- 8 Ağustos 2008
- 34.714
- 39.473
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaptanım bu habere senin adına sevindim, kaptanlığı bırakma kararına üzüldüm ama seni anlayabiliyorum. Bazı günler o kadar yoğun oluyorum ki akşamları evde de işe devam etmem gerekiyor. Burası çok özveri isteyen bir görev. Bugüne kadar yaptıkların için de çok teşekkür ederim umarım hakkında hayırlı olan kararı verirsin, eğer devam ettirmeme kararından eminsen de umarım arkadaşlardan biri devralır. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.Arkadaşlar selam
Biliyorsunuz ben Masterfit i @Elhan abladan devraldım. Ancak yeni yıl itibariyle şehir değişikliği hazırlığı yapmak gibi bir planımız var ve çalışma hayatına dönmek gibi bir isteğim var ki zaten ayrıca 21 Aralık itibariyle cumartesi ve pazarları sabahtan akşama dil kursunda olacağım.
Zaman ayrılması gereken bir gönül görevi olduğundan hakkıyla vakit ayıramam gibi geliyor.
İçinizden biri gönüllü olup devralabilirse çok mutlu olurum.
Ben elbette kopmayacağım buradayım yolculuğum devam ediyor ama kaptanlık görevi biliyorsunuz farklı oluyor.
Teşekkürler canımGeçmiş olsun kaptanim
Teşekkür ederim canım
Geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim 
Teşekkürler kaptanımHarika menü afiyet olsun kaptanım
Napiyon beslenme çantadaşim
Çok üzüldüm kaptanım. Çok emeğin var eline emeğine vaktine sağlık. İnşallah her şey senin için çok güzel olurArkadaşlar selam
Biliyorsunuz ben Masterfit i @Elhan abladan devraldım. Ancak yeni yıl itibariyle şehir değişikliği hazırlığı yapmak gibi bir planımız var ve çalışma hayatına dönmek gibi bir isteğim var ki zaten ayrıca 21 Aralık itibariyle cumartesi ve pazarları sabahtan akşama dil kursunda olacağım.
Zaman ayrılması gereken bir gönül görevi olduğundan hakkıyla vakit ayıramam gibi geliyor.
Ben elbette kopmayacağım buradayım yolculuğum devam ediyor ama kaptanlık görevi biliyorsunuz farklı oluyor.
Lenam da Lenam o ne derse haklidirArkadaşlar selam
CanımsınLenam da Lenam o ne derse haklidir
Kk özledi seniiiNapiyonuz
Ben hep bildiginiz gibi biliyorsunuz saglikli beslenmek yürüyüş benim icin bir keyif hobi dinleniş
Yuruyusteyim
Eki Görüntüle 3519933
Canım çok geçmiş olsun bebekler konusunda ne yapılır hiç bilmiyorum ama bebekler için ateş düşürücü vardır sende mutlaka verdin de düşmedi mi ?Kızlar ya bebeğimin ateşi 38.4
inşallah canım. bakalım nasıl olacakAfiyet olsun
Afiyet olsun pek diyet menüsü olmamış bugün dengelersin diye umuyorum
Afiyet olsun kabağı tabak gibi okudum bir an gözlerim açıldı
Çok güzel menü canım afiyet olsun adımlar da güzel ayaklarına sağlık
Afiyet olsun güzel bir menü
Çok iyi canım afiyet olsun
İnşallah faydası olur ama canım psikolojik kökenli yeme bozuklukları zor bir süreç ve mutlaka profesyonel destek alınarak çözüme ulaşıyor yoğun olduğunu biliyorum belki online destek alabilirsin.
Umarım çözüme ulaşır
Afiyet olsun yumurtalı ekmek kızartması airfryer da ve fırında da çok güzel oluyor
öğlen ve akşam aynı yemişsin akşam daha hafif bir tercih yapsak iyi olurmuş
Afiyet olsun az olmuş biraz ama doyduysan sıkıntı yok
Sagol canım kaptanımÇok geçmiş olsun kaptanım 
Evet canım benimkinde de var, geçen hafta sporu yaparken egzersiz seçeneğini seçip yaptım. Toplam kalori falan da gösterdi ama adım sayım da artmıştı. O yüzden sonrakilerde çıkardım.Canım saatlerde antrenman seçenekleri oluyor genelde ama yoksa yapacak birşey yok. Tabii ki yüzdüm diyorsan kabul edeceğiz. Benim aslında kastım hiçbir şey yapılmasa bile hiç değilse 6000 adım atılsın diyeydi.
C.tesi daha detaylı açıklarım
hayırlısı olsun canım. hangi ili düşünüyorsunuz?Arkadaşlar selam
Ayrılacak olmana çok üzüldüm ama senin adına hayırlısını dilerim, en güzeli seninle olsun inşallah buralarda olacaksın ama di mi ?Arkadaşlar selam
Sağol canım hayalim İzmir Karşıyakahayırlısı olsun canım. hangi ili düşünüyorsunuz?
Teşekkur ederim canımAyrılacak olmana çok üzüldüm ama senin adına hayırlısını dilerim, en güzeli seninle olsun inşallah buralarda olacaksın ama di mi ?