Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

fark - değil + olmayacak mı bu durumda?
Ben herzaman açıklıyorum bunu. Yine açıklayayım.
Matematikte küçük rakamdan büyük rakam çıkarılırsa eksi olur. O yüzden eksi koydum başına.
Diğer türlü neden eksi koyayım öyle dimi. Normal bir rakam çıkar öyle yazarım şu kadar gram/kilo gitmiş diye.

ilahi güldürdün moralsiz yüzümü Allah da seni hep güldürsün
Canım benimm artı gelmenle biraz balli malli kaymakli seyler yiyodun herhalde onları kes kahvaltıya sadec domates salatalık yumurta bol yesillik yemen daha iyi bide cırılçıplak tartıll kalkar kalkmazda tartılma 3 4 saat bekle

Teşekkür ederim kaptanım ama aksamkiler yüzünden sis uyandim

harikasın bacımsuu geçen cumartesi aramızdaki farkı 10kiloya çıkarmıştın şimdi harika eksilmişsinn sen gel yamacıma bakimmm
Şaka değil gerçek , hedefim seni yakalamak önce. Ayniydik bı zamanlar diye acaip hırs yaptım. Ama benim adım nur sa o 45 i gorecem kaç ay sonra olursa olsun

LenaG noram
9 Kasım menüm(dün çok yorulmuştum erkenden uyumuşum)

9:00
2 sütlü kahve

11:30
3/4 çatal yumurta
1 dilim ekmek
Domates salatalık biber
2/3 çatal peynir

Bebek görmeye gittim
14:30
1 avuç karışık çerez
1 kurabiye

18:30 akşam yemeği bitti
1 but biraz tavuk göğsü haşlama
1 yk pirinç pilavı
Salata
Su 2 litre

Afiyet olsun çorbanın içine yulaf gerek yokmuş zaten lahmacun yenmiş

Afiyet olsun gece gelen tatlı krizi

Afiyet olsun

Afiyet olsun canım protein eksik kalmış baya bugün protein eklemeye çalış canım
Teşekkür ederim kaptanım gece gelen kardeş krizi oldu biraz kardeşim 3 gündür benim için araba tatlısı alıyor bı turlu gidememiştim dün akşam da gidince kırılmasın diye yedim

Teşekkür ederim kaptanım gece gelen kardeş krizi oldu biraz kardeşim 3 gündür benim için araba tatlısı alıyor bı turlu gidememiştim dün akşam da gidince kırılmasın diye yedim
Araba tatlısı mi ilk defa duydum nasıl bişey ki o.
Bı tatlı canavarı olarak kendime yakistiramadim bilmemeyi ahahahahaah

Kızçeler uzun süredir salı tartısından muzdarip olan ben yine modum düştü gece de 3 te yattım olur ya cumartesi de artı çıkarsam ilk kez izninizle hazırlığa geçmek istiyorum çünkü salıdan sonra cumartesi ye kadarda hep modum düşük oluyor
Cumartesi 75.6
Bugün 76.0
Fark +400
LenaG arke Boncuk2307

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…