Popüler Konu LenaG ile MasterFit

LenaG kaptanım kaptanım bak bir tane daha
Ama bennn, amaaaa. Uzun zamandır buralarda yok idim. Dertlerim vardı, hayallerim ise çok uzak. Yalnızdım anlıyor musun?!! Kimsesizdim… bildiğim, güvendiğim limana sığındım. Ne için söyleee! Beni hor görün diye mi? Allahımmm, güvendiğim dağlara karlar mı yağıyor, sırtımı yasladığım dağ toz duman mı oluyorrrr

Merhaba Arkadaşlar,
Bu gruba tesadüfen denk geldim. Uzun zamandır KK’ya girmiyordum, zayıflama yarışmaları bittiğinden beri… :)
Zayıflama grupları yeniden mi açıldı?
Burasi var artik cok guzel kilolar veriyoruz sen de gel
Menüler paylaşılıyor ama henuz spor yok sanirim.
2.Menun cok güzel❤. Kofteyi arada sebze ile arada baklagille tavukla vb. degistirerek gidebilirsin. Patatesi yemek gibi degil de pilav gibi poğaça gibi düşünüp menude pek yer vermesen iyi olur

Afiyet olsun canım. Dikkatimi çekti profildeki resim sen ve ailen mi

Hayırlı sabahlar kızlar hemen dünkü menümü yazayım
26.11.2024

sabah 9,30//
çeyrek t.b. ekmek arası peynir

öğlen 12//
1 kase mercimek çorbası
havuç salatası

akşam 18,30//
2 çatal balık
iki lokma ekmek attım ağzıma bir çatal yoğurt bir çatal salata

aksam 20,0//
bir muz
bir avuç leblebi kuru üzüm karışık
bir minik paket baharatlı çubuk

yeşil çay şekersiz çay içtim aralarda
su 2 lt
spor 2 mile leslie 30 dk

LenaG Boncuk2307 Ceeeeeeeeeeee noram Queen-zen 94bassuk

Cümleten günaydınlar hanımlar,bugün apartman günümüz var ona gideceğim yiyecem şimdiden diyim
Bizim apartman günümüz yokbize her gun diyet gunu cumartesileri odul günü var git artik sen düsun2. Tabak kisiri alirken vicdanin cizlasin

26 Kasım Salı menüsü
09.00 başlangıç
Şekersiz filtre kahve

10.00 kahvaltı (öncesinde sirkeli bir bardak su)
2 kaşık lor, maydanoz, biber, 1 yumurta ile omlet, 1 dilim peynir, 5 zeytin, marul, domates, salatalık, 1 mandalina, 1 dilim tam buğday ekmek.

13.00 ara
1 tane Ayçekirdekli yaprak galeta, 15 yer fıstığı.

18.30 akşam
Büyük bir kase erişteli tavuk çorbası.

19.00 çay yanı 25 adet Siirt fıstığı.

Su 2.5 litre
Spor 5000 adım 500 puan

LenaG sibel_84 Boncuk2307

İyi de o tecrübeyi meslek sahibi olmak için edindi, bizim için değil. Biz sadece ortaya koyduğu işe para ödeyeceğiz tabi ki. Kesinlikle çok iyi kazanıyorlar, şu an biz de tadilat yaptırıyoruz. İstedikleri parayı gerçekten 1 yıl çalışsam kazanamıyorum. Ustalık öğrenmek lazımmış.

Diyette olmadığım için sorun yok,dikkat ediyorum o ayrı akşama yemem sadece.
Kısır pek olmuyor bizde yenmiyor öyle.
Iyi afiyet olsun❤ bebis bekliyordun biliyorum. Kac aylik oldu ? Gebelik nasil gidiyor ?
Kisir yoğğgsa da bir patates salatasi , bir mercimrk köftesi yaninda bir kakaolu, bir kremali bir de şerbetli tatli olmaz mi o nasil apartman günü öyle

Yaaa maşallah sanaevlatlarımızı güzel yetistirmeliyiz çok üzülüyorum ben zorbalık yapılan çocuklara
Kesinlikle duyarlı çocuklar yetiştirmeliyiz, etrafındaki insanlara saygı duymayı bilmeli. Zorbalığa maruz kalan çocuklar bazen bu durumu yeterince anlatamıyor kimseye, ne kadar üzüldüklerini tahmin etmek bile zor.

Bebeği ben değil kızım bekliyor 2. çocuğuna hamile.
Bizde kural şöyle 3 çeşit oluyor 1 tatlı 2 salata 1 börek yapılıyor talimatlar benden çok direndim isyan başlattım çoğuda aynı düşüncede zaten

Bayıldım yaa bu hikayeye, ne güzel bir anı kalacak hepinize. sevgisini belli eden bir çocuk harika, nasıl da masum duygular. Ama o an yaşadığın şoku hayal edebiliyorum, insan ne diyeceğini ne yapacağını bilemez duyduğu an. Neyse ki herkes durumdan memnunmuş aslında (abi hariç tutulabilir)

(Menu çeşidini hesaplamaya matematiğim yetmese de )iyi yapmışsınız sınır koymakla

Aa ben niye seni bebek bekliyor sandim burada değişik bir dil kullaniliyor bazen fransiz kalıyorum. Eger kızın bir kedi degilse bu sefer dogru anladım

Afiyet olsun, bebişe yarasın inşallah

Cok hos bir anı. Ben olayin müdüre yansimasina şaşırdım baska siniftan miydi ki kiz ogrenci ? Cunku öğretmenle çözülebilirdi bu durum. Veya senin keretaya ciddi bir ders mi vermek istediler ki

Fazlasına hiç gerek yok zaten hem maddi hem manevi hem boğaz olarak zor 3 çeşit yeterli zaten.
35 yaşında kızım var tek çocuk zaten,hayırlısıyla seneye mayısta doğumu olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…