Apartman günü persembeydi değil mi ekürim.Bebeği ben değil kızım bekliyor 2. çocuğuna hamile.
Bizde kural şöyle 3 çeşit oluyor 1 tatlı 2 salata 1 börek yapılıyor talimatlar benden çok direndim isyan başlattım çoğuda aynı düşüncede zaten
Değişiyor çıtırcım denk gelimiyor bazen müsait olmayanlar oluyor,her hafta değil 15 günde dedikde oda olmuor 3 haftayı buluyor genelde.Apartman günü persembeydi değil mi ekürim.Dört çeşit her hafta miydi ayda bir mi onu unuttum.
Regl yakınsa bin gram cepteTebrikler canim
Tebrikler canim
O duygu değişik duygu
Tebrikler canım
Maşallah canım iyi durmussun
Denemek lazım
Tebrikler canim
Owwwww en korktuğum.
Regl kapıda hocam. Onun etkisi.
Reglin gelecek olması etkiledi
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Fırsat bulursam
Afiyet olsun canım
Çıktı canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Kaptanım mesajlarım okunmuyor diye bana ders verdi. Diğer mevzularda yanındayım desteklerim seni ama fırçayı biraz paylaşmak lazım.Ama bennn, amaaaa. Uzun zamandır buralarda yok idim. Dertlerim vardı, hayallerim ise çok uzak. Yalnızdım anlıyor musun?!! Kimsesizdim… bildiğim, güvendiğim limana sığındım. Ne için söyleee! Beni hor görün diye mi? Allahımmm, güvendiğim dağlara karlar mı yağıyor, sırtımı yasladığım dağ toz duman mı oluyorrrr
Canım çocuğuna geçmiş olsun. Sağlığına kavuşmasıni dilerim. Her olumsuzluğa rağmen menülerin çok güzel. Sıkıntılar hep oluyor ama zamanla geçecek. Umutsuzluga düşme kuzum.Günaydın kızlar. Çok özür diliyorum bu hafta çok yoğun başladı. İşte ayrı, evde ayrı… Misafir ağırladım dün, çocuğum biraz hasta onun muayenesi vardı sabah. Eksik menülerim var, yazayım.
25 Kasım Pazartesi
Sabah 10.30
1 kabak, 2 yumurta ile omlet,
2 dilim hindi füme,
2 parça peynir,
10 zeytin ve 3 ceviz
Öğlen 13.30
3 ceviz daha
Akşam 18.30
Avucum kadar sana eti ızgara,
Bol yeşil salata.
26 Kasım Salı
Sabah 10.30
1 bardak protein shake
Öğlen 12.15
2 salatalık,
2 dilim peynir,
60 gr hindi füme
Akşam 19.00
1 parça haşlanmış et,
Salata,
1 ızgara kabak ve 2 yk süzme yoğurt.
sibel_84 LenaG
Allah saglicakla kucağınıza almayi nasip etsinFazlasına hiç gerek yok zaten hem maddi hem manevi hem boğaz olarak zor 3 çeşit yeterli zaten.
35 yaşında kızım var tek çocuk zaten,hayırlısıyla seneye mayısta doğumu olacak.
Çok teşekkğrler sağolun.Allah saglicakla kucağınıza almayi nasip etsin
Cok hos bir anı. Ben olayin müdüre yansimasina şaşırdımbaska siniftan miydi ki kiz ogrenci ? Cunku öğretmenle çözülebilirdi bu durum. Veya senin keretaya ciddi bir ders mi vermek istediler ki
Günaydin. Dunku tarti icin de tebrik ederimGünaydınnnnn
İnşallah güzel sonuçlar gelir canımDurumu anlatayım. Tahlillerde bariz birşey çıkmadı kalple ilgili. Ritim holteri takıldı. Bu gece hiç uyuyamadım. Sistim davul gibiyim. Hayatımda sırt üstü dört kere yattım. Bu da beşinci . Ucu sezeryan biri ameliyat. Gece bir arada da cihaz öttü. Neden öttü onu da anlamadım. Zimbirtilarina baktım hepsi yapışık. Hepsini sök tak yaptım. Susmadı. Öylece sızmışım. Şimdi ötmüyor. Saat 1 de gidip cikarttiracagim. Aksilik bugün okulda idareci olarak kimse yok. Müdür beyi aradım. Sıkıntı değil git işlemlerini yaptır dedi. 10 güne sonuclar çıkarmış. Bekleyeceğiz artık.
Nereye gider bilmem de vakit kaybetmeyin, not: ilk defa duydumHanımlar bir şey soracağım, benim eşim hapşurunca kolları tutmuyormuş. Hayatımda ilk defa duydum böyle şey. Hangi bölüme gitmesi gerekiyor beyin sinir cerrahi mi kalp damar mı kardiyoloji mi bilemedim
Herhangi bir engelle karsilasmaz ise yarın bekleniyor hocam kendileri.Regl yakınsa bin gram ceptekeske benim de reglim olsa
Sadece bu haftalık kalktı canım duruma göre haftaya kaptanımız karar vericekSalı günleri kontrol tartısını kaldırdınız mı?
Hoşgeldin canımMerhaba Arkadaşlar,
Bu gruba tesadüfen denk geldim. Uzun zamandır KK’ya girmiyordum, zayıflama yarışmaları bittiğinden beri… :)
Zayıflama grupları yeniden mi açıldı?
Bebeksizim bazen bende fırsat bulamıyorumMerhaba kızlar, bebekli hayat çok zor yemek yemeye bile fırsat kalmıyor
Sabah 12: 1 yumurta 1 bardak çay 1 dilim chialı ekmek 1 yk tahin pekmez
Öğle 16.00: 1 flat white
ara 17.00: 2 dut kurusu 1 ceviz
Akşam : 2 yumurta + 1 tane köfte
Gece 22.00: 1/2 muz 1 küçük çerez tabağı soyulmuş nar
2 litre su
Maalesef bugün spor ve yürüyüş yok memleketimde kar yağdı ve bebeği çıkarmaya gönlüm elvermedi
LenaG Ceeeeeeeeeeee Cicekbocekkaktus
İsmimle dillere destan oldum, bu ne mutlulukMizah arke olocisi mi okuyorsunuz kaz kaz bitmiyor.
teşekkürler fıstığımmAfiyet olsun, bebişe yarasın inşallah
Afiyet olsun çiçeğim baharatlı çubuk sevmedim onun harici güzelHayırlı sabahlar kızlar hemen dünkü menümü yazayım
26.11.2024
sabah 9,30//
çeyrek t.b. ekmek arası peynir
öğlen 12//
1 kase mercimek çorbası
havuç salatası
akşam 18,30//
2 çatal balık
iki lokma ekmek attım ağzıma bir çatal yoğurt bir çatal salata
aksam 20,0//
bir muz
bir avuç leblebi kuru üzüm karışık
bir minik paket baharatlı çubuk
yeşil çay şekersiz çay içtim aralarda
su 2 lt
spor 2 mile leslie 30 dk
LenaG @Boncuk2307 Ceeeeeeeeeeee @noram @Queen-zen 94bassuk
Sağol tatlımGünaydin. Dunku tarti icin de tebrik ederimarka arkaya güzel eksiler
Çok tatlısınAma bennn, amaaaa. Uzun zamandır buralarda yok idim. Dertlerim vardı, hayallerim ise çok uzak. Yalnızdım anlıyor musun?!! Kimsesizdim… bildiğim, güvendiğim limana sığındım. Ne için söyleee! Beni hor görün diye mi? Allahımmm, güvendiğim dağlara karlar mı yağıyor, sırtımı yasladığım dağ toz duman mı oluyorrrr
o kiloda olsam ben de yerdim valla, afiyet şifa olsunCümleten günaydınlar hanımlar,bugün apartman günümüz var ona gideceğim yiyecem şimdiden diyim