Huhuvvvvvv yeni kaptanımmmCanım kaptanım ellerine ve emeğine sağlık.
noram kaptanım seni de tebrik ediyorum. Eksi gelmemiş olmamız çok güzel.
LenaG kaptanım bildirim yapmayan arkadaşlardan @Lotus1234 ile karşı takımdan Jou transfer etmek istiyorum. Teşekkür ederim.
Evet hurmaya devam ediyorum kaptanım, aşırı sıkmadan ama salmadan da kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorumÖncelikle geçmiş olsun canım, umarım küçük bir kazadır.
Afiyet olsun canım, sanırım hurma detoksu yapıyordun, sporun da güzel olmuş.
Oluyor bazen, midemin bulandığını bile hissediyorum zaman zaman.
Afiyet olsun canım, Allah kabul etsin. O saatten sonra su ancak o kadar olur. Sporun güzel.
Menü süper, alkol daha az olsa en azından iyi olurdu canım, bol bol su içmeye çalış.
Sevgili Masterfit ailesi canım kızçeler önce bir sitem edeyim de sonra okumuyorsunuz (bu konuda küsmek üzereyim) Salı günü tartı bildirimleri 1.sayfamızda herkesin katılırken kabul ettiği kurallar arasında lütfen uyalım olur mu
Bir de C.tesi ödül mevzuusu var gördüğüm kadarıyla c.tesi 1 öğün ödül diye konuştuğumuz konu komple bir güne yayıldı ve hatta pazara sarktı üstelik maşallah hamurişleriyle dolu. Dahası h.içinde çok fazla dayanamadım,canım çekti,o sebep oldu bu sebep oldu biraz çoğaldı. Bu şekilde olursa hep diyorum yaptığınız kaçamakların artısını vermeye çalışırsınız. Ödem alıp ödem verirsiniz asıl kilo öyle durur. Üzülen yine siz oluyorsunuz.
Tüm kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Artı gelenler de şöyle bir silkeleniyor ve cumartesi eksiler geliyooreee
Salı tranfer tartısını kazanan kaptanarke kaptanım olduuuu tebrik ediyorum.Transferini gerçekleştirebilirsin kaptanım. noram kaptanım da süper gidiyor tebrik ediyorum.
Öpüyorum siziii
noram
Cumartesi 62.70
Salı 62.50
Fark -0.200
Oran 0.318
arke
Cumartesi 86.80
Salı 86.20
Fark -0.600
Oran 0.691
Eki Görüntüle 3518498
Masterfit 144.Etap 07.12 10.12 Fark KIRMIZI TAKIM noram Kırmızı Takım Kaptanı 62.70 62.50 -0.200 Oran 0.318 A Asya89 75.60 76.10 +0.500 @Purple58 107.20 107.20 0 @Sem2024 89.55 89.75 +0.200 Jou 69.70 69.20 -0.500 gezegenfeza 71.10 74 +2.900 @bnnu 66.50 - - @Jasminium84 62.25 - - @Ellssa 71.90 72.60 +0.600 Fitt_anne 77.30 - - @Goklerce 71 - - @Queen-zen 49.60 49.40 -0.200 @Efenin_Annesi 98.55 98.40 -0.100 D Deltavealfa 68.30 - - @yosunlupapatya 47.45 48 +0.550 @Lavinia_98 68.30 66.80 -1.500 MAVİ TAKIM arke Mavi Takım Kaptanı 86.80 86.20 -0.600 Oran 0.691 @Cicekbocekkaktus 76.40 77.30 +0.900 @nurovic 58.25 55.35 -2.900 @Hallederiz 87 86.50 -0.500 Boncuk2307 65.40 65.40 0 Cakinin Gelini 75.60 76 +0.400 -Murphy- 77.10 - - @tomrs 63.95 64.50 +0.600 bluegreeneyes 69 69.200 +0.200 @Tutku44 83.90 - - @Ankee 63.40 63.30 -0.100 @Makaron23 66.30 66.90 +0.600 @Ilyusa 77.20 77 -0.200 @malahit 51.60 51.10 -0.500 @Beyaz leylak 83.90 - - @sibel_84 67.50 68.10 +0.600 @Pembepilates - 80 - @Lotus1234 - - - s i d e l y a 67.15 - - HAZIRLIK @Sitare55 69.10 - - @Beklenen2 73.80 74.80 +1.00 @94bassuk - - - @leyl76 72.20 71.60 -0.600
Canımmmm, seçimlerde kaçırdığıma üzüldüklerimdendin. O yüzden fırsatı bulmuşken kaptımHuhuvvvvvv yeni kaptanımmm
Yaaaa demeCanımmmm, seçimlerde kaçırdığıma üzüldüklerimdendin. O yüzden fırsatı bulmuşken kaptımHoşgeldin sefa geldin
Canım kabızlık zorluyor, dün ceviz bekletip suyunu içtim, zeytinyağında beklemiş incir yedim, akşam salataya sinameki döktümCheat günü yaptığın için yüksek gelmiştir böyle
Harika bir eksi
100 gram olsun bizim olsun
@Efenin_Annesi canım senin bildirimini bir türlü alıntılayamadım. Eksik olmak her daim çok güzel
Var canım devam ediyoruz eşitlik olunca genel kuralı bozmak istemedim.Ben anlamadım salı tartısı kalkmamış mıydıı
Ama tesadüfen tartıldım
Geçen cumartesi: 66.5
Bugün: 66.4
Artı bile sayılmaz canım.
ödem olmuş olabilir canım.
Bildirim için değil ama sen akşam üzeri bir tartıl da gerçek kilonu gör canım, sahur yüzünden artı gelmişsin, ona rağmen çok artıda bile değilsin.
Hafta sonu abartınca maalesef geri göndermek zor oluyor. Çok fazla değilsin canım halledersin.
menülerini hatırlamıyorum ama çabucak gider inşallah.
Aldığın tüm kararlar ve yaşadığın farkındalıklar için tebrik ediyorum canım. Bir tebrik de güzel eksin için. Senle o kadar başa baş gidiyoruz ki sonucu merak ediyorum. Daha çok gel buraya da azıcık didişerek yarışalım seninle.
Toparlayacağına inanıyorum canım.
Tebrik ederim canım.Gunaydin
Cumartesi 77.2
Sali 77
Fark -200
Sabit olman gayet güzel canım.
Senin düzeninde normal galiba canım bu artış.
Çoook tebrik ederim canım, çok güzel eksi.-1500
Cumartesi 68.300
Bugün 66.800 kaptanim
Çok teşekkür ederim canım.
Tebrik ederim canım.Ben anlamadım salı tartısı kalkmamış mıydıı
Ama tesadüfen tartıldım
Geçen cumartesi: 66.5
Bugün: 66.4
Canım dikkat et, tekrar 7lere çok yaklaşma. Emeklerine üzülürsün sonra.Merhaba
Cumartesi 67.15
Bugün 68.25
Pazar günü kaçırdım ama dün dengelediğimi düşünmüştüm olmamış
Bu hafta çok ümitli değilim çünkü bütün davetler bu haftaya toplandı. Dikkat etmeye dengelemeye çalışacağım.
Çok özür dilerim kaptanım ben salilari bildirim yok artık diye ve akşam çok pis yiyince tartilmadimgezegenfeza
@bnnu
@Tutku44
@Jasminium84
Fitt_anne
@Goklerce
D Deltavealfa
@Lavinia_98
-Murphy-
@Lotus1234
s i d e l y a
kızlar bildirimlerinizi bekliyorum
Teşekkür ederim kaptanımArtı bile sayılmaz canım.
ödem olmuş olabilir canım.
Bildirim için değil ama sen akşam üzeri bir tartıl da gerçek kilonu gör canım, sahur yüzünden artı gelmişsin, ona rağmen çok artıda bile değilsin.
Hafta sonu abartınca maalesef geri göndermek zor oluyor. Çok fazla değilsin canım halledersin.
menülerini hatırlamıyorum ama çabucak gider inşallah.
Aldığın tüm kararlar ve yaşadığın farkındalıklar için tebrik ediyorum canım. Bir tebrik de güzel eksin için. Senle o kadar başa baş gidiyoruz ki sonucu merak ediyorum. Daha çok gel buraya da azıcık didişerek yarışalım seninle.
Toparlayacağına inanıyorum canım.
Tebrik ederim canım.
Sabit olman gayet güzel canım.
Senin düzeninde normal galiba canım bu artış.
Çoook tebrik ederim canım, çok güzel eksi.
Çok teşekkür ederim canım.
Tebrik ederim canım.
Canım dikkat et, tekrar 7lere çok yaklaşma. Emeklerine üzülürsün sonra.
İnşallah kaptanım inşallahTebrik ederim canım, senin kilonda çok güzel bir eksi.
Alkolden sonra ben de açıkçası böyle bir sonuç beklemiyordum çok mutlu oldum canım senin için. Tebrik ederim.
Tebrik ederim canım, muhteşem ötesi ama biliyor musun ben senden iyi bir rakam bekliyordum.
Canım artı gelmenin sebepleri belli zaten, kendini üzmeye gerek yok. Belki de tekrar motive olup kendine gelmen için bu düşüşü yaşaman gerekiyordu. Hızlıca toparlayacaksın merak etme.
Canım detoks tarzı diyetler ancak duraklama döneminde tercih edilmeli bence. Çünkü tartıda gördüğün eksi gerçek değil. düzenli beslen, yavaş gitsin ama kalıcı olsun.
Eksi gelmen iyidir canım.
Arada bir iner de çıkar da, üzme kendini.
Tebrik ederim canım güzel eksi.
Eksi güzeldir ankecim, tebrikler.
Cumartesiye eksiler gelir mutlaka.
Tebrik ederim kaptanım, eksi gelmek her zaman iyidir.
Çok bir artın yok canım, sen cumartesiye halledersin.
Cumartesiye bunları göndeririz canım üzülme.
Canım ben pek bilgili değilim bu konularda ama bir hurma ya da kuru kayısı atsan ağzına belki iyi gelir. Gereksiz kalori de almamış olursun.
Canım matematikte nasıl olduğunu tabiki biliyoruz. Burada artı geldim ya da eksi geldim anlamında kullanıyoruz o işaretleri. Bence bunu da biliyorsundur sen.
canım modunu düşürme, beslenme düzenine dikkat et yeter, arada artı çıkmak tabiki normal. Sadece biraz kopuş yaşamış olabilirsin ama cumartesi çok güzel geleceksin.
Bu hafta sanırım başarılı olamıcam kaptaniçem darısı sonraki haftalaraCanım diğer mesajlarından gödüm e spordan sonra bir de su çok normal eksidesindir
Vuhuu salı için süper bir eksi tebrik ederim canım
Eksi olsun bizim olsun terik ederim canım
Günaydın canım korkunun ecele faydaı yok
Afiyet olsunakşam yediğin kıtır nasıl birşey bilmiyorum ama yine de 21 de tercih etmesek güzel olurmuş
Günaydın canım sabit kalmak da iyidir
canım c.tesi 47.45 bildirmişsin +0.550 bu durumda senin için kolay lokma
Günaydın canım hemen menülere denge ve bol su getirirsek çözülür bence
Günaydın canım bebişin diş çıksın düzeni atursun sen de düzene girersin
emziren anneler herşeyi yiyip içemediklerinden hiç bilmiyorum canım
Afiyet olsun çok güzel menü ve adımlar ama hergün bu kadar adım atmak kasları şişirir ve ödem yapar diye biliyorum 1 gün yapıp bir gün dinlensen daha doğru sanki
Canım c.tesi ödülünü bir güne yaymak değil de bir öğüne çekmek lazım. Çok da büyük bir fark değil c.tesiye gider
Gel biz onu kahve yanı minik bir protein barla kutlayalım
Akşam yendiği için minik bir ödem önemli değil
Canım işte dün baya yürüdüğün için bence ayrıca yorgunluk da ödem yapıyor
Senin ölçüm bu şekilde çıkması normal canım 4-5 gibi sahur yapıyorsun sanırım daha sindirememişsindir bile
Normal canım gitmesi2-3 günü bulur ama c.tesi eksi gelecek inşallah
Düzenin normale dönsün bu da düzelir canım
Oooo halledilmiş bazı şeylerrrr tebrik ederim canım salı için süper bir eksiii
Ne ka güzel bir kahvaltı afiyet olsun
Maşallahın var canım, yakında istediğin kilolara da ulaşırsın.Evet hurmaya devam ediyorum kaptanım, aşırı sıkmadan ama salmadan da kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum
Çok teşekkür ederim canım benim
Dedim bileee. Cumartesi senden çok güzel bir sonuç bekliyorum canımYaaaa demeahandaaa iradenle geldimm hadi bakalımm
Bugünü kafaya takma artık canım, bazen en ufak bir şey bile ödem yapıp artı çıkmamıza sebep oluyor. Cumartesi günü biraz bekleyip wc işini falan halledip öyle tartılırsın, gerçek sonucu görürsün. Cuma günü de ödem yapacak şeyler tüketmemeye dikkat et.Ben sabah erken tartıldım buraya bildirim yaptım.
Sonra 2 kupa sütlü kahve içtim 1 saat sonra tartıldım yine 76.10 çıktımacele ettim acaba artım okadar yokmuydu diye düşünüyorum. Çünkü dün spor dönüşü tartıldım 76 geldim 18:30 salata ve haşlanmış tavuk biraz yedim bu kadar artı gelmem hiç normal değil. Ayrıca dün sabah tartılmıştım 75.70 çıkmıştım
Afiyet olsun çok güzel bir ara öğünEki Görüntüle 3518582
Doyurucu proteini yüksek bir öğün. 200 gram süzme yoğurt, 1 çk bal ve fıstık ezmesi. Biraz frambuaz. Protein değeri 20 gr. Normalde bunu yemezdim ama akşam taze fasülye ve yoğurt yicem. Protein olarak az kalacağından bununla destekliyorum.
Ağır alt vücut antremanı yaptım bugün. Enerjim düşüyor ara öğün yapmazsam spor günleri. Sabah da hiç karb almadım kayacaktı şaftım bunu yemesemAfiyet olsun çok güzel bir ara öğün
A çok pardon Salı tartısı kalktı sandımgezegenfeza
@bnnu
@Tutku44
@Jasminium84
Fitt_anne
@Goklerce
D Deltavealfa
@Lavinia_98
-Murphy-
@Lotus1234
s i d e l y a
kızlar bildirimlerinizi bekliyorum