler çorba pilav tavuk yerler sanırım kuş kadar yiyorlar zaten
Benimkiler yemeğini hiç sevmezler.ben bunlara yaptım yedirdim sonra da içindekini pırasa olduğunu söyledim şok oldularHic yemedim
Aaa öyle mi bizde yapsak babam.yemez kiBenimkiler yemeğini hiç sevmezler.ben bunlara yaptım yedirdim sonra da içindekini pırasa olduğunu söyledim şok oldular
Valla yemeyen herkese yedirdim.bir dene istersenAaa öyle mi bizde yapsak babam.yemez ki
Ozel bir tarifin var mi canimValla yemeyen herkese yedirdim.bir dene istersen
Pırasayı ince ince dogra.icine havuç rendele.yagda biraz kavur.1 yemek kaşığı kadar salca köy.tuz,pulbiber ve karabiber koy altını kapat.ayri bir yerde yoğurt,süt,yumurta ve siviyagli bir karışım yap.borcama yağı sur ve yufkani ser.her katına bu yogurtlu karışımı sür orta katına pırasalı harcı dok.diger yufkaları da aynı şekilde yap.ustune kalan sosu dok.susam serp fırına ver inşallah detaylı anlatmisimdirOzel bir tarifin var mi canim