Kızzz kafam gitti herkesi eklediimmMenün harika canım, akşam bir tavuk, köfte vs görmek isterdim salatanın yanına sadece
Seni eller aldı bebeğim artık benim değilsinmenün güzel afiyetler olsun
Sabah evde makarna yoktu "kahvaltıda" buyuk oğlum 1 paket makarna ve tavuk pişirdi.Çok az kaldı zaten ablacım son hedef 62-63 falan olsam bir süre ara vereceğim korumaya geçeceğim. Tez zamanda inşallah
7 bin adımı yazdım tamamlarsın hemi ablacım
Papatyam çiçeğim ben senin menülere ayrıca bakıyorum korumada nasıl yaparım fikir olsun diye, herkes biliyor bir tek senin korumada olduğunu. Sıkılma yani bize de fikir olacak , önderlik etmiş olacaksın
Gerçekten çok şanslısın, bizde her gün pilav makarna bir şey olur her yemeğin yanına , onla olmazsa sarma dolma. Genelde 3 çeşit yemek pişiririm biri illa bu yazdıklarımdan olur. Yoksa doymuyor evdekiler, baba evinde de böyleydi çevremdekiler de öyle. Senin gibi olmk isterdim yaa,mesela bugün canım ton balıklı makarna çekti, ya ada kıymalı falan
Teşekkür ederim canım çok naziksinTebrik ederim canım, senin kilonda çok güzel bir eksi.
Alkolden sonra ben de açıkçası böyle bir sonuç beklemiyordum çok mutlu oldum canım senin için. Tebrik ederim.
Tebrik ederim canım, muhteşem ötesi ama biliyor musun ben senden iyi bir rakam bekliyordum.
Canım artı gelmenin sebepleri belli zaten, kendini üzmeye gerek yok. Belki de tekrar motive olup kendine gelmen için bu düşüşü yaşaman gerekiyordu. Hızlıca toparlayacaksın merak etme.
Canım detoks tarzı diyetler ancak duraklama döneminde tercih edilmeli bence. Çünkü tartıda gördüğün eksi gerçek değil. düzenli beslen, yavaş gitsin ama kalıcı olsun.
Eksi gelmen iyidir canım.
Arada bir iner de çıkar da, üzme kendini.
Tebrik ederim canım güzel eksi.
Eksi güzeldir ankecim, tebrikler.
Cumartesiye eksiler gelir mutlaka.
Tebrik ederim kaptanım, eksi gelmek her zaman iyidir.
Çok bir artın yok canım, sen cumartesiye halledersin.
Cumartesiye bunları göndeririz canım üzülme.
Canım ben pek bilgili değilim bu konularda ama bir hurma ya da kuru kayısı atsan ağzına belki iyi gelir. Gereksiz kalori de almamış olursun.
Canım matematikte nasıl olduğunu tabiki biliyoruz. Burada artı geldim ya da eksi geldim anlamında kullanıyoruz o işaretleri. Bence bunu da biliyorsundur sen.
canım modunu düşürme, beslenme düzenine dikkat et yeter, arada artı çıkmak tabiki normal. Sadece biraz kopuş yaşamış olabilirsin ama cumartesi çok güzel geleceksin.
Ben kahvaltımı ve sporumu yazıp kaçimAç karna : zencefilli limonlu su - ardından yarım saat sonra yeşilçay
Kahvaltı 10.00
Salcalı sosis 2 kaşık(tepeleme değell)
Yarım simit
Yarım omlet(yarısı kızıma)
3 zeytin
1 küçük salatalık
2 çeri domates
14.00
Tarçınlı türk kahvesi
18.00
Eki Görüntüle 3518806
1 litre Detox suyu (maydanoz zencefil limon salatalık)
1 litre su
arke
noram @Efenin_Annesi LenaG Ellssa
Kızzzzz akşam menüsü olmadan olmaz denge bozuluyoorr bi kıvırcıkk yeseydin tavuklaBen kahvaltımı ve sporumu yazıp kaçim
10:00
Tarçınlı büyük boy türk kahvesi
11:00
2 haşlanmış yumurta
Su teresi
1 yeşil soğan
1 dilim peynir
3 zeytin
1 kase yoğurt
Ara
1 muz
2 dilim elma
Ara
Akşam menü
Spor
30 dk bacak hareketleri
100
LenaG Jou Boncuk2307 noram
Afiyet olsunEki Görüntüle 3518582
Doyurucu proteini yüksek bir öğün. 200 gram süzme yoğurt, 1 çk bal ve fıstık ezmesi. Biraz frambuaz. Protein değeri 20 gr. Normalde bunu yemezdim ama akşam taze fasülye ve yoğurt yicem. Protein olarak az kalacağından bununla destekliyorum.
Hay maşallah sana harikasınCanimmmm sen iste ben tamamlarım 10.126 olduEki Görüntüle 3518801
Öğlen börek yerine yumurta olsa daha tok hissedersin. Sabah 2 dilim ekmek, öğlen börek, akşam da kek ve yine ekmek yediğimiz zaman bu pek dengeli bir menü olmuyor. Karb alımını azaltmak lazım biraz. Özellikle spor yaptığımız günler proteini arttırmak lazım.Selam kızlar menümü yazıyorum
Kahvaltı
1/2 avokado
2 tbe beyaz peynirli tost
5 zeytin
ara
Kahve 5 çiğ badem
öğle
1 dilim börek 1 kase yoğurt
Akşam
Salata
Tavuk sote
1 tbe
Son kapanış
1/2 kek ( bunu yememem lazım ama nasıl bir açlık anlayamadım hala kış mevsimi ile birlikte geldi)
3 kuru kayısı
Spor
1 saat bisiklet
LenaG noram
Öğün atlama çiçeğim. Öğün atlamak kilo verdirmezBen kahvaltımı ve sporumu yazıp kaçim
10:00
Tarçınlı büyük boy türk kahvesi
11:00
2 haşlanmış yumurta
Su teresi
1 yeşil soğan
1 dilim peynir
3 zeytin
1 kase yoğurt
Ara
1 muz
2 dilim elma
Ara
Akşam menü
Spor
30 dk bacak hareketleri
100
LenaG Jou Boncuk2307 noram
Canım ilk öğünden 1.5 saat sonra 2 patates gereksiz. İlk öğünden yarım saat önce de atıştırmışsın. Çok sık olmuş. Saat 4 gibi ara öğün yapsan daha iyi olur. Bir bardak kefir ve elmayla. Ya da cevizli yoğurtla vs. Sık sık ve doyurucu şeyler yemediğin için sürekli insülin salgılatıyorsun vücuduna. Zayıflamanın temel şartı insülin salgısını azaltmak. Kan şekeri gibi sağlık problemi yoksa bu kadar sık yemek yemeye gerek yok.Menü yazayım sonra leslie yapmaya kaçacağım eşime de yaptıracağım
Saat 13.00
Karahindibalı kahve, 4 hurma, 8 Fındık
Kahvaltı 13.30
1 dilim karabuğday çavdar ekmeği, bir kk Süzme peynir, 2 parça omlet, 4 yeşil zeytin
Öğle yemeği 15.00
2 haşlanmış patates (küçük boy)
Akşam yemeği 19.30
2 kaşık madımak çorbası, el boyutunda bir parça et(eşim pişirdi güzel yapmış), 3 yk yoğurt, bolca salata
Yemekten yarım saat sonra 4 kabuklu yer fıstığı yedim (protein diye hiç sevmem normalde)
2lt su + 1 lt dukan kiraz saplı ananas çayı da koydum içine
Spor bildirimi en son yapacağım
LenaG arke noram
Aaa göremedim aşko dur
Oooo harikaaa amaa kahvaltıya biraz yesillik ekleseydinn iyi gidiyorsun sen burdamıydınn yoksa etiket ederdim seni anamm hic doğru düzgün karşılaşamayınca
Tartıldım canım.Artı bile sayılmaz canım.
ödem olmuş olabilir canım.
Bildirim için değil ama sen akşam üzeri bir tartıl da gerçek kilonu gör canım, sahur yüzünden artı gelmişsin, ona rağmen çok artıda bile değilsin.
Hafta sonu abartınca maalesef geri göndermek zor oluyor. Çok fazla değilsin canım halledersin.
menülerini hatırlamıyorum ama çabucak gider inşallah.
Aldığın tüm kararlar ve yaşadığın farkındalıklar için tebrik ediyorum canım. Bir tebrik de güzel eksin için. Senle o kadar başa baş gidiyoruz ki sonucu merak ediyorum. Daha çok gel buraya da azıcık didişerek yarışalım seninle.
Toparlayacağına inanıyorum canım.
Tebrik ederim canım.
Sabit olman gayet güzel canım.
Senin düzeninde normal galiba canım bu artış.
Çoook tebrik ederim canım, çok güzel eksi.
Çok teşekkür ederim canım.
Tebrik ederim canım.
Canım dikkat et, tekrar 7lere çok yaklaşma. Emeklerine üzülürsün sonra.
Oooo harikaaa amaa kahvaltıya biraz yesillik ekleseydinn iyi gidiyorsun sen burdamıydınn yoksa etiket ederdim seni anamm hic doğru düzgün karşılaşamayınca