Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Dün saat 15 e kadar bişey yemeye fırsat bulamadım, neyse oldu olan, açlık yapıyım derken açlıkta hacamat önerilmediği aklıma geldi

15:00

Biraz fazla olmuş olabilir
Fındık, fıstık, kuru üzüm

20:00
Yerelması
Fıstık

1,5 lt su
3 kupa kahve

LenaG sibel_84

4.454 adım

Boncuk2307

Gelmiş geçmiş olsun, Rabbim şifalar versin

Canim bilinçaltı beyin diyince uzak duracaksın. Beyin bizi ayakta tutan şey. Ben çok korkarım ters teper daha kötü olur falan. Senelerce bunun ilmini okuyan doktorlar en iyisi

Bence 2 menü de çok güzel afiyet olsun
Harikasın çiçeğim afiyet olsun
Afiyet olsun güzel olmuş
Afiyet olsun yine çok güzel olmuş
Spor menü yıkılıyor bebeğim 3 sıkımdan tam kararı bence afiyet olsun canım
Çok teşekkür ederim kaptanım
2 menü de çok güzel olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun canım. Dikkatimi çekti profildeki resim sen ve ailen mi
Teşekkür ederim ablacım, evet ben eşim ve oğlum
Baharatlı çubuk olmayaymış iyiymiş amaa afiyet olsun papatyam
Çok güzel menü olmuş ablam afiyet olsun
Nereye gider bilmem de vakit kaybetmeyin, not: ilk defa duydum
Ben de öyle antin kuntin hastalıklar duydum ki böylesini ilk defa duydum, o kadar ki hapşurduğunda iş makinesini kullanamamış yardım istemiş.
Boncuk2307 canım neye karar verdiniz, randevu aldınız mı eşin için? Çok geçmiş olsun kuşum.
Dün yine oturmaya arkadaşlara gittik, yine beni sinir edecek bir şey buldu unuttum ben de bugün bakacağım hangi gün uygunsa alacağım inşallah
Sadece kuruyemişli bir gün olmuş feza ablam fazla değil, afiyet olsun

Günaydın mis kokulu yasminim
tünaydınnn tatlı dillim

Tünaydıııınn çiçekkk
tünaydın canımmm

geçmiş olsun kuzumm

Canim bilinçaltı beyin diyince uzak duracaksın. Beyin bizi ayakta tutan şey. Ben çok korkarım ters teper daha kötü olur falan. Senelerce bunun ilmini okuyan doktorlar en iyisi
Aynende öyle düşünüyorum, benim bilinçaltı temizliğine deyil, eskisi gibi dua etmeye ihtiyacım var, dediğim kişinin ilmi bilgisi yüksek, boş deyil, o kafamı karıştırıyor

çook geçmiş olsun canım inşallah geçer hiçbir etkisi olmadan da etkisini yitirir.
bende de betadan (olduğunu tahmin ediyoruz) kalp kapakçığımda kaçak var, varmış yani check upta tesadüfen öğrenmiştim. Ama hiçbir etkisini görmedim inşallah yavrunda da hiç etkisi olmaz.

Merhabalar kızlar bugün lerde çok melankolik yaşıyorum
Dünkü salı menümu yazayım
Sabah sade kahve
9 da bir dilim TB ekmek ,kk peynir,5 zeytin,

Öğle arası
Ortak boy kase mercimek dogmeli corba
Öğle sonrası komşum vardı
5badem,iki ceviz bir avuç fıstık,iki incir kurusu
Menengic kahhvesi

Akşam
Tavuklu makarna bir tabak, bir bardak ayran,

Bir portakal
LenaG Ceeeeeeeeeeee

25 kasım
Sabah yumurta salatası 1 bardak çay 1 dilim tahıllı ekmekle. Öğlen 1 avuç kaju 1 fincan kahve Aksam tavuk haslmaa. 3 litre su .
26 kasım
Yulaf tost yanında domates salatalık biber yendi. Öğlen 1 fincan kahve ve 2 kuru incir yedim. Akşam 1 kase mercimek çorbası büyük bir kase salata yedim. 3 litre su içtim.
27 kasım
1 tane küçük peynirli börek salatalık domates roka yanında eslikci olarak 1 bardak kefir tükettim. Öğlen 1 büyük fincan turk kahvesi ictim 1 litre su aksama karar vermedim ama büyük ihtimalle salata yicegim sadece 3litreyede tamamlarım su tüketimini LenaG Boncuk2307 Jou

Maşallah canım çok güzel hatunsun RABBİM mutluluğunuzu daimi kılsın

Selam kızlar nasılsınız? Uzun zamandır yoktum bi yaz tatili verelim dedik ikinci yaz gelecek hala dönemedim buralara ara ara girip okuyorum ama. Keşke bende motivasyonumu bulup tekrar geri dönsem ama malesef bu aralar iradesizim.
Burdaki ortamı da özledim.

En cok bu hoca hanim lafi korkuttu beni .hafizlik , , gercek cami hocasi veya ogrenci yetiştirmek disinda bir sebeple kendine hoca hanim deniyorsa bu bana insanlarin gereksiz adanmisligi ve hocanin da egosu gibi geliyor Ne yapıyor access bars mi , hipnoz mi ne egitimi almis. Ogretmen , doktor olup bu tarz yasam koçluğu egitimleri ile bu seanslari yapanlar var. Tabi ev hanimi olup egitim aldiysa bu da suc degil. Ama onlar ben access bar eğitmeniyim , yasam kocuyum vs. Diyorlar.
Bir whatsap grubunda bu işlere kafa yormuş bir doktor hanim yaptigi seanslarin seklini , sebebini ve ortaya cikan sonuclardan bahsetmişti. Kilo ile ilgili bize de yapmisti. Ama ayni seyden mi bahsediyiruz bilmiyorum.
Ne egitimi almis , seansta ne yapiyor( hipnoz mu , dua mi , yazi mi zikir mi , olumlama mi , şaman ayini mi ) yani bu bahsettigin yasam koçluğu tarzi seyler cok cesitli. Bir sor bakalim neymis .
Bize yapilan seansin mantığını sonra anlatırım

Afiyet olsun canım
Tavuklu makarna yerine tavuk sote olsaymış yaaaa 1 tabak olması beni yıktı ama şifa olsun evrene olumlu düşüncelerimi yolladım enerji olsun sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…