Aynn 4.takimdaydim guzelde kilo veriyordum ailevi sorunlar sebebiyle devam edemedim malesef esas listedeydim dun yine girmek icin siteye girdim gruplar kapanmış bnde kendime yeni motivasyon grubu baktim burasi cikti karsima burdan devam edeyim dedimHosgeldin canim yeniden bende elif 32 yaşındayim
İnşallah hedefine birlikte ulasiriz
4.takimdaymissin onlarla neden devam etmedin :))
Hosbuldum insallah ulasiriz hep birlikteHosgeldin ayşe burda olduğun sürece eminim istedigin kilona ulaşacaksin
Hosgeldin cnmAynn 4.takimdaydim guzelde kilo veriyordum ailevi sorunlar sebebiyle devam edemedim malesef esas listedeydim dun yine girmek icin siteye girdim gruplar kapanmış bnde kendime yeni motivasyon grubu baktim burasi cikti karsima burdan devam edeyim dedim
Sağol canim iyi degilim gercekten
Hoşgeldin aramızaAynn 4.takimdaydim guzelde kilo veriyordum ailevi sorunlar sebebiyle devam edemedim malesef esas listedeydim dun yine girmek icin siteye girdim gruplar kapanmış bnde kendime yeni motivasyon grubu baktim burasi cikti karsima burdan devam edeyim dedim
TesekkurlerHoşgeldin aramıza
HoşgeldinizHosbuldum insallah ulasiriz hep birlikte
hoşgeldin canımAynn 4.takimdaydim guzelde kilo veriyordum ailevi sorunlar sebebiyle devam edemedim malesef esas listedeydim dun yine girmek icin siteye girdim gruplar kapanmış bnde kendime yeni motivasyon grubu baktim burasi cikti karsima burdan devam edeyim dedim
WC ye çıkamadım kaptanımGünaydın canim eksisin 50 gramda olsa tebrik ederim
Günaydın
Cuma :72,9
Bugün 72.3
-600
2 kg verme hayalim suya düştü
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia @fittanne
Kilo bildirimi yapıyorum
Cuma 92.2
Pazartesi 92
-200grniye böyle az oldu yediğim çiğ köftelerin acısı çıktı
güüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyydddddddddddddııııııııııınnnnnnnnnnnn
bakın haftasonu göbek atmadığım için ne oldu biliomusunuz?
yerimde saydım
kilo stabil 62.95
Düzensiz 2 günün günahı..
Cuma 89.1
Pazartesi 89.9
Fark +800
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Eki Görüntüle 2960757
Günaydın kızlardetoks suyumla güne başladım. artiyim çünkiiii
ekmek yemek bana yaramıyor ..
Eski sizdeme devam
Cuma 56,75
Pazartesi 57,20Eki Görüntüle 2960760
Tebrik ederim kızlar artı gelenler cumaya kadar eminim eksiye düşecektir ve dusmelidirAzimli kızlar günaydın az önce tartıldım. 79.3 kiloyum. Başlangıç kilosu oluyor.
Sadece bu sayfada paylasim yapiyoruzArkadaşlar ben bugun itibariyle ogun ve spor bildirimimi yaparim cuma gunu tam tartimida gonderirim insallah sizlere suan kaza oruclarimi tutmaya başladım diyet ve sporla birlikte insallah mumkun oldugunca ogunlerimi resimli olarak bildirim yaparim yanliz spor ve menuleri bu postami yazmam gerekiyor
Varistenmi yoksa baska damar rahatsizligimi acabaSağol canim iyi degilim gercekten
Superrrr.Gunaydin kızlar listede olmasamda kontrol amaçlı tartildim cuma 56.9 bugün 56.8 :)
Gönderdin sanki.Kilo bildirimimi yazmıştım ama gondermeyi unutmuşum sabitim
Cuma 58.2
Pazartesi 58.2
Tebrikler.Kilo bildirimi
Cuma günü 83.7
Pazartesi 82.6
Afiyet olsun.Dünün menüsü
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Domatesli biber sote
2 kk peynir
Zeytin
Akşam
1 tabak bolonez sos ( ev halkı makarna yedi)
2kepce mercimek çorbası
Su: 2lt
Eki Görüntüle 2960872
E Elif_EylulZipzip- C _CikiLeta Cordelia
Teşekkür ederimAfiyet olsun.
Bende kazaoruçları tutucam yarından itibaren beraber tutalım mıArkadaşlar ben bugun itibariyle ogun ve spor bildirimimi yaparim cuma gunu tam tartimida gonderirim insallah sizlere suan kaza oruclarimi tutmaya başladım diyet ve sporla birlikte insallah mumkun oldugunca ogunlerimi resimli olarak bildirim yaparim yanliz spor ve menuleri bu postami yazmam gerekiyor