Pırasa , ıspanak , bulgur pilavı( midesini ağrıtıyor ohh yapayım da kivransin)En sevmedigi yemeği yap ben öyle yapıyorum
Kalbinden öperim Sibelim.Ben de kalkıp Leslie yapayım bari evde iş de kalmadı ki ugrasayim azıcık. Bilseydim okul tatil olacak dün kendimi o kadar yormazdim.
Bu arada kalp bıraktım fotoya
ayyyy yok artık, çocukla bir mi tutuyor kendiniBenim oğlanı kıskanıyor(3 yaşında). Onunla kavga ediyor, o da seni üzüyor ama onu hemen affediyorsun beni süründürüyorsun diyorBizim ev curcuna evin önünden geçenler bir gün bunlar ne güzel aile der. Bir gün geçerken de deli mi bunlar ney der
Hoş gördüm sibelcim sağol
Valla bende anlamadım. Ama leptin bozulsun diye yemedim .İki çatal için leptini niye bozdun
Sende dinlenebilir miyim hocam? Çocuklar acıktık dediler. Onları doyurdum. Kızın cekmecelerini döktüm. Hepsini nasıl birbirine katıyorlar anlamiyorum. Onları yeniden düzenledim. Şimdi bulaşık makinesi bitmiş. Çayımı aldım makine az daha bekleyiversin dedim. Açtım doksanlar dizisini izliyorum.Kalbinden öperim Sibelim.
Gönlünce dinlenecegin fırsat bulduğunda uyuyabilecegin güzel bir gün gecirmeni dilerim
Evet canım pek fazla bir şey istemedi canım tahinden sonra pek yiyemedim regl zamanım bir fe canım şekerli şeyler istiyordu
aaa tamam çok teşekkür ederim
Oyy canım fezamSevgili öğretmenlerim
Elhan sibel_84 Sitare55 @arke @dolar milyoneri
Daha hatırlayamadıklarım, hepinizin öğretmenler günü kutlu olsun
İyiki varsınız, iyiki burdasınız
Canım@dolar milyoneriSitare55 Elhan sibel_84 canlarım öğretmenler gününüz kutlu olsun
Grupta başka öğretmen var mı bilmiyorum, eğer varsa onlarınkini de kutlamış olayım.
Teşwkkür ederim canım canım
Canım asyam çok teşekkür ederim
Düşünceli arkadasşımElhan Sitare55 sibel_84 @arke @dolar milyoneri
Ve diğer arkadaşlardan öğretmen olanlar
Gününüz kutlu olsun emeklerinizin kıymetinin bilindiği nice yıllariniz olsunBu kutsal mesleği basının tacı olarak bilen nesillerle karsilasmaniz ümidiyle iyiki varsıniz
Biz de seni çok seviyoruz canım çok teşekkğr ederimElhan Sitare55 sibel_84 @arke @dolar milyoneri kıymetli öğretmenlerimiz, Öğretmenler Gününüz kutlu olsun iyiki varsınız, dünyalar güzeli evlatlar yetiştiriyorsunuz emekleriniz asla ödenmez, sizleri çok çok seviyorum
Sizin vesilenizle burada olup da öğretmen olduğunu bilmediğim arkadaşlarımın ve bütün kıymetli öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum
Canım çok teşekkür ederim iyikş tanımısım sizi
Oyy teşekkür ederim çiçeğimElhan sibel_84 Sitare55 @dolar milyoneri @arke
Öğretmenler gününüz kutlu olsun Çiçeklerim . Rabbim sizi gibi değerli öğretmenlerimizi başımızdan eksik etmesin.İyi ki varsınız
Canım kaptanım bugün bu mesaj şetefine ekstra spor yapacam yazarken seni az zorlayabilrimBaştaElhan şekerparem, Sitare55 yıldızım canım ciğerim @dolar milyoneri balımsuuu, sibel_84 canımın en içiii kaptanım, @arke baltanemiz olmak üzere hepinizin öğretmenler günü kutlu olsun. En kutsal mesleklerden bir tanesini yapıyorsunuz, hakkınız ödenmez. Sizlere teeek tek kocaman sarılıyorum ve gül kokulu yanaklarınızdan öpüyorum
Kaptaniçeeemmmm canımElhan sibel_84 @sitare25 @dolar milyoneri @arke ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUUUNNNN
Eki Görüntüle 3508851
Ponçiğim teşekkür ederim balım
Canım çiçeğim
Ne kadar doğru dedin abla iyi gün dostu hakikaten iyiyken iyi kötüyken tam kötüDünü bugüne taşimamayi dertlerin içinde boğulmamayi öğrendik kuzumKocalar iyi gün dostu bunu akıldan çıkarmamak lazım. Her modeli böyle benimki 65 model diğerleri de öyle zannedersem. Önyargıliyim belki bilmiyorum ama yıllar içinde tecrübem bu şekilde.
Yürüyüşte kafa dengi bir arkadaşın olması büyük avantaj maalesef hep yalnız yürüyorum.Kalbimde taşıyorum sizleri kısa molalarda mesajlarınızı okuyup motive oluyorum bu çok güzel.
çok güzel tespit Elhanımm, hep derim zaten eşim ben iyiysem o da iyidir ama birazcık modum olmasın, dünyanın en kötü insanıymışım gibi davranır banakocalar iyi gün dostu bunu akıldan çıkarmamak lazım.