Bence 57 ye kadar devam et gülüm. Hatta 55 olsan çok daha iyi olur 55-57 arası gider gelirsin korumada. Boyuna göre 57 mükoÇok az kaldı zaten ablacım son hedef 62-63 falan olsam bir süre ara vereceğim korumaya geçeceğim. Tez zamanda inşallah
Çokk teşekkür ederim boncuğumm oturdu gibi sanırsam ama haftasonunu yazamıyorum çekindiğimden hafta içi de dikkatli gidince aynı rakamda oynuyorum ama diyetisyene gidicem bir hafta sonra 16sında bakalım ne dicek genelde ne kadar köfte balık tavuk tüketsemde kastan da gidiyor çünkü :) ama senin boyun kaçtı boncuğum 62 63 e hiç bişicik kalmamış ama ben seni 58 59 olmak istiyorum gibi kalmış aklımda yanlışmı hatırladım acabaÇok az kaldı zaten ablacım son hedef 62-63 falan olsam bir süre ara vereceğim korumaya geçeceğim. Tez zamanda inşallah
7 bin adımı yazdım tamamlarsın hemi ablacım
Papatyam çiçeğim ben senin menülere ayrıca bakıyorum korumada nasıl yaparım fikir olsun diye, herkes biliyor bir tek senin korumada olduğunu. Sıkılma yani bize de fikir olacak , önderlik etmiş olacaksın
Gerçekten çok şanslısın, bizde her gün pilav makarna bir şey olur her yemeğin yanına , onla olmazsa sarma dolma. Genelde 3 çeşit yemek pişiririm biri illa bu yazdıklarımdan olur. Yoksa doymuyor evdekiler, baba evinde de böyleydi çevremdekiler de öyle. Senin gibi olmk isterdim yaa,mesela bugün canım ton balıklı makarna çekti, ya ada kıymalı falan
Benim boyum 1.67 bir de basen den gitmediği için aşırı zayıf oluyorum 57 de 55 imkansızBence 57 ye kadar devam et gülüm. Hatta 55 olsan çok daha iyi olur 55-57 arası gider gelirsin korumada. Boyuna göre 57 müko
1,67 boyum ideal kilo aralığı 60 - 63 arası. 60 a düşeceğim ama bir müddet korumada kalıp sonra tekrar sıkı bir diyete girmeyi düşünüyorum uzun süre yapınca bünye alışıyor gitmiyor kilo gibi geliyor. Belki hiç bırakmam bilmiyorum o anki ruh halime bağlıÇokk teşekkür ederim boncuğumm oturdu gibi sanırsam ama haftasonunu yazamıyorum çekindiğimden hafta içi de dikkatli gidince aynı rakamda oynuyorum ama diyetisyene gidicem bir hafta sonra 16sında bakalım ne dicek genelde ne kadar köfte balık tavuk tüketsemde kastan da gidiyor çünkü :) ama senin boyun kaçtı boncuğum 62 63 e hiç bişicik kalmamış ama ben seni 58 59 olmak istiyorum gibi kalmış aklımda yanlışmı hatırladım acabahe haftasonu uzunn bi aradan sonra yedim makarna bak onu yaziyim kıymalı bolenoz soslu ama 5 çataldır en fazla o da uzun bi aradan sonra bolenoz sosu sevdiğimden yedim hahaha norma salçalı yağda yapsam gene cıks yemezdim ki biraz da damak zevkime göre pişirmiyorum herşeyi bakma hahaha
Kızçem afiyet olsunLenaG arke Boncuk2307
İyi Akşamlar
Kızlar bugün inanılmaz keyifsizim tüm gün aç durup açlıklan bayılacak gibi ol sonra tartıda artı çık moral bozukluğuna tüm gün yedim üzgünüm cumartesi ye kadar inşallah telafi olur bilmiyorum çok üzgünüm
11:30 1 kuru yufkayı geçkin yufka dan börek 10 zeytin, çokca karışık peynir, salatalık, 2 tk. kahvaltılık sos ve 2dolu tk. fındık kreması
17:00 1elmalı kurabiye ve 1porsiyon pofuduk ev keki üzeri az kremalı
3 litre su
Çok az kaldı zaten ablacım son hedef 62-63 falan olsam bir süre ara vereceğim korumaya geçeceğim. Tez zamanda inşallah
7 bin adımı yazdım tamamlarsın hemi ablacım
Papatyam çiçeğim ben senin menülere ayrıca bakıyorum korumada nasıl yaparım fikir olsun diye, herkes biliyor bir tek senin korumada olduğunu. Sıkılma yani bize de fikir olacak , önderlik etmiş olacaksın
Gerçekten çok şanslısın, bizde her gün pilav makarna bir şey olur her yemeğin yanına , onla olmazsa sarma dolma. Genelde 3 çeşit yemek pişiririm biri illa bu yazdıklarımdan olur. Yoksa doymuyor evdekiler, baba evinde de böyleydi çevremdekiler de öyle. Senin gibi olmk isterdim yaa,mesela bugün canım ton balıklı makarna çekti, ya ada kıymalı falan
Kızlar Züber barlar yediğinizi görüyorum ara sıra bir de delly deneyin çoookk güzel 40 Gr lık 1 paketinde şeker yok neredeyse ve 14 Gr protein var çok doyurucu ve lezzetli
Yine beni gülümsettin ya kaptaniçem çok yaşa emi ben zaten hemen çöküşe geçen bir tip bugünüde kendime zehir etmeyi başardım tamam kaptaniçem doğru söylüyorsun evet silkelenme vakti vee cumartesi ye kadar başarmak istiyorum ama çok az 3 gün var bu hafta olmazsa önümüzdeki hafta yine başarıcam inşallah teşekkür ederimKızçem afiyet olsun
Önce bir dur. Sakince düşün panik de yapma moralini hiç bozma
2 gün ye 2 gün aç kal bu çözüm değil seni yıldırır ancak
Biraz dinlen sakin bir ortamda iyice düşün yeme programını yap ve uygula sadece h.sonuna yüklenmeden h.içine mesela p tesi çarşamba c.tesi gibi haftanın 3 gününün bir öğününe sevdiğin bir yiyecek ekle
Ayrıca üzgün emojiyi yasakladım sana pozitif bakıyorsun bundan sonra
Olacak , yapacağım biraz dengem bozuldu ama düzeltirim ben diye odaklan
Hadi kızçem az kaldı
İşte buuuuYine beni gülümsettin ya kaptaniçem çok yaşa emi ben zaten hemen çöküşe geçen bir tip bugünüde kendime zehir etmeyi başardım tamam kaptaniçem doğru söylüyorsun evet silkelenme vakti vee cumartesi ye kadar başarmak istiyorum ama çok az 3 gün var bu hafta olmazsa önümüzdeki hafta yine başarıcam inşallah teşekkür ederim
Yaaa çok fenasınnnn hahahaha tabiki soldakii kıızzz ama tepeleme değelllDiyetisyenim 3 kaşik pilav yeter deyince seçtigim kaşık soldakiEki Görüntüle 3518701
Şaka yapiyorum kizlar normal kasik kullaniyon tabiki ama silme degil bsk o konuda yalan diyemem eccük tepeli
Menün harika canım, akşam bir tavuk, köfte vs görmek isterdim salatanın yanına sadece
Seni eller aldı bebeğim artık benim değilsinAç karna : zencefilli limonlu su - ardından yarım saat sonra yeşilçay
Kahvaltı 10.00
Salcalı sosis 2 kaşık(tepeleme değell)
Yarım simit
Yarım omlet(yarısı kızıma)
3 zeytin
1 küçük salatalık
2 çeri domates
14.00
Tarçınlı türk kahvesi
18.00
Eki Görüntüle 3518806
1 litre Detox suyu (maydanoz zencefil limon salatalık)
1 litre su
arke
noram Efenin_Annesi LenaG Ellssa
Teşekkür ederim inşallahArtı bile sayılmaz canım.
ödem olmuş olabilir canım.
Bildirim için değil ama sen akşam üzeri bir tartıl da gerçek kilonu gör canım, sahur yüzünden artı gelmişsin, ona rağmen çok artıda bile değilsin.
Hafta sonu abartınca maalesef geri göndermek zor oluyor. Çok fazla değilsin canım halledersin.
menülerini hatırlamıyorum ama çabucak gider inşallah.
Aldığın tüm kararlar ve yaşadığın farkındalıklar için tebrik ediyorum canım. Bir tebrik de güzel eksin için. Senle o kadar başa baş gidiyoruz ki sonucu merak ediyorum. Daha çok gel buraya da azıcık didişerek yarışalım seninle.
Toparlayacağına inanıyorum canım.
Tebrik ederim canım.
Sabit olman gayet güzel canım.
Senin düzeninde normal galiba canım bu artış.
Çoook tebrik ederim canım, çok güzel eksi.
Çok teşekkür ederim canım.
Tebrik ederim canım.
Canım dikkat et, tekrar 7lere çok yaklaşma. Emeklerine üzülürsün sonra.