Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Apartman günü persembeydi değil mi ekürim. Dört çeşit her hafta miydi ayda bir mi onu unuttum.

Regl yakınsa bin gram cepte keske benim de reglim olsa

Kaptanım mesajlarım okunmuyor diye bana ders verdi. Diğer mevzularda yanındayım desteklerim seni ama fırçayı biraz paylaşmak lazım.

Canım çocuğuna geçmiş olsun. Sağlığına kavuşmasıni dilerim. Her olumsuzluğa rağmen menülerin çok güzel. Sıkıntılar hep oluyor ama zamanla geçecek. Umutsuzluga düşme kuzum.

Fazlasına hiç gerek yok zaten hem maddi hem manevi hem boğaz olarak zor 3 çeşit yeterli zaten.
35 yaşında kızım var tek çocuk zaten,hayırlısıyla seneye mayısta doğumu olacak.
Allah saglicakla kucağınıza almayi nasip etsin

Cok hos bir anı. Ben olayin müdüre yansimasina şaşırdım baska siniftan miydi ki kiz ogrenci ? Cunku öğretmenle çözülebilirdi bu durum. Veya senin keretaya ciddi bir ders mi vermek istediler ki

Canım koleje gidiyordu ozaman müdürümüz çok ilgili bir kadındı. Mesela bir sefer yine beni çağırdı . Oğlunuz X i çok durgun görüyorum bu aralar, merdivenleri çıkarken yorulduğunu gördüm ,bir kaç seferde sınıfta uyukladığını enerjisinin düştüğünü görmüş öğretmenimiz normalde çok enerjik ve haraketli bir çocuk diye çağırdı beni. Doktora götürdük beta virüsü kapmış kalp rahatsızlığını çoğaltmış o yüzden halsiz ve yorgungunmuş . Allah razı olsun mükemmel bir kadındı . Anasinifindan itibaren oğlumu çok seviyordu

İnşallah güzel sonuçlar gelir canım

Bebeksizim bazen bende fırsat bulamıyorum

Afiyet olsun, bebişe yarasın inşallah
teşekkürler fıstığımm

kızlar ya, ben bu haftadan sonra hazırlığa geçeyim. sıkı diyet yapamam artık, kilom tartıda zor iner sıkı diyet yapmazsam. takım yarışında olmadan grupta devam edeyim fazla kilo almamaya çabalayayım diyorum. ne dersiniz?
ilk hamileliğimde stresten yiye yiye 25 kilo almıştım bunda 10-15 arasında kalmaya çalışacağım. burda olmak bana motivasyon sağlar <3

Afiyet olsun çiçeğim baharatlı çubuk sevmedim onun harici güzel olmasaymışta olurmuş bence spor da güzel tatlım
Günaydin. Dunku tarti icin de tebrik ederimarka arkaya güzel eksiler
Sağol tatlım

Çok tatlısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…