- 20 Mart 2008
- 140.795
- 211.417
- 60
Ne güzel öyle ca dostlarımız üşümesinler artık,ellerinize sağlık olsun .
İyi oldu döndüğünHosbuldum abla
Ne bilim ki geçmişi okumadım daha ne oldu ne konusuldu biliyorsundur kızın canlı dersleri var tam giremedim detaylıKız sen sadece isime mi takıldın
Canım o halde bile sayfayı bırakıp gitmedin ahkam da kesmedin. Vicdanın rahat olsunBende anlasam.keske abla sanada anlatirim
Dunden beri tepki aliyorum
Ne yaptiysam cozemedim
Neyse canım boşver ben gittimNe bilim ki geçmişi okumadım daha ne oldu ne konusuldu biliyorsundur kızın canlı dersleri var tam giremedim detaylı
Ben zipzipa kötü insan asla demem deseydim daha farklı konusurdum sadece şaşkınlığım o kadar sil dedi silmedi ciddi söylediği de oldu yapmadı şimdi niye ciddiye aldı merakimda buydu.Peki gerçekten ciddi soruyorum.degdi mi bu kadar tartışmaya.@Zipzip- hak etti mi sence canım.yaziyi silince kötü insan silmeyince iyi insan mi oluyor.zaten kendiside ifade ediyor filiz istemiş ve yapmış zaten bayadir da sil diye söylemiş uzatmayalım yaa bak sayfa ne hale geldi kendimize gelelim
Elinize sağlık canım
Zeynep özelde sen neler konuşuluyor bilmiyorsun bence burda konuşma fazla.Canım o halde bile sayfayı bırakıp gitmedin ahkam da kesmedin. Vicdanın rahat olsun
ayyy ne şirin kedi eviii ellerinize sağlık gülüm
Haydaaa ben sana ne yaptım şimdi sana mı sorcam nerede ne konuşacağımi hayırdır?Zeynep özelde sen neler konuşuluyor bilmiyorsun bence burda konuşma fazla.
Ciddi soylerse ciddiye alirim sonra da kotu ben oluyorumBen zipzipa kötü insan asla demem deseydim daha farklı konusurdum sadece şaşkınlığım o kadar sil dedi silmedi ciddi söylediği de oldu yapmadı şimdi niye ciddiye aldı merakimda buydu.
Özelde konusulanlari kimse bilmek zorunda yada tahmin etmek durumda değil ki herkes burda yazilanlardan yola çıkıyorZeynep özelde sen neler konuşuluyor bilmiyorsun bence burda konuşma fazla.
Aynen öyle.Özelde konusulanlari kimse bilmek zorunda yada tahmin etmek durumda değil ki herkes burda yazilanlardan yola çıkıyor
Sağol tatlım.ayyy ne şirin kedi eviii ellerinize sağlık gülüm
Aynen çok acil ihtiyaçDemek ki herkes diyette ekmek yapicam
Eşim az önce işe giderken bakmış bugün gelen bütün ürünleri talan etmislerAynen çok acil ihtiyaç1 gün bile kaybedemezler