- 27 Ekim 2008
- 3.363
- 15.850
Evet güzel olmuş bu benim fikrim de.sadece sence ben mi öyle düşünüyorum geçmişi okuma imkanın varsa oku bir istersen canım.dediklerine katılıyorum. 3 arkadaşında emeği var burda ama ben ne yapabilirim?benim sayfam mi burasiGercekten güzel mi olmuşyani burada filiz ablanın emeği yok mu sayılıyor anlamıyorum elif kaptan keske degistirmeseydi burada filiz ablanın elifin cordelianın emekleri vardı keske. Ben karışma yüzsüzlüğünde bulundum ama sorun olmaz dimi
Dun ne oldugunu biliyor musunuzÇok sağol abla❤
Hosbuldum canım ❤
Ben de çok iyiyim canim cok teşekkür ederim valla dan diye girdim başlığı görünce kusura bakma
Gidemem ki o boşluk hissi fena alışmışız buranın temposuna
Ee dun geldi ama tepkiyle geldi ben tepki alacak ne yaptimBiliyorum silmedigini önce keske hiç silmeseydin iste canim biliyorsun gelirdi filiz abla onu sen daha iyi tanırsın inatçıdır biraz huysuz tatlı kadındır.
Olmazdı çünkü orada cordelia nın adı bile silinse aynı tepkiyi verirdim burada. Benim için bak benim için diyorum canım bu benim fikrim tamamen şahsi görüşüm onun adını görmeye alışmışım ki görmeyince tuhaf oldum açıkçası heryerde herkesin emeği var ama onların ki daha fazlaOlayı neden emek yoka vuruyorsun ki canım hepimiz biliyoruz kimin ne kadar emeğinin olduğunu, filiz kendisi istemis bayadir da diyordu benim anlamadım neden filiz istediği halde degistirilmeyecekti
Niye gecen hafta tepki vermedin cordelia gidince silmistimOlmazdı çünkü orada cordelia nın adı bile silinse aynı tepkiyi verirdim burada. Benim için bak benim için diyorum canım bu benim fikrim tamamen şahsi görüşüm onun adını görmeye alışmışım ki görmeyince tuhaf oldum açıkçası heryerde herkesin emeği var ama onların ki daha fazla
Ben onu bilmiyorum ki sadece sayfa ismi degismis yadırgadım dedim o hep zaten diyor silin silin diye silmedin şimdi niye ciddiye alıp sildin ki keske ciddiye almasaydınEe dun geldi ama tepkiyle geldi ben tepki alacak ne yaptim
Burda kalmak.mi sucum
Hosbuldum canım
Cordeliaa gittiğinde ilk sayfadan elif onuda sildi yıldız kaptanların arasında o zaman neden tepki vermedin canım şuan bu şekilde konuşmak bana çok saçma geliyor , filiz istemiş elifte filizin istediğini gerçekleştirmiş ben ikisine de saygı duyuyorum ve yapılan bir yanlış görmüyorumOlmazdı çünkü orada cordelia nın adı bile silinse aynı tepkiyi verirdim burada. Benim için bak benim için diyorum canım bu benim fikrim tamamen şahsi görüşüm onun adını görmeye alışmışım ki görmeyince tuhaf oldum açıkçası heryerde herkesin emeği var ama onların ki daha fazla
Teşekkür ederim rahatladım bendesıkıntı yokmuş yanii çook şükür
Hoş geldinn canısıNe bileyim bir hafta demiştim ara vericem diyebir hafta olmuş işte
Benim fikrim de böyle olmaması gerektiğiydi çok tuhaf olmuş ne diyeyim kaptan istediğini yapmakta özgürdür ben tepkimi koydum gerisi beni bağlamıyor geçmişi cevap yazdığım icin bölük pörçük okuyorumEvet güzel olmuş bu benim fikrim de.sadece sence ben mi öyle düşünüyorum geçmişi okuma imkanın varsa oku bir istersen canım.dediklerine katılıyorum. 3 arkadaşında emeği var burda ama ben ne yapabilirim?benim sayfam mi burasi
Onu görmedim ben görsem derdim ona da canım neyse herkes durumdan memnunsa bana da laf söylemek düşmez ne diyeyimCordeliaa gittiğinde ilk sayfadan elif onuda sildi yıldız kaptanların arasında o zaman neden tepki vermedin canım şuan bu şekilde konuşmak bana çok saçma geliyor , filiz istemiş elifte filizin istediğini gerçekleştirmiş ben ikisine de saygı duyuyorum ve yapılan bir yanlış görmüyorum
Kız sen sadece isime mi takıldınBenim fikrim de böyle olmaması gerektiğiydi çok tuhaf olmuş ne diyeyim kaptan istediğini yapmakta özgürdür ben tepkimi koydum gerisi beni bağlamıyor geçmişi cevap yazdığım icin bölük pörçük okuyorum
Hosbuldum ablaTeşekkür ederim rahatladım bende
Hoş geldinn canısı
Baska ne var takilacak acabaKız sen sadece isime mi takıldın
Bencede uzamamali canım sonuçta bu durum elifle ve filiz arasındaOnu görmedim ben görsem derdim ona da canım neyse herkes durumdan memnunsa bana da laf söylemek düşmez ne diyeyimsana saçma geliyor olabilir ama bana değil neyse konu uzamasın
gülüm ben de anlamıyorum neler oluyor sayfaları da okuyorum ortada bir şey de yokEe dun geldi ama tepkiyle geldi ben tepki alacak ne yaptim
Burda kalmak.mi sucum
Peki gerçekten ciddi soruyorum.degdi mi bu kadar tartışmaya.@Zipzip- hak etti mi sence canım.yaziyi silince kötü insan silmeyince iyi insan mi oluyor.zaten kendiside ifade ediyor filiz istemiş ve yapmış zaten bayadir da sil diye söylemiş uzatmayalım yaa bak sayfa ne hale geldi kendimize gelelimBenim fikrim de böyle olmaması gerektiğiydi çok tuhaf olmuş ne diyeyim kaptan istediğini yapmakta özgürdür ben tepkimi koydum gerisi beni bağlamıyor geçmişi cevap yazdığım icin bölük pörçük okuyorum
Bende anlasam.keske abla sanada anlatirimgülüm ben de anlamıyorum neler oluyor sayfaları da okuyorum ortada bir şey de yok