Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kk özledi seniii
Canım ben her zaman o kadar odakliyim ki bu işe diyorum ya benim hobim en buyuk keyfim dinleniş şeklim o yuzd n burada canim istedi yedim dayanamadim yedim tüh kacamak yaptim ya da ben her gun ogunumu hazırlayıp ise giderken hem usenip hem de kilo veremiyom diye aglayanlar gibi seyler beni gerilettigini farkettim o yuzden bi sure kendi kendime kalmak istedim
Hala var baksana yok pogacalar bilmem neler
Yoksa ben yine ben en buyuk motivasyon kendisin bunu kendin icin yapiyorsun

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım Menu de adımlar da güzel.
Canım karbonhidrat biraz fazla olmuş görünüyor. Üç öğünde de var, cikolata yerine meyve yersen daha rahat edersin canım.
Bugün baya spor yaptım.
30 dk eliptik (10km yol)
150 ip atlama (160 yazıyor yanlış hesapladı saat) ben kendim saymıştım atlarken
Ayrıca 2000 adım
LenaG arke noram
Tebrik ederim canım benim çok güzel sporun var.
Afiyet olsun canım harika görünüyor.
Yine harikasın kaptanım. Çok şükür iyiyim teşekkür ederim
Yediğin pek bir şey yok afiyet olsun canım.
Canım hem sabah hem de akşam karbonhidrat olmuş, sabahki azmış ama akşamla birlikte olmasa iyi olurmuş.
Afiyet olsun canım güzel menü ve adımlar.
Afiyet olsun canım, sabahki fıstıklar biraz fazla gibi geldi onun dışında menünü beğendim.

Haklısın zor ve direnç gerektiren azim gerektiren birşey kilo vermek ve motivasyon çok önemli

Hakkında hayırlısı olsun canım. Herşey gönlünce olsun
Elimden geldiği kadar yardımcı olabilirim.

Teşekkür ederim canım benim ilk bebeğim burda ailem yok bayağı evhamlandım
Canım inşallah normale döner ateşi
amin

İlacı bırakacak olman muhteşem. Yağdan gitmiş olması da harika, tebrik ederim canım.
Sağol canım hayalim İzmir Karşıyaka
Çok güzel bir yer canım, hayırlı bir şekilde nasip olsun inşallah.
Afiyet olsun canım, pizza miktarını çok anlayamadım ama önce dediğin için az olduğunu düşünüyorum.
Afiyet olsun canım menün çok güzel.
Afiyet olsun canım sporun çok güzel.

Teşekkür ederim kaptanım. Fıstığın sonuydu yiyim de bitsin dedim. O yüzden sayı biraz fazla. Beni de yerken tıkadı.
Yağdan gitmesi beni de çok mutlu etti sırıtarak çıktım dr’dan. Tok tartılmıştım kilom o yüzden fazla çıktı. Salı günkü tartıma göre

Dominosta kare pizza diye geciyor kuzum kocam bana demeden almış kendine alırken mecbur yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…