Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Canım kaptanım ellerine ve emeğine sağlık.

noram noram kaptanım seni de tebrik ediyorum. Eksi gelmemiş olmamız çok güzel.

LenaG LenaG kaptanım bildirim yapmayan arkadaşlardan @Lotus1234 ile karşı takımdan Jou Jou transfer etmek istiyorum. Teşekkür ederim.
Huhuvvvvvv yeni kaptanımmm🥰😍

Öncelikle geçmiş olsun canım, umarım küçük bir kazadır.

Afiyet olsun canım, sanırım hurma detoksu yapıyordun, sporun da güzel olmuş.

Oluyor bazen, midemin bulandığını bile hissediyorum zaman zaman.

Afiyet olsun canım, Allah kabul etsin. O saatten sonra su ancak o kadar olur. Sporun güzel.

Menü süper, alkol daha az olsa en azından iyi olurdu canım, bol bol su içmeye çalış.
Evet hurmaya devam ediyorum kaptanım, aşırı sıkmadan ama salmadan da kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum :KK36:
Sevgili Masterfit ailesi canım kızçeler önce bir sitem edeyim de sonra okumuyorsunuz (bu konuda küsmek üzereyim) Salı günü tartı bildirimleri 1.sayfamızda herkesin katılırken kabul ettiği kurallar arasında lütfen uyalım olur mu :dua:
Bir de C.tesi ödül mevzuusu var gördüğüm kadarıyla c.tesi 1 öğün ödül diye konuştuğumuz konu komple bir güne yayıldı ve hatta pazara sarktı üstelik maşallah hamurişleriyle dolu. Dahası h.içinde çok fazla dayanamadım,canım çekti,o sebep oldu bu sebep oldu biraz çoğaldı. Bu şekilde olursa hep diyorum yaptığınız kaçamakların artısını vermeye çalışırsınız. Ödem alıp ödem verirsiniz asıl kilo öyle durur. Üzülen yine siz oluyorsunuz.

Tüm kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Artı gelenler de şöyle bir silkeleniyor ve cumartesi eksiler geliyooreee :rapci: :rapci: :rapci:

Salı tranfer tartısını kazanan kaptan arke arke kaptanım olduuuu :sampiyon::sampiyon::sampiyon:tebrik ediyorum.Transferini gerçekleştirebilirsin kaptanım. noram noram kaptanım da süper gidiyor tebrik ediyorum. :KK200:

Öpüyorum siziii :KK36:

noram noram
Cumartesi 62.70
Salı 62.50
Fark -0.200
Oran 0.318

arke arke
Cumartesi 86.80
Salı 86.20
Fark -0.600
Oran 0.691
Eki Görüntüle 3518498

Masterfit 144.Etap 07.1210.12Fark
KIRMIZI TAKIM
noram noram Kırmızı Takım Kaptanı 62.7062.50-0.200
Oran0.318
A Asya89 75.6076.10+0.500
@Purple58107.20107.200
@Sem202489.5589.75+0.200
Jou Jou 69.7069.20-0.500
gezegenfeza gezegenfeza 71.1074+2.900
@bnnu66.50--
@Jasminium8462.25--
@Ellssa71.9072.60+0.600
Fitt_anne Fitt_anne 77.30--
@Goklerce71--
@Queen-zen49.6049.40-0.200
@Efenin_Annesi98.5598.40-0.100
D Deltavealfa 68.30--
@yosunlupapatya47.4548+0.550
@Lavinia_9868.3066.80-1.500
MAVİ TAKIM
arke arke Mavi Takım Kaptanı86.8086.20-0.600
Oran0.691
@Cicekbocekkaktus76.4077.30+0.900
@nurovic58.2555.35-2.900
@Hallederiz8786.50-0.500
Boncuk2307 Boncuk2307 65.4065.400
Cakinin Gelini Cakinin Gelini 75.6076+0.400
-Murphy- -Murphy- 77.10--
@tomrs63.9564.50+0.600
bluegreeneyes bluegreeneyes 6969.200+0.200
@Tutku4483.90--
@Ankee63.4063.30-0.100
@Makaron2366.3066.90+0.600
@Ilyusa77.2077-0.200
@malahit51.6051.10-0.500
@Beyaz leylak83.90--
@sibel_8467.5068.10+0.600
@Pembepilates-80-
@Lotus1234---
s i d e l y a s i d e l y a 67.15--
HAZIRLIK
@Sitare55 69.10--
@Beklenen273.8074.80+1.00
@94bassuk---
@leyl7672.2071.60-0.600
arke arke kaptanım çok güzel eksi maşallahın var demek ki cumartesiye inşallah daha fazla eksi göreceksin :KK19: noram noram kaptanım sen daha yeni katıldığın için aramıza dalgınlık olmuştur ama sen de eksidesin bu da iyidir.
Kaptaniçem senin de eline sağlık :KK36: Ben kendi adıma üstüme alındım alınmam gerekeni bu hafta ilk defa bu kadar cozuttum adet öncesi ama sebep değil tabi ki daha da dikkat edeceğim bir kaptan olarak :KK67:

Cheat günü yaptığın için yüksek gelmiştir böyle 🌸

Harika bir eksi🧿🧿

100 gram olsun bizim olsun🌸

@Efenin_Annesi canım senin bildirimini bir türlü alıntılayamadım. Eksik olmak her daim çok güzel 🌸🌸
Canım kabızlık zorluyor, dün ceviz bekletip suyunu içtim, zeytinyağında beklemiş incir yedim, akşam salataya sinameki döktüm 🤷🏻‍♀️
Bu sabah yine ceviz suyu içtim, zeytinyağlı incir yedim, akşama kalmadan yine bişeyler yapmam lazım, sabah terapi var😔

Kilo bildirimi
Cumartesi 69
Bu gün 69.2
+200 Gr akşamki tatlıların acısı diyelim 🥴
LenaG LenaG arke arke
Artı bile sayılmaz canım.
LenaG LenaG noram noram
Cumartesi 75.60
Bu gün 76.10
+500🤕
niye böyle olduya dün gayet iyiydim
Dün baya bir yürüdüm. Akşam yatana kadar hep ayaktaydım artık ödem mi oldu ne oldu bende anlamadım
ödem olmuş olabilir canım.
Cumartesi 67.50
Bugün 68.10
+600

@Elhan arke arke
Sahuru yaptım sabah tartildim. Doğru ölçüm değil bence ama bildirim yapmak zorunda idim
Bildirim için değil ama sen akşam üzeri bir tartıl da gerçek kilonu gör canım, sahur yüzünden artı gelmişsin, ona rağmen çok artıda bile değilsin.
Ben henüz eksi getirmedim ikigunun ağırlığı gitmedi:kahve:
Cumartesi 63, 9
Bugün 64,5
LenaG LenaG
arke arke
Hafta sonu abartınca maalesef geri göndermek zor oluyor. Çok fazla değilsin canım halledersin.
En son tartı 73.8
Bugün 74.8
Fark+1 kilo
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
menülerini hatırlamıyorum ama çabucak gider inşallah.

Ve arke arke kaptanım. Dolu dizgin geliyorum😏 yeme düzenim de otomatik olarak minimalist oluyor.

C.tesi: 87
Salı: 86,5
LenaG LenaG
Aldığın tüm kararlar ve yaşadığın farkındalıklar için tebrik ediyorum canım. Bir tebrik de güzel eksin için. Senle o kadar başa baş gidiyoruz ki sonucu merak ediyorum. Daha çok gel buraya da azıcık didişerek yarışalım seninle.
Toparlayacağına inanıyorum canım.
Gunaydin
Cumartesi 77.2
Sali 77
Fark -200
Tebrik ederim canım.
Cumartesi : 65.40
Bugün : 65.40
Ayy kaptanım çok şükür sabitim 😇😇
LenaG LenaG arke arke noram noram
WC bekledim atmak için de iyi ki beklemişim yoksa artı çıkıyordum 😂
Sabit olman gayet güzel canım.
Cumartesi 71.100
Bugün 74.00
Fark 2,900

LenaG LenaG noram noram Boncuk2307 Boncuk2307
Senin düzeninde normal galiba canım bu artış.
-1500
Cumartesi 68.300
Bugün 66.800 kaptanim
Çoook tebrik ederim canım, çok güzel eksi.
Üş

Ellerme sağlık kaptanım LenaG LenaG tebrik ederim kaptanın harika eksi arke arke
Çok teşekkür ederim canım.
Ben anlamadım salı tartısı kalkmamış mıydıı
Ama tesadüfen tartıldım
Geçen cumartesi: 66.5
Bugün: 66.4
Tebrik ederim canım.
Merhaba
Cumartesi 67.15
Bugün 68.25
Pazar günü kaçırdım ama dün dengelediğimi düşünmüştüm olmamış😔
Bu hafta çok ümitli değilim çünkü bütün davetler bu haftaya toplandı. Dikkat etmeye dengelemeye çalışacağım.
Canım dikkat et, tekrar 7lere çok yaklaşma. Emeklerine üzülürsün sonra.

Ben sabah erken tartıldım buraya bildirim yaptım.
Sonra 2 kupa sütlü kahve içtim 1 saat sonra tartıldım yine 76.10 çıktım😏 acele ettim acaba artım okadar yokmuydu diye düşünüyorum. Çünkü dün spor dönüşü tartıldım 76 geldim 18:30 salata ve haşlanmış tavuk biraz yedim bu kadar artı gelmem hiç normal değil. Ayrıca dün sabah tartılmıştım 75.70 çıkmıştım

Artı bile sayılmaz canım.

ödem olmuş olabilir canım.

Bildirim için değil ama sen akşam üzeri bir tartıl da gerçek kilonu gör canım, sahur yüzünden artı gelmişsin, ona rağmen çok artıda bile değilsin.

Hafta sonu abartınca maalesef geri göndermek zor oluyor. Çok fazla değilsin canım halledersin.

menülerini hatırlamıyorum ama çabucak gider inşallah.

Aldığın tüm kararlar ve yaşadığın farkındalıklar için tebrik ediyorum canım. Bir tebrik de güzel eksin için. Senle o kadar başa baş gidiyoruz ki sonucu merak ediyorum. Daha çok gel buraya da azıcık didişerek yarışalım seninle.

Toparlayacağına inanıyorum canım.

Tebrik ederim canım.

Sabit olman gayet güzel canım.

Senin düzeninde normal galiba canım bu artış.

Çoook tebrik ederim canım, çok güzel eksi.

Çok teşekkür ederim canım.

Tebrik ederim canım.

Canım dikkat et, tekrar 7lere çok yaklaşma. Emeklerine üzülürsün sonra.
Teşekkür ederim kaptanım 💙 daha dikkatli bir şekilde cumartesiye ilerliyoruz 🌼

Tebrik ederim canım, senin kilonda çok güzel bir eksi.

Alkolden sonra ben de açıkçası böyle bir sonuç beklemiyordum çok mutlu oldum canım senin için. Tebrik ederim.

Tebrik ederim canım, muhteşem ötesi ama biliyor musun ben senden iyi bir rakam bekliyordum.

Canım artı gelmenin sebepleri belli zaten, kendini üzmeye gerek yok. Belki de tekrar motive olup kendine gelmen için bu düşüşü yaşaman gerekiyordu. Hızlıca toparlayacaksın merak etme.

Canım detoks tarzı diyetler ancak duraklama döneminde tercih edilmeli bence. Çünkü tartıda gördüğün eksi gerçek değil. düzenli beslen, yavaş gitsin ama kalıcı olsun.

Eksi gelmen iyidir canım.

Arada bir iner de çıkar da, üzme kendini.

Tebrik ederim canım güzel eksi.

Eksi güzeldir ankecim, tebrikler.

Cumartesiye eksiler gelir mutlaka.

Tebrik ederim kaptanım, eksi gelmek her zaman iyidir.

Çok bir artın yok canım, sen cumartesiye halledersin.

Cumartesiye bunları göndeririz canım üzülme.

Canım ben pek bilgili değilim bu konularda ama bir hurma ya da kuru kayısı atsan ağzına belki iyi gelir. Gereksiz kalori de almamış olursun.

Canım matematikte nasıl olduğunu tabiki biliyoruz. Burada artı geldim ya da eksi geldim anlamında kullanıyoruz o işaretleri. Bence bunu da biliyorsundur sen.

canım modunu düşürme, beslenme düzenine dikkat et yeter, arada artı çıkmak tabiki normal. Sadece biraz kopuş yaşamış olabilirsin ama cumartesi çok güzel geleceksin.
İnşallah kaptanım inşallah 🥺🌷

Canım diğer mesajlarından gödüm e spordan sonra bir de su çok normal eksidesindir :KK200::rapci:

Vuhuu salı için süper bir eksi tebrik ederim canım :KK200:

Eksi olsun bizim olsun terik ederim canım :KK200:

Günaydın canım korkunun ecele faydaı yok :KK3:

Afiyet olsun :KK200:akşam yediğin kıtır nasıl birşey bilmiyorum ama yine de 21 de tercih etmesek güzel olurmuş

Günaydın canım sabit kalmak da iyidir :KK200:

canım c.tesi 47.45 bildirmişsin +0.550 bu durumda senin için kolay lokma :rapci:

Günaydın canım hemen menülere denge ve bol su getirirsek çözülür bence :KK39:

Günaydın canım bebişin diş çıksın düzeni atursun sen de düzene girersin :KK200:
emziren anneler herşeyi yiyip içemediklerinden hiç bilmiyorum canım

Afiyet olsun çok güzel menü ve adımlar ama hergün bu kadar adım atmak kasları şişirir ve ödem yapar diye biliyorum 1 gün yapıp bir gün dinlensen daha doğru sanki :KK200:

Canım c.tesi ödülünü bir güne yaymak değil de bir öğüne çekmek lazım. Çok da büyük bir fark değil c.tesiye gider :KK200:

Gel biz onu kahve yanı minik bir protein barla kutlayalım :KK39:

Akşam yendiği için minik bir ödem önemli değil :KK200:

Canım işte dün baya yürüdüğün için bence ayrıca yorgunluk da ödem yapıyor :KK200:

Senin ölçüm bu şekilde çıkması normal canım 4-5 gibi sahur yapıyorsun sanırım daha sindirememişsindir bile :KK200:

Normal canım gitmesi2-3 günü bulur ama c.tesi eksi gelecek inşallah :KK200::dua:

Düzenin normale dönsün bu da düzelir canım :KK200:

Oooo halledilmiş bazı şeylerrrr tebrik ederim canım salı için süper bir eksiii :halay:

Ne ka güzel bir kahvaltı afiyet olsun :KK200:
Bu hafta sanırım başarılı olamıcam kaptaniçem darısı sonraki haftalara 🥺😘

Evet hurmaya devam ediyorum kaptanım, aşırı sıkmadan ama salmadan da kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum :KK36:
Maşallahın var canım, yakında istediğin kilolara da ulaşırsın.
arke arke kaptanım çok güzel eksi maşallahın var demek ki cumartesiye inşallah daha fazla eksi göreceksin :KK19: noram noram kaptanım sen daha yeni katıldığın için aramıza dalgınlık olmuştur ama sen de eksidesin bu da iyidir.
Çok teşekkür ederim canım benim :KK60:
Yaaaa deme 🥲 ahandaaa iradenle geldimm hadi bakalımm 😍😍
Dedim bileee. Cumartesi senden çok güzel bir sonuç bekliyorum canım :KK200:

Ben sabah erken tartıldım buraya bildirim yaptım.
Sonra 2 kupa sütlü kahve içtim 1 saat sonra tartıldım yine 76.10 çıktım😏 acele ettim acaba artım okadar yokmuydu diye düşünüyorum. Çünkü dün spor dönüşü tartıldım 76 geldim 18:30 salata ve haşlanmış tavuk biraz yedim bu kadar artı gelmem hiç normal değil. Ayrıca dün sabah tartılmıştım 75.70 çıkmıştım
Bugünü kafaya takma artık canım, bazen en ufak bir şey bile ödem yapıp artı çıkmamıza sebep oluyor. Cumartesi günü biraz bekleyip wc işini falan halledip öyle tartılırsın, gerçek sonucu görürsün. Cuma günü de ödem yapacak şeyler tüketmemeye dikkat et.

IMG_8284.jpeg

Doyurucu proteini yüksek bir öğün. 200 gram süzme yoğurt, 1 çk bal ve fıstık ezmesi. Biraz frambuaz. Protein değeri 20 gr. Normalde bunu yemezdim ama akşam taze fasülye ve yoğurt yicem. Protein olarak az kalacağından bununla destekliyorum.

Eki Görüntüle 3518582
Doyurucu proteini yüksek bir öğün. 200 gram süzme yoğurt, 1 çk bal ve fıstık ezmesi. Biraz frambuaz. Protein değeri 20 gr. Normalde bunu yemezdim ama akşam taze fasülye ve yoğurt yicem. Protein olarak az kalacağından bununla destekliyorum.
Afiyet olsun çok güzel bir ara öğün :kk77:

Afiyet olsun çok güzel bir ara öğün :kk77:
Ağır alt vücut antremanı yaptım bugün. Enerjim düşüyor ara öğün yapmazsam spor günleri. Sabah da hiç karb almadım kayacaktı şaftım bunu yemesem😄

90 kg ile hip trust yaptım bugün. Hedefim 100 kilo. 1 ağustosta başladım spora. 20 kg yani boş barla bile yapamıyordum. Öyle bir güçsüzlük. 10 sn plank duramazdım. Kollarım zangır zangır titrerdi. 3 squat beni pert ederdi hey yavrum hey. Direnç egzersizleri çok önemli çok.

X