- 14 Şubat 2021
- 1.227
- 7.647
- 43
Bu 36 saatin gündüzü de Ramazan orucu gibi susuz degil miDaha dur, bugün tüm grup 36 saatlik açlığa niyet etti ( misafirlikteydim, kaçırdım), ben 3 günlüğe niyet edeceğim
Günaydın canımGunaydın hanımlar
Hayırlı sabahlar ablaHayırlı sabahlar kızlar
Boncuğum dün kaçırdım sanırım, çok geçmiş olsun, daha iyisin değil miBoncuk2307
Günaydın çiçek kadıngünaydın kızlaaarrrrrrr
Günıoo Jouu hoşgeldin canımGünnnooooooooyeni telime kavuştum ooyy dünya varmışş
Günaydın canımKızlar günaydın mutlu sabahlar .
Günaydın kaptanımGünaydın
Günaydııınnn keleş hanımGünaydınlar hanımlar
Günaydın canım kolaylıklar diliyorumGünaydın kk alemin en güzel kadınlarıkaç gündür ugrayamiyorum koştur koştur temizlik yapıyorum . temizlik yapmak koymuyor da yemek telaşı çocukların okulu git gel yapmaktan daha mutfağı bitirebildim böyle giderse benim temizlik 1 ayı bulacak
Günaydınlar lenacımGünaydın canım
Hayırlı sabahlar abla
Günaydın çiçek kadınHayırlı işlerin olsun
Günıoo Jouu hoşgeldin canım
Günaydın canım
Günaydın kaptanım
Günaydııınnn keleş hanım
Cumartesiye geliyorumm kaptanımmGünaydın canım
Hayırlı sabahlar abla
Günaydın çiçek kadınHayırlı işlerin olsun
Günıoo Jouu hoşgeldin canım
Günaydın canım
Günaydın kaptanım
Günaydııınnn keleş hanım
makroyu anlamadım pek kuzum ama kuru yemiş kalmamış evde alayım bende diyordum zaten biraz çiğ kuruyemiş ceviz filan :)Makrolarını doldurduysan gayet güzel menü cnm. Muzun yanına biraz kuruyemiş olabilirdi belki.
haklısın canım aksam daha doyurucu olabilirdi.Canım az bence bu miktarlar ya. Menünün içeriği güzel ama bi çatal, iki çatal çok az.
Afiyet olsun canım spor menü çok iyi
Teşekkür ederim kaptanım :)
çokkk geçmiş olsun nergiscim inşallah hemencecik sağlığına kavuşur.Günaydın kızlarnasılsıniz insalhh hepiniz iyisinizdir çok özledim sizleri sanırım hazırlıkta da olamayacağım LenaG zatenn diyet miyet yok bitti
Anjiyo olduk bugüne kadar düzgün bir belirti vermeyen damarlar kalp %90 @şah damarı %69 tıkalı ve açılmadı
Ocak ayına byy pass verdiler
Bugün de şehir hastane gidicez bakalım
Dualarınızın benimle olduğunu biliyorum sizleri cokkk cokk seviyorum hepinizi opuyorummmmm canlarım
hadi inşallah kaptanımm bende çokk heyecanlıyımmmGünaydın mavişler
2 günümüz kaldı canlarım . Son 2 günü verimli değerlendirelim. Zaten harika menüler gönderiyorsunuz.Cısssslı menü görmedim şimdiye kadar.Azimli gidiyoruzCumartesi günü bu grup harika eksiler getirecek.
Öpüyorum hepinizi
Boncuk2307 @Cakinin Gelini Elhan @60kiloyum @Asya89 Jasminium84 Cicekbocekkaktus @Beyaz leylak yosunlupapatya @Ankee @Pembepilates @FitVenus @bluegreeneyes @malahit @tomrs @Tutku44
Papatyamm en sevdiğim çiçeğimmdiirrr
Gecmis olsun. Allah sifa versinGünaydın kızlarnasılsıniz insalhh hepiniz iyisinizdir çok özledim sizleri sanırım hazırlıkta da olamayacağım LenaG zatenn diyet miyet yok bitti
Anjiyo olduk bugüne kadar düzgün bir belirti vermeyen damarlar kalp %90 @şah damarı %69 tıkalı ve açılmadı
Ocak ayına byy pass verdiler
Bugün de şehir hastane gidicez bakalım
Dualarınızın benimle olduğunu biliyorum sizleri cokkk cokk seviyorum hepinizi opuyorummmmm canlarım
iyiyim kzuum bende takılıyorum buralarda özledikk göremeyince senideePapatyamm en sevdiğim çiçeğimmdiirrr
Nasılsın gülümm
Bende ozledimm yaa sizsiz olmayy iyiki burası var iyiki siziyiyim kzuum bende takılıyorum buralarda özledikk göremeyince senidee
Yılbaşına bosvveeertttAyy kimse yılbaşı için hedef koymamış galiba hiç etiket düşmemiş
Niye kızYılbaşına bosvveeerttt
Yılbaşına bosvveeerttt