TabiikideeMaşallahın var canım, yakında istediğin kilolara da ulaşırsın.
Çok teşekkür ederim canım benim
Dedim bileee. Cumartesi senden çok güzel bir sonuç bekliyorum canım
senden ilham alıp sporlarıma plank ve squat ekledim kaptanım 100 sn bile olsa benim için çokk büyük bir adım ama canın tatlı çektiğinde koruma döneminde ne yapıyorsun veya karb. çektiği vakit haftada kaç öğün tüketiyorsun benim diyetisyenim canın pasta mı çekti ye onu ama o gün karb. yani ekmek ve pilav yeme demişti burda yazmaya korkuyoruz koruma döneminde isek nasıl yapmalıyız kaptaniçem senden de dinlemek isterim çokkk iyi bir dinleyici ve iyi bir öğrenciyimdir burda herkesin dediklerini aklımın bir köşesine alrıım yapamasam bile elimden geldiğince dikkat ederim bak iki üç gündür senden ilhamla her ne kadar lesliye bırakmasam da plank yapıyorumAğır alt vücut antremanı yaptım bugün. Enerjim düşüyor ara öğün yapmazsam spor günleri. Sabah da hiç karb almadım kayacaktı şaftım bunu yemesem
90 kg ile hip trust yaptım bugün. Hedefim 100 kilo. 1 ağustosta başladım spora. 20 kg yani boş barla bile yapamıyordum. Öyle bir güçsüzlük. 10 sn plank duramazdım. Kollarım zangır zangır titrerdi. 3 squat beni pert ederdi hey yavrum hey. Direnç egzersizleri çok önemli çok.
yaaa kafandaki nedir canım ayrılma buradan motivasyon çokk önemli birbirimiz için inankiiSelam arkadaşlarim hepinizden çok özür dileyerek gruptan ayrılıyorum özellikle de kaptancigimLenaG noram
Sıkıntılı bir şişkoyum sıkı bir motivasyon sağlamadan kilo veremiyorum.Takimlara girerek zamanında iyi kilolar verdim . Tekrar aynı motivasyonu yakalarım sandım ama olmadı. Başka bir yol deniycem hakkınızı helal edin
Kilo vermek bir süreç canım. Her zaman iyi hissettiğimiz bir süreç de değil. Sürekli pes etmeyi düşündüğümüz bir süreç. Kırılma noktaları en vazgeçmememiz gereken zamanlar. Buradan ayrılsan da lütfen beslenmene dikkat et. Hakkında hayırlısı olsunSelam arkadaşlarim hepinizden çok özür dileyerek gruptan ayrılıyorum özellikle de kaptancigimLenaG noram
Sıkıntılı bir şişkoyum sıkı bir motivasyon sağlamadan kilo veremiyorum.Takimlara girerek zamanında iyi kilolar verdim . Tekrar aynı motivasyonu yakalarım sandım ama olmadı. Başka bir yol deniycem hakkınızı helal edin
Afiyet olsun yarasın şifa olsun canım. Ben öyle diyetleri hiç önermiyorum. Sürdürülebilir olmayan hiçbir beslenme kalıcı kilo verme sağlamaz çünkü. Bu menü süperKızlar bugünkü menüm
Sabah 09.00 kolajenli hindiba kahvesi
Saat 11.30 1yumurta kıymalı omlet 1 kaşık ev loru 5 zeytin biraz domates salatalık. Anammmmm gözlerime fer inmiş 2 gündür hurma hurma. Gözlerim açıldı valla.
Saat 15.00 1 portakal
Saat 17.00 1 kase yoğurt 5 6 kaşık ıspanak yerim 1 maden suyu
2litre su
7bin adım tamamlayacağimLenaG Boncuk2307 noram
canımm yasemin kokulu ve basmatiyi diyette çok veriyorlar onlarda faydalı genellikle
Afiyet olsun yarasın şifa olsun canım. Ben öyle diyetleri hiç önermiyorum. Sürdürülebilir olmayan hiçbir beslenme kalıcı kilo verme sağlamaz çünkü. Bu menü süper
Evett basmatiyi bende kullanıyorumm bunuda görmüşken atayim dedim yasemin kokulu yu hic denemedimcanımm yasemin kokulu ve basmatiyi diyette çok veriyorlar onlarda faydalı genellikle
Ben basmaticiyim veya Jasmine
Canım inşallah aradığın motivasyonu bulursunnkilo vermek sıkıntılı ve zor bir süreç arada böyle hissedilebilir. Hayırlısı olsunSelam arkadaşlarim hepinizden çok özür dileyerek gruptan ayrılıyorum özellikle de kaptancigimLenaG noram
Canım diyetisyen önerisiyle benim de menülerimde hamburger, kek, tatlı oluyordu niye yazmaya korkuyorsun hepimiz senin koruma döneminde olduğunu biliyoruzsenden ilham alıp sporlarıma plank ve squat ekledim kaptanım 100 sn bile olsa benim için çokk büyük bir adım ama canın tatlı çektiğinde koruma döneminde ne yapıyorsun veya karb. çektiği vakit haftada kaç öğün tüketiyorsun benim diyetisyenim canın pasta mı çekti ye onu ama o gün karb. yani ekmek ve pilav yeme demişti burda yazmaya korkuyoruz koruma döneminde isek nasıl yapmalıyız kaptaniçem senden de dinlemek isterim çokkk iyi bir dinleyici ve iyi bir öğrenciyimdir burda herkesin dediklerini aklımın bir köşesine alrıım yapamasam bile elimden geldiğince dikkat ederim bak iki üç gündür senden ilhamla her ne kadar lesliye bırakmasam da plank yapıyorum
Ay afiyet olsun oh valla gayet güzel menüKızlar bugünkü menüm
Sabah 09.00 kolajenli hindiba kahvesi
Saat 11.30 1yumurta kıymalı omlet 1 kaşık ev loru 5 zeytin biraz domates salatalık. Anammmmm gözlerime fer inmiş 2 gündür hurma hurma. Gözlerim açıldı valla.
Saat 15.00 1 portakal
Saat 17.00 1 kase yoğurt 5 6 kaşık ıspanak yerim 1 maden suyu
2litre su
7bin adım tamamlayacağimLenaG Boncuk2307 noram
Basmati can yav bende bu ay ilkkez keşfettim ve baya yaydı artık herkes bunu yiyoBen basmaticiyim veya Jasmine
Canım inşallah aradığın motivasyonu bulursunnkilo vermek sıkıntılı ve zor bir süreç arada böyle hissedilebilir. Hayırlısı olsun
Canım diyetisyen önerisiyle benim de menülerimde hamburger, kek, tatlı oluyordu niye yazmaya korkuyorsun hepimiz senin koruma döneminde olduğunu biliyoruz
Ay afiyet olsun oh valla gayet güzel menü
kaptaniçemm canım kaptaniçe senin yerin bende ayrı iyiki grubumuzun başındasın ve çokk tatlısın ama bi ön yargı oluyorya hani diyet grubundasın bu yemek ne diye hepimizin aklından geçiyor bi tek benim için değil tüm arkadaşlarım için demek istemiştim aslında bu arada sen ne zaman takımlara gireceksin senin menülerinide çokk özledimmBen basmaticiyim veya Jasmine
Canım inşallah aradığın motivasyonu bulursunnkilo vermek sıkıntılı ve zor bir süreç arada böyle hissedilebilir. Hayırlısı olsun
Canım diyetisyen önerisiyle benim de menülerimde hamburger, kek, tatlı oluyordu niye yazmaya korkuyorsun hepimiz senin koruma döneminde olduğunu biliyoruz
Ay afiyet olsun oh valla gayet güzel menü
Ben aslında devam ediyorum canım sadece yarışma hissiyatından çıkmıştım ve sezgisel beslendim bir süre ve almadım ama vermedim de şimdi daha önce şeker değerlerimden ötürü yapamadığım aralıklı oruç ve özellikle omad a konsantre oldum. Şu an değerlerim daha iyi ve yapabileceğime inanıyorum. Bir hedefim var ona ulaşmaya çalışıyorum inşallah ocakta tekrar yarışlara dahil olacağımkaptaniçemm canım kaptaniçe senin yerin bende ayrı iyiki grubumuzun başındasın ve çokk tatlısın ama bi ön yargı oluyorya hani diyet grubundasın bu yemek ne diye hepimizin aklından geçiyor bi tek benim için değil tüm arkadaşlarım için demek istemiştim aslında bu arada sen ne zaman takımlara gireceksin senin menülerinide çokk özledimm
Omad nedir?Ben aslında devam ediyorum canım sadece yarışma hissiyatından çıkmıştım ve sezgisel beslendim bir süre ve almadım ama vermedim de şimdi daha önce şeker değerlerimden ötürü yapamadığım aralıklı oruç ve özellikle omad a konsantre oldum. Şu an değerlerim daha iyi ve yapabileceğime inanıyorum. Bir hedefim var ona ulaşmaya çalışıyorum inşallah ocakta tekrar yarışlara dahil olacağım
Aralıklı orucun günde 1 kez beslenme sistemi canımOmad nedir?
canımm yasemin kokulu ve basmatiyi diyette çok veriyorlar onlarda faydalı genellikle
Basmati can yav bende bu ay ilkkez keşfettim ve baya yaydı artık herkes bunu yiyo
Kızzz ne güzell ailecek yiyen varsa en guzelini ediyorsunbiz de glutensiz beslenmeye geçtiğimizden beri basmati tüketiyoruz, ekmek vs yiyemediğimizden glutensiz makarna da pek birşeye benzemediğinden :), pirinç pilavı çok yapar olduk, ama bu sefer de şekerimizi çok oynatacak diye basmatiye geçiş yapayım dedim bi nebze daha iyi diye
ben baldodan daha çok sevdim, damak zevkime daha uygun, hele baharatla veya sebzeyle lezzetlendirdi mi efsane oluyor
Bizde cok tuketiyoruz pirinc pilavi ben surekli diyetteyim ennfazla 4 5 kaşik yiyorum digerlerinin de kilo problemi yok nasil olsa diye baldo aliyordum hep ama simdi suphe olustu kafamda basmati daha saglikli ise deneyebilirim tadi nasil hep tadi kötüdūr diye es geciyodum saglikli olan hersey lezzetsiz oluyor geneldebizde glutensiz beslenmeye geçtiğimizden beri basmati tüketiyoruz, ekmek vs yiyemediğimizden glutensiz makarna da pek birşeye benzemediğinden :), pirinç pilavı çok yapar olduk, ama bu sefer de şekerimizi çok oynatacak diye basmatiye geçiş yapayım dedim bi nebze daha iyi diye
ben baldodan daha çok sevdim, damak zevkime daha uygun, hele baharatla lezzetlendirdi mi efsane oluyor