Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Aynn 4.takimdaydim guzelde kilo veriyordum ailevi sorunlar sebebiyle devam edemedim malesef esas listedeydim dun yine girmek icin siteye girdim gruplar kapanmış bnde kendime yeni motivasyon grubu baktim burasi cikti karsima burdan devam edeyim dedim
Ben de 4.takimda yarışmıştım. Milattan önce 😂😂
Ne guzelde kilolar vermistim. Simdi maalesef.. o eski halimmden eser yok simdi
😂

Varisler çok ciddi derecede büyüdü aksam kramplar girdi ağladim cok kotü bugun ultrason randevum var bakalim ne çıkacak
Varisler heralde alinabiliyor cnm

Bi git bakalim ne çıkacak 😐

Eğer corabi düzenli giyersen agrilarina bi parca iyi gelir

Günaydın kızlar ❤ kilo bildirim günümüz bugün diye biliyorum. Öyle ise ilk bildirim ve diyet yapmaya ilk başlangıcımı yapayım bakalım. 😊

29 kasım pazartesi yani
Bu sabah : 69.6
Hoşgeldin aramıza başlangıcın hayırlı olsun ☺️

😄 Çok güzel bir benzetme olmuş. Hoşgeldin canım ♥️
Hos bulduk, sağol canim.
Geçmiş olsun cnm

Hoşgeldiniz kizlar 🌹🌹🌹
Hoş bulduk canim.
Sağol canim iyi degilim gercekten
Geçmiş olsun, Allah sifa versin canim.
Arkadaşlar ben bugun itibariyle ogun ve spor bildirimimi yaparim cuma gunu tam tartimida gonderirim insallah sizlere suan kaza oruclarimi tutmaya başladım diyet ve sporla birlikte insallah mumkun oldugunca ogunlerimi resimli olarak bildirim yaparim yanliz spor ve menuleri bu postami yazmam gerekiyor
Allah kabul etsin. Bende tutmak istiyorum. Daha yeni regl baslayacak. Bu hafta gecsin de inşallah.

Hos bulduk, sağol canim.

Hoş bulduk canim.

Geçmiş olsun, Allah sifa versin canim.

Allah kabul etsin. Bende tutmak istiyorum. Daha yeni regl baslayacak. Bu hafta gecsin de inşallah.
61 gün niyetlendim bende 8 gün tuttum
52 gün kaldı
Bugün tutacaktım zamanım vardi ama tutmadım
Ezan burda 6:25 te okunuyor

X