- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
Yok son kararim , son günceli attim, wcyi vs bekleyemeyecgim.En gec 1 canim
Ay gecen haftaki halim geldi aklımaYok son kararim , son günceli attim, wcyi vs bekleyemeyecgim.
Kaptan olmak zormusAy gecen haftaki halim geldi aklıma
Kilon süper ,keske benim olsaGunaydin kızlar listede olmasamda kontrol amaçlı tartildim cuma 56.9 bugün 56.8 :)
Tamamdır çok tşk ederimEvet canim spor yaparsan beni etiketle.Her hafta seçilen kaptanlarımız da oluyor. Zamanla alışırsın.
Eksin cok guzel tebrik ederim canim ❤
Gecmis olsun canimKaptanim daha fazla bekleyemedim, özelden attim tarti fotosunu, kizim gece kustu iki defa uyumadim fazla.
Biseyler yedirip uyutacagim ben de uyuyacagim.
Eksin cok guzel tebrik ederim canim ❤Günaydın
Cuma 68.1
Bugun 67.8
-300 gr
Günaydın canim eksideisn tebrik ederimGunaydin kızlar listede olmasamda kontrol amaçlı tartildim cuma 56.9 bugün 56.8 :)
Hoşgeldin aramızaKahvem sade olsun, böyle acımtırak....
Sanki asfalt yalar gibi olsun da iştahımi kapatsin.. daha da birşey istemesin canim
Hoş bulduk canimmHoşgeldin aramıza
Canım geçmiş olsun Allah şifa versin..Başım çatlayacak ya gerçekten kendimi çok aç bırakıyorum zangır zangır titriyorum, bide herşeyi kafaya takınca beynim yorulmuş gibi ağrı yapıyor,
Gece yine uyuyamadım apartmandan bi insan sesi geliyor gece yarısı oy oy diye bağırıyor tuhaf sesler çıkarıyor uyku tutmadı
Canim gece esin calisiyor mu? Bizde de bazen asagi katin sesleri gelir ama kafayi gömüp sarilip uyuruz.Başım çatlayacak ya gerçekten kendimi çok aç bırakıyorum zangır zangır titriyorum, bide herşeyi kafaya takınca beynim yorulmuş gibi ağrı yapıyor,
Gece yine uyuyamadım apartmandan bi insan sesi geliyor gece yarısı oy oy diye bağırıyor tuhaf sesler çıkarıyor uyku tutmadı
Kahvem sade olsun, böyle acımtırak....
Sanki asfalt yalar gibi olsun da iştahımi kapatsin.. daha da birşey istemesin canim