- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Varisler çok ciddi derecede büyüdü aksam kramplar girdi ağladim cok kotü bugun ultrason randevum var bakalim ne çıkacakVaristenmi yoksa baska damar rahatsizligimi acaba
Varis corabi kullaniyormusun cnm
Sagol canim
Rabbim şifa versin yaVarisler çok ciddi derecede büyüdü aksam kramplar girdi ağladim cok kotü bugun ultrason randevum var bakalim ne çıkacak
Ben de 4.takimda yarışmıştım. Milattan önceAynn 4.takimdaydim guzelde kilo veriyordum ailevi sorunlar sebebiyle devam edemedim malesef esas listedeydim dun yine girmek icin siteye girdim gruplar kapanmış bnde kendime yeni motivasyon grubu baktim burasi cikti karsima burdan devam edeyim dedim
Allah şifa versin inşallah sonuçlar iyi çıkarVarisler çok ciddi derecede büyüdü aksam kramplar girdi ağladim cok kotü bugun ultrason randevum var bakalim ne çıkacak
Bende 65 ile hedefledim ama olacak mı bilmiyorumYılbaşına kadar vermem gerek 6 ,1 kilo var nasıl gidecek bakalim
Başlangıcın hayırlı olsunGünaydın kızlar ❤ kilo bildirim günümüz bugün diye biliyorum. Öyle ise ilk bildirim ve diyet yapmaya ilk başlangıcımı yapayım bakalım.
29 kasım pazartesi yani
Bu sabah : 69.6
Günaydın canim baslangicin hayirli olsun ❤Günaydın kızlar ❤ kilo bildirim günümüz bugün diye biliyorum. Öyle ise ilk bildirim ve diyet yapmaya ilk başlangıcımı yapayım bakalım.
29 kasım pazartesi yani
Varisler heralde alinabiliyor cnmVarisler çok ciddi derecede büyüdü aksam kramplar girdi ağladim cok kotü bugun ultrason randevum var bakalim ne çıkacak
Hoşgeldin aramıza başlangıcın hayırlı olsunGünaydın kızlar ❤ kilo bildirim günümüz bugün diye biliyorum. Öyle ise ilk bildirim ve diyet yapmaya ilk başlangıcımı yapayım bakalım.
29 kasım pazartesi yani
Hosgeldin cnmGünaydın kızlar ❤ kilo bildirim günümüz bugün diye biliyorum. Öyle ise ilk bildirim ve diyet yapmaya ilk başlangıcımı yapayım bakalım.
29 kasım pazartesi yani
Hos bulduk, sağol canim.Çok güzel bir benzetme olmuş. Hoşgeldin canım
Hoş bulduk canim.Geçmiş olsun cnm
Hoşgeldiniz kizlar
Geçmiş olsun, Allah sifa versin canim.Sağol canim iyi degilim gercekten
Allah kabul etsin. Bende tutmak istiyorum. Daha yeni regl baslayacak. Bu hafta gecsin de inşallah.Arkadaşlar ben bugun itibariyle ogun ve spor bildirimimi yaparim cuma gunu tam tartimida gonderirim insallah sizlere suan kaza oruclarimi tutmaya başladım diyet ve sporla birlikte insallah mumkun oldugunca ogunlerimi resimli olarak bildirim yaparim yanliz spor ve menuleri bu postami yazmam gerekiyor
Sagol canimHos bulduk, sağol canim.
Hoş bulduk canim.
Geçmiş olsun, Allah sifa versin canim.
Allah kabul etsin. Bende tutmak istiyorum. Daha yeni regl baslayacak. Bu hafta gecsin de inşallah.
61 gün niyetlendim bende 8 gün tuttumHos bulduk, sağol canim.
Hoş bulduk canim.
Geçmiş olsun, Allah sifa versin canim.
Allah kabul etsin. Bende tutmak istiyorum. Daha yeni regl baslayacak. Bu hafta gecsin de inşallah.
Niyetlendigin 61 orucuysa, onun araliksiz tutulmasi gerekiyor cnm61 gün niyetlendim bende 8 gün tuttum
52 gün kaldı
Bugün tutacaktım zamanım vardi ama tutmadım
Ezan burda 6:25 te okunuyor