Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kaptanım bu habere senin adına sevindim, kaptanlığı bırakma kararına üzüldüm ama seni anlayabiliyorum. Bazı günler o kadar yoğun oluyorum ki akşamları evde de işe devam etmem gerekiyor. Burası çok özveri isteyen bir görev. Bugüne kadar yaptıkların için de çok teşekkür ederim umarım hakkında hayırlı olan kararı verirsin, eğer devam ettirmeme kararından eminsen de umarım arkadaşlardan biri devralır. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Kızlarr bıgün dr’a gittim kastan 200 gr vermişim. Neredeyse hepsi yağdan gitmiş. Yağım 11,3 kg kilodan 9,3’e düşmüş.
İnsülinim de düşmüş şükür. Dr artık kilo alma hep sağlıklı beslen. İlaç kullanmana da gerek yok dedi

Çok üzüldüm kaptanım. Çok emeğin var eline emeğine vaktine sağlık. İnşallah her şey senin için çok güzel olur

Lenam da Lenam o ne derse haklidir

Kızlar ya bebeğimin ateşi 38.4
Canım çok geçmiş olsun bebekler konusunda ne yapılır hiç bilmiyorum ama bebekler için ateş düşürücü vardır sende mutlaka verdin de düşmedi mi ?
Eğer yoksa ateş düşürücü ılık su ile banyo diye okudum
İnşallah düşer ateşi bir an önce

inşallah canım. bakalım nasıl olacak

Çok geçmiş olsun kaptanım
Sagol canım kaptanım
Evet canım benimkinde de var, geçen hafta sporu yaparken egzersiz seçeneğini seçip yaptım. Toplam kalori falan da gösterdi ama adım sayım da artmıştı. O yüzden sonrakilerde çıkardım.

Tamam kaptanım sen açıkladığında ben ona uyarım. Bu söylediğine göre de sanırım bir tek yüzmeyi resimli paylaşamam.

hayırlısı olsun canım. hangi ili düşünüyorsunuz?

Ayrılacak olmana çok üzüldüm ama senin adına hayırlısını dilerim, en güzeli seninle olsun inşallah buralarda olacaksın ama di mi ?

Bugünkü Menüm,
Sabah 9:00
Türk kahvesi
29 antep fıstığı
1 kuru kayısı

Öğle 12:00
1 tavuk but ızgara 150gr
2 çatal patates kızartması
1 yeşil elma

Akşam 17:30
1 tabak brokoli
1 tane etilifalif kırmızı meyveli yulaf bar 35 gr

Ara 20:30
5 zeytin
1 küçük ısırık ekmek
1 küçük nar

Su 2lt
1 kupa yeşil çay
LenaG
arke
Boncuk2307

Eklentiler

• IMG_3459.jpeg
    59,1 KB · Görüntüleme: 0
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…