Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Munis arkadaşim benim cocukluk, ilk gençlik geçti fazla söz dinleme kuzum. Son genclikteyiz hayatımızı kimseye yedirmeyiz kusura bakmasınlar
Etimi yediler, kemik bana kalsın deyilmi kaptanım
Bizim burdan tanıdığım ve çok sevdiğim bir hoca hanım var, bilinç altı terapisi yapıyor, bir sefer gitsem, sen yada diğer arkadaşlar, ne düşünüyorsunuz bu konuda
Benim fikrim, hiç bulaşmamak, tehlikeli de görüyorum, bazı şeyleri anlatasım da var

Kendinle ve gerçeklerle yüzleşmen açısından fayda görürsün gibi geliyor. Bazı çevreler para tuzağı gereksiz olarak da görüyor inan bir şey diyemiyorum tatlım.

Çok güldürüyon gııı, yeter, bişey deme sağ kolum, dizim ağrıyor , azıcık düşmüş olabilirim

Burada müdürün kişisel ilgisi mükemmelmiş, iyi ki de farketmiş. Özel okulun en güzel yanı çocukları böyle yakından takip ediyor olmaları.

Oğlunun kalp rahatsızlığı mı vardı bilmiyordum, çok geçmiş olsun. Umarım iyidir şimdi.

Tünaydın kaptanım
Çok geçmiş olsun
günaaaaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn
Tünaydıııınn çiçekkk
Cümleten günaydınlar hanımlar,bugün apartman günümüz var ona gideceğim yiyecem şimdiden diyim
Tünaydın afiyet olsun
Günaydın arkadaşlar
Tünaydın canım
Kaptanım mesajlarım okunmuyor diye bana ders verdi. Diğer mevzularda yanındayım desteklerim seni ama fırçayı biraz paylaşmak lazım.
Estağfurullah kraliçem Ama dertliyim bu konuda ayrıca kızım sana diyoruuummm gelinler siz anlayıııınmm
C.tesi hazırlığa alırım canım bebiş bizimle büyüyecek

Canım Rabbım razı olsun. Evet bizde sırf bu nedenle 4 yil koleje verdik çalıştığım için çok güzel ilgileniyorlar. doğuştan bir takım problemler vardı geçmek üzereydi ama sonrasında beta virüsü kapmış. Beta virüsü diğer organlara zarar verebiliyorum bizimde kalp kapagimiza zarar vermiş. Heryil kontrol oluyoruz iyi bir prof bulduk.

Çok sağol canm sıra değişikliği olacak aileyle görüşecek hoca, aslında bir tek ben değil aileler sürekli şikayetciymis bakalım umarım o cocukda bı sakinleşir dinginlesir akıllı olur
Hadi bakalım canım inşallah daha iyi olur
Yerim onları yaa, küçük savaşçı resmen
Bu ne arkedeeeşşş

Benimki 19 aylık olacak 3-4 gün sonra. Yakında bu kuzumla da vedalaşacağız kısmetse
Tek çocuğum var ve beni en zorlayan şeylerden biriydi memeden kesmek. Aradaki o bağın koptuğunu hissetmek çok üzmüştü.

Öğlenleri protein ağırlıklı yemeye çalışıyorum. Bazen bulamıyorum sevdiğim bi yemek.
Akşamları evde kolay ne yapabiliyorsam ne yemek varsa onları getiriyorum. O yüzden akşamları çok protein ağırlıklı olmayabiliyor. Ama teşekkür ederim daha dikkat etmeye çalışacağım
Teşekkür ederimm kaptanımm
Teşekkür ederimm kaptanımm dikkat etmeye çalışıyorum bazen düzgün yemek bulamayınca böyle oluyor. Araları ben psikolojik olarak yeme isteği oluyor diye düşünmüştüm. Tabi menü doyurucu olmadığından da yeme isteği olmuş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…