Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Huhuvvvvvv yeni kaptanımmm

Evet hurmaya devam ediyorum kaptanım, aşırı sıkmadan ama salmadan da kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum
arke kaptanım çok güzel eksi maşallahın var demek ki cumartesiye inşallah daha fazla eksi göreceksin noram kaptanım sen daha yeni katıldığın için aramıza dalgınlık olmuştur ama sen de eksidesin bu da iyidir.
Kaptaniçem senin de eline sağlık Ben kendi adıma üstüme alındım alınmam gerekeni bu hafta ilk defa bu kadar cozuttum adet öncesi ama sebep değil tabi ki daha da dikkat edeceğim bir kaptan olarak

Cheat günü yaptığın için yüksek gelmiştir böyle

Harika bir eksi

100 gram olsun bizim olsun

@Efenin_Annesi canım senin bildirimini bir türlü alıntılayamadım. Eksik olmak her daim çok güzel
Canım kabızlık zorluyor, dün ceviz bekletip suyunu içtim, zeytinyağında beklemiş incir yedim, akşam salataya sinameki döktüm
Bu sabah yine ceviz suyu içtim, zeytinyağlı incir yedim, akşama kalmadan yine bişeyler yapmam lazım, sabah terapi var

Kilo bildirimi
Cumartesi 69
Bu gün 69.2
+200 Gr akşamki tatlıların acısı diyelim
LenaG arke
Artı bile sayılmaz canım.
LenaG noram
Cumartesi 75.60
Bu gün 76.10
+500
niye böyle olduya dün gayet iyiydim
Dün baya bir yürüdüm. Akşam yatana kadar hep ayaktaydım artık ödem mi oldu ne oldu bende anlamadım
ödem olmuş olabilir canım.
Cumartesi 67.50
Bugün 68.10
+600

@Elhan arke
Sahuru yaptım sabah tartildim. Doğru ölçüm değil bence ama bildirim yapmak zorunda idim
Bildirim için değil ama sen akşam üzeri bir tartıl da gerçek kilonu gör canım, sahur yüzünden artı gelmişsin, ona rağmen çok artıda bile değilsin.
Ben henüz eksi getirmedim ikigunun ağırlığı gitmedi
Cumartesi 63, 9
Bugün 64,5
LenaG
arke
Hafta sonu abartınca maalesef geri göndermek zor oluyor. Çok fazla değilsin canım halledersin.
En son tartı 73.8
Bugün 74.8
Fark+1 kilo
LenaG Boncuk2307
menülerini hatırlamıyorum ama çabucak gider inşallah.

Ve arke kaptanım. Dolu dizgin geliyorum yeme düzenim de otomatik olarak minimalist oluyor.

C.tesi: 87
Salı: 86,5
LenaG
Aldığın tüm kararlar ve yaşadığın farkındalıklar için tebrik ediyorum canım. Bir tebrik de güzel eksin için. Senle o kadar başa baş gidiyoruz ki sonucu merak ediyorum. Daha çok gel buraya da azıcık didişerek yarışalım seninle.
Toparlayacağına inanıyorum canım.
Gunaydin
Cumartesi 77.2
Sali 77
Fark -200
Tebrik ederim canım.
Cumartesi : 65.40
Bugün : 65.40
Ayy kaptanım çok şükür sabitim
LenaG arke noram
WC bekledim atmak için de iyi ki beklemişim yoksa artı çıkıyordum
Sabit olman gayet güzel canım.
Cumartesi 71.100
Bugün 74.00
Fark 2,900

LenaG noram Boncuk2307
Senin düzeninde normal galiba canım bu artış.
-1500
Cumartesi 68.300
Bugün 66.800 kaptanim
Çoook tebrik ederim canım, çok güzel eksi.
Üş

Ellerme sağlık kaptanım LenaG tebrik ederim kaptanın harika eksi arke
Çok teşekkür ederim canım.
Ben anlamadım salı tartısı kalkmamış mıydıı
Ama tesadüfen tartıldım
Geçen cumartesi: 66.5
Bugün: 66.4
Tebrik ederim canım.
Canım dikkat et, tekrar 7lere çok yaklaşma. Emeklerine üzülürsün sonra.

Ben sabah erken tartıldım buraya bildirim yaptım.
Sonra 2 kupa sütlü kahve içtim 1 saat sonra tartıldım yine 76.10 çıktım acele ettim acaba artım okadar yokmuydu diye düşünüyorum. Çünkü dün spor dönüşü tartıldım 76 geldim 18:30 salata ve haşlanmış tavuk biraz yedim bu kadar artı gelmem hiç normal değil. Ayrıca dün sabah tartılmıştım 75.70 çıkmıştım

Teşekkür ederim kaptanım daha dikkatli bir şekilde cumartesiye ilerliyoruz

İnşallah kaptanım inşallah

Bu hafta sanırım başarılı olamıcam kaptaniçem darısı sonraki haftalara

Evet hurmaya devam ediyorum kaptanım, aşırı sıkmadan ama salmadan da kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum
Maşallahın var canım, yakında istediğin kilolara da ulaşırsın.
Çok teşekkür ederim canım benim
Yaaaa deme ahandaaa iradenle geldimm hadi bakalımm
Dedim bileee. Cumartesi senden çok güzel bir sonuç bekliyorum canım

Bugünü kafaya takma artık canım, bazen en ufak bir şey bile ödem yapıp artı çıkmamıza sebep oluyor. Cumartesi günü biraz bekleyip wc işini falan halledip öyle tartılırsın, gerçek sonucu görürsün. Cuma günü de ödem yapacak şeyler tüketmemeye dikkat et.

Doyurucu proteini yüksek bir öğün. 200 gram süzme yoğurt, 1 çk bal ve fıstık ezmesi. Biraz frambuaz. Protein değeri 20 gr. Normalde bunu yemezdim ama akşam taze fasülye ve yoğurt yicem. Protein olarak az kalacağından bununla destekliyorum.

Afiyet olsun çok güzel bir ara öğün

Afiyet olsun çok güzel bir ara öğün
Ağır alt vücut antremanı yaptım bugün. Enerjim düşüyor ara öğün yapmazsam spor günleri. Sabah da hiç karb almadım kayacaktı şaftım bunu yemesem

90 kg ile hip trust yaptım bugün. Hedefim 100 kilo. 1 ağustosta başladım spora. 20 kg yani boş barla bile yapamıyordum. Öyle bir güçsüzlük. 10 sn plank duramazdım. Kollarım zangır zangır titrerdi. 3 squat beni pert ederdi hey yavrum hey. Direnç egzersizleri çok önemli çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…