Evettt ama markasına bağlı mesela duru markadan biraz kokusu oluyoBizde cok tuketiyoruz pirinc pilavi ben surekli diyetteyim ennfazla 4 5 kaşik yiyorum digerlerinin de kilo problemi yok nasil olsa diye baldo aliyordum hep ama simdi suphe olustu kafamda basmati daha saglikli ise deneyebilirim tadi nasil hep tadi kötüdūr diye es geciyodum saglikli olan hersey lezzetsiz oluyor genelde
Ben de kalkti saniyordumVar canım devam ediyoruz eşitlik olunca genel kuralı bozmak istemedim.
ben deeeBen basmaticiyim veya Jasmine
vallahi yemekleri ben yapıyorsam mecbur yiyecekler, beğenmeyen kendi yemeğini yapsınKızzz ne güzell ailecek yiyen varsa en guzelini ediyorsun
eşim sevmedi basmatiyi çünkü o neredeyse lapa pirinç sever, basmati de hiç bir şekilde lapa olamayan bir türBizde cok tuketiyoruz pirinc pilavi ben surekli diyetteyim ennfazla 4 5 kaşik yiyorum digerlerinin de kilo problemi yok nasil olsa diye baldo aliyordum hep ama simdi suphe olustu kafamda basmati daha saglikli ise deneyebilirim tadi nasil hep tadi kötüdūr diye es geciyodum saglikli olan hersey lezzetsiz oluyor genelde
ben de yaylayı seviyorum diğerlerine göre daha pahalı ama daha lezzetliEvettt ama markasına bağlı mesela duru markadan biraz kokusu oluyo
ayyy canım benim bende çok beğendim ama eşim sevmedi yaa dolma bibere kattım onu da ben pirinç ayda yılda bir yerim allahtan o yönden şanslıyım hamur işi pilav makarna hiiç aramam yani basmati yapsam bile 3 bilemedin 4 kaşık yiyeyim eşimde tadını sevemeyince yaptığım o dolmalar da ziyan oldu daha yapar mıyım dedim asslaa yapsın normal pirinçten yesin kendi ben zati aramıyorum kii en fazla ekmek ararım onuda tam buğday yiyorum oldu bitti makarnaymış pilavmış ha var ha yok benim için ama işte ahh bu tatlı zaafiyeti neydemmbiz de glutensiz beslenmeye geçtiğimizden beri basmati tüketiyoruz, ekmek vs yiyemediğimizden glutensiz makarna da pek birşeye benzemediğinden :), pirinç pilavı çok yapar olduk, ama bu sefer de şekerimizi çok oynatacak diye basmatiye geçiş yapayım dedim bi nebze daha iyi diye
ben baldodan daha çok sevdim, damak zevkime daha uygun, hele baharatla veya sebzeyle lezzetlendirdi mi efsane oluyor
Ben keto ile 74.9 u gormustum onceki hafta, bu cuma 76.4 oldu hedefim cumanin altinda hatta 75li bir kikoda olmak insallah. 2 kilo gitse bile 75.3 oluyorum yine 74.9 u gormem buraz zor gibi ama elimden grleni yapacağım kaptanim.Tebrik ederim canım, senin kilonda çok güzel bir eksi.
Alkolden sonra ben de açıkçası böyle bir sonuç beklemiyordum çok mutlu oldum canım senin için. Tebrik ederim.
Tebrik ederim canım, muhteşem ötesi ama biliyor musun ben senden iyi bir rakam bekliyordum.
Canım artı gelmenin sebepleri belli zaten, kendini üzmeye gerek yok. Belki de tekrar motive olup kendine gelmen için bu düşüşü yaşaman gerekiyordu. Hızlıca toparlayacaksın merak etme.
Canım detoks tarzı diyetler ancak duraklama döneminde tercih edilmeli bence. Çünkü tartıda gördüğün eksi gerçek değil. düzenli beslen, yavaş gitsin ama kalıcı olsun.
Eksi gelmen iyidir canım.
Arada bir iner de çıkar da, üzme kendini.
Tebrik ederim canım güzel eksi.
Eksi güzeldir ankecim, tebrikler.
Cumartesiye eksiler gelir mutlaka.
Tebrik ederim kaptanım, eksi gelmek her zaman iyidir.
Çok bir artın yok canım, sen cumartesiye halledersin.
Cumartesiye bunları göndeririz canım üzülme.
Canım ben pek bilgili değilim bu konularda ama bir hurma ya da kuru kayısı atsan ağzına belki iyi gelir. Gereksiz kalori de almamış olursun.
Canım matematikte nasıl olduğunu tabiki biliyoruz. Burada artı geldim ya da eksi geldim anlamında kullanıyoruz o işaretleri. Bence bunu da biliyorsundur sen.
canım modunu düşürme, beslenme düzenine dikkat et yeter, arada artı çıkmak tabiki normal. Sadece biraz kopuş yaşamış olabilirsin ama cumartesi çok güzel geleceksin.
Teşekkürler destegin icinDeğişim süreci sancıları canım sorun yok tekrar başlanır, düzelir, eksiler gelir
Günaydın canım tebrik ederim
Canım çok iyi eksi gelmiş tebrik ederim
erkekler yemek konusunda daha katı, yeniliğe çok açık değiller sanırım :)ayyy canım benim bende çok beğendim ama eşim sevmedi yaa dolma bibere kattım onu da ben pirinç ayda yılda bir yerim allahtan o yönden şanslıyım hamur işi pilav makarna hiiç aramam yani basmati yapsam bile 3 bilemedin 4 kaşık yiyeyim eşimde tadını sevemeyince yaptığım o dolmalar da ziyan oldu daha yapar mıyım dedim asslaa yapsın normal pirinçten yesin kendi ben zati aramıyorum kii en fazla ekmek ararım onuda tam buğday yiyorum oldu bitti makarnaymış pilavmış ha var ha yok benim için ama işte ahh bu tatlı zaafiyeti neydemm
Allaahiiimmm makarna pilav hamurisi sevmemek ne demekayyy canım benim bende çok beğendim ama eşim sevmedi yaa dolma bibere kattım onu da ben pirinç ayda yılda bir yerim allahtan o yönden şanslıyım hamur işi pilav makarna hiiç aramam yani basmati yapsam bile 3 bilemedin 4 kaşık yiyeyim eşimde tadını sevemeyince yaptığım o dolmalar da ziyan oldu daha yapar mıyım dedim asslaa yapsın normal pirinçten yesin kendi ben zati aramıyorum kii en fazla ekmek ararım onuda tam buğday yiyorum oldu bitti makarnaymış pilavmış ha var ha yok benim için ama işte ahh bu tatlı zaafiyeti neydemm
ayy teşekkür ederim leylakımm saolasın bende tatlı sevmeyenler için diyorum o lafı biliyor musun Allahın şanslı kulu tatlı sevmiyor ne güzel hiçç kilo almaz diye ama işte hamur işi makr. pilav yememek de büyük artıymış meğersem evde koca kazan pilav yapsam çatalın ucuylada yemem canım çekmez şükür ki hahhah arada dışarda satılan tavuklu pilav olursa işte ama yok komşu yapmış yok anam pişirmiş vea ben yapmışım gerek yok hahahahAllaahiiimmm makarna pilav hamurisi sevmemek ne demekAllahin torpili kulu musun sen zaten kilo vermenin yuzde 70 ni halletmissin papatyacim cok şansli bir damak zevkin var
Belki de yetistiriliş tarzimdan yani küçüklugumden beri yedigimuz seylerdendir sebebini biomiyorum ama birsey yağli ve nişastali ise o sey cok lezzetli oluyor birsey kizartma ise o sey lezzetli oluyor sebze yemeklerini haslayarak pisirin cok kavurmayin diyorlar ya ben de tam tersi iyice soganla kavururum cunku lezzeti oyle grliyor bence ama iste tum pisirme teknikleri tum saglikli oneriler bizim ogrendiklerimiz ve damak zevkimizle taban tabana zit o yuzden surdurulebilir saglikli yasam cok zorluyor benierkekler yemek konusunda daha katı, yeniliğe çok açık değiller sanırım :)
ben pilavı çok severim hele böyle sebzeli tavuklu etli falan öfffff
tatlı pis bi bişe yaa, birşey hem bu kadar güzel olup hem neden bu kadar kalorili ve sağlıksız çok büyük haksızlık
NAsılda mecbur edemiyor sessben deee
vallahi yemekleri ben yapıyorsam mecbur yiyecekler, beğenmeyen kendi yemeğini yapsın
eş kişisi baldo kadar sevmiyor basmatiyi ama şeker hastalığı korkusuyla çok ses edemiyor
Heee yayla alcam ozaman bendeeşim sevmedi basmatiyi çünkü o neredeyse lapa pirinç sever, basmati de hiç bir şekilde lapa olamayan bir tür
bir de hafif bir aromalı tadı var, ama belli belirsiz, ondan hoşlanmadı
ama dümdüz yiyince bu tadı daha çok belli oluyor, mesela bezelyeli mısırlı, salçalı sarımsaklı ya da tavuklu veya etli yaparsan acayip lezzetli oluyor bence
muhakkak dene canım
ben de yaylayı seviyorum diğerlerine göre daha pahalı ama daha lezzetli
öyle tabii canım, alışkanlıklarımız çok önemli damak zevkimizdeBelki de yetistiriliş tarzimdan yani küçüklugumden beri yedigimuz seylerdendir sebebini biomiyorum ama birsey yağli ve nişastali ise o sey cok lezzetli oluyor birsey kizartma ise o sey lezzetli oluyor sebze yemeklerini haslayarak pisirin cok kavurmayin diyorlar ya ben de tam tersi iyice soganla kavururum cunku lezzeti oyle grliyor bence ama iste tum pisirme teknikleri tum saglikli oneriler bizim ogrendiklerimiz ve damak zevkimizle taban tabana zit o yuzden surdurulebilir saglikli yasam cok zorluyor beni
NAsılda mecbur edemiyor sess
Allah Allah niye bu kadar uzaklar basmatiye acaba, aksine ben de çok sevdim, inanılmaz lezzetli geliyor bana, baldo hiç yapmaz oldumbenimkinde sorun yoksa basmatiyi napayim der
onu deneyeyim ben de o zamanama şunu yiyoruz my life diye markadan var oda sekersiz %2 gibi onu alıyoruzz hep oda cok guzel oluyor pilav
Heee yayla alcam ozaman bende
Yaaa değişik şeylere agzı basmıyor da ondann pilav neyse odur basmariymis yaseminmişöyle tabii canım, alışkanlıklarımız çok önemli damak zevkimizde
ama ben değişik tatlar denemeyi sevdiğim için açığımdır yeni şeylere ve sağlıklı olan şeyleri de damak zevkimize göre renklendiririm, bi nebze kalorisi artar ama olsun :)
Allah Allah niye bu kadar uzaklar basmatiye acaba, aksine ben de çok sevdim, inanılmaz lezzetli geliyor bana, baldo hiç yapmaz oldum
onu deneyeyim ben de o zaman
Evett canımm ekmek kadar olduğu için ama tepeleme değill bil deGün içinde ekmek tuketmezsek pilavdan 6 kaşık yiyebiliyormuşuzzzzzz
Ahahahaahah silme mi diosunEvett canımm ekmek kadar olduğu için ama tepeleme değill bil de
Çok az kaldı zaten ablacım son hedef 62-63 falan olsam bir süre ara vereceğim korumaya geçeceğim. Tez zamanda inşallahMaşallahın var canım, yakında istediğin kilolara da ulaşırsın.
Çok teşekkür ederim canım benim
Dedim bileee. Cumartesi senden çok güzel bir sonuç bekliyorum canım
7 bin adımı yazdım tamamlarsın hemi ablacımKızlar bugünkü menüm
Sabah 09.00 kolajenli hindiba kahvesi
Saat 11.30 1yumurta kıymalı omlet 1 kaşık ev loru 5 zeytin biraz domates salatalık. Anammmmm gözlerime fer inmiş 2 gündür hurma hurma. Gözlerim açıldı valla.
Saat 15.00 1 portakal
Saat 17.00 1 kase yoğurt 5 6 kaşık ıspanak yerim 1 maden suyu
2litre su
7bin adım tamamlayacağimLenaG Boncuk2307 @noram
Papatyam çiçeğim ben senin menülere ayrıca bakıyorum korumada nasıl yaparım fikir olsun diye, herkes biliyor bir tek senin korumada olduğunu. Sıkılma yani bize de fikir olacak , önderlik etmiş olacaksınkaptaniçemm canım kaptaniçe senin yerin bende ayrı iyiki grubumuzun başındasın ve çokk tatlısın ama bi ön yargı oluyorya hani diyet grubundasın bu yemek ne diye hepimizin aklından geçiyor bi tek benim için değil tüm arkadaşlarım için demek istemiştim aslında bu arada sen ne zaman takımlara gireceksin senin menülerinide çokk özledimm
Gerçekten çok şanslısın, bizde her gün pilav makarna bir şey olur her yemeğin yanına , onla olmazsa sarma dolma. Genelde 3 çeşit yemek pişiririm biri illa bu yazdıklarımdan olur. Yoksa doymuyor evdekiler, baba evinde de böyleydi çevremdekiler de öyle. Senin gibi olmk isterdim yaa,mesela bugün canım ton balıklı makarna çekti, ya ada kıymalı falanayy teşekkür ederim leylakımm saolasın bende tatlı sevmeyenler için diyorum o lafı biliyor musun Allahın şanslı kulu tatlı sevmiyor ne güzel hiçç kilo almaz diye ama işte hamur işi makr. pilav yememek de büyük artıymış meğersem evde koca kazan pilav yapsam çatalın ucuylada yemem canım çekmez şükür ki hahhah arada dışarda satılan tavuklu pilav olursa işte ama yok komşu yapmış yok anam pişirmiş vea ben yapmışım gerek yok hahahah
En iyisi gram usulü garanti olsun bencebence oylee sence
Ben ekmek yiyeyim daha iyi onla tek doyamamEn iyisi gram usulü garanti olsun bence