Spordan sonra tartılmamak gerekiyorr haa ona göre bide hemen ılik dus alman lazım
Birsey degil 2 gune giidddeeerrr
inşallah balım yaa haftasonu kaçamaklarının sonu işte ama hafta içi hallederimBirsey degil 2 gune giidddeeerrr
Ben herzaman açıklıyorum bunu. Yine açıklayayım.fark - değil + olmayacak mı bu durumda?
Harikasın
Kızz iki gune cok iyi neyi anlayamadın
Edit; Aayyy ben gozler bulanıkk başka şekilde gördüm anamm - yazıncaa@Ankee birsey demese ben hala diyorumkii bu niye sevinemedi
Canım benimm artı gelmenle biraz balli malli kaymakli seyler yiyodun herhalde onları kes kahvaltıya sadec domates salatalık yumurta bol yesillik yemen daha iyi bide cırılçıplak tartıll kalkar kalkmazda tartılma 3 4 saat bekleilahi güldürdün moralsiz yüzümü Allah da seni hep güldürsün
Sagol canımHarikasın
Sen yaparsininşallah balım yaa haftasonu kaçamaklarının sonu işte ama hafta içi hallederim
sende harikasın kızçem
az olsun öz olsun sağlam gitsin bu eksiler ama kalıcı olsun ankeeemmmmerhaba kızlar
salı bildirimim 63.30
-100 gr
harikasın kaptaniçemmm
TEsekkürler yosunummsende harikasın kızçem
az olsun öz olsun sağlam gitsin bu eksiler ama kalıcı olsun ankeeemmm
harikasın kaptaniçemmm
Teşekkür ederim kaptanım ama aksamkiler yüzünden sis uyandimTebrik ederim kaptanım harika bir menü, çok güzel spor. Tek eksiğin suyun
Birşey yememissin, yediklerin için afiyet olsun canım
Kolaylıklar diliyorum canım, sporun çok güzel
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım gayet güzel menü
Afiyet olsun canım
Canım sonra üzülen sen olacaksın. Sen o iradeye sahipsin, hadi topla kendini
Allah kabul etsin inşallah
Teşekkür ederim kaptanım
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim kaptanıminşallah cumartesi hepimiz için harika olsun.
Ellerine sağlık kaptanım, dilersen bizim takımdan birilerini alabilirsin haksızlık olmasın, sayı eşitlensin diye. Ben kimseyi göndererek sen seçersin
Afiyet olsun canım en sonkiler emzirmenin hatrına görmezden gelinecek
Hepimizin başına geldi
Şaka değil gerçek , hedefim seni yakalamak önce. Ayniydik bı zamanlar diye acaip hırs yaptım. Ama benim adım nur sa o 45 i gorecem kaç ay sonra olursa olsunharikasın bacımsuu geçen cumartesi aramızdaki farkı 10kiloya çıkarmıştın şimdi harika eksilmişsinnsen gel yamacıma bakimmm
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsunçorbanın içine yulaf gerek yokmuş zaten lahmacun yenmiş
Afiyet olsungece gelen tatlı krizi
Afiyet olsun
Afiyet olsun canımprotein eksik kalmış baya bugün protein eklemeye çalış canım
Araba tatlısı mi ilk defa duydum nasıl bişey ki o.Teşekkür ederim kaptanımgece gelen kardeş krizi oldu biraz kardeşim 3 gündür benim için araba tatlısı alıyor bı turlu gidememiştim dün akşam da gidince kırılmasın diye yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?