Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Çok geçmiş olsun canım, acaba çok mu tuzlu yemişti bu ara

eşimde olur, ne zaman çekirdeği abartsa ertesi sabah ağrısıyla uyanır ki bi bakarız tansiyon fırlamış

Yakın değiliz kii sadece yürüyüş değil genel olarak çok yalnızım dostum dediğim insan sayılıdır. Keşke yakın olsa idik ablamm
ayyyy yok artık, çocukla bir mi tutuyor kendini

oyyyy oyyyyy, aynı bizim evin halleri, hep diyorum ben zaten benim iki değil üç çocuğum var diye
Evet yaa kendi doğurduğunu eğitebiliyorsun da kaynananın doğurduğu eğitilmiyor da iş işten geçmiş yontmaya çalışıyorum bakalım ne kadar başaralı olabilirim Allah kerim
Canım kaptanım bugün bu mesaj şetefine ekstra spor yapacam yazarken seni az zorlayabilrim
Bekliyorum canımın içi yıldızım, sen yap yeter ki ben hesaplarım bir de ben yapabilsem spor güzel olacak da niyetlenip başlayamadım bir
Afiyet olsun çok güzel olmuş menü. Ketojenik diyete özeniyorum ama beceremem diye girişemedim hiç
Hahaha senin o güzel hatırına sayacağım spordan erkek annesi olmak çok zor menüler de çok gelmedi bana afiyet olsun

Geçmiş olsun canım. Canı birşeye mi sıkıldı acaba?

Evet yaa kendi doğurduğunu eğitebiliyorsun da kaynananın doğurduğu eğitilmiyor da iş işten geçmiş yontmaya çalışıyorum bakalım ne kadar başaralı olabilirim Allah kerim
senin işin daha kolay canımm, çok gençsiniz, yontulabilecek durumda

benimki artık 50 yaşında, daha gençken de ben aman tatsızlık olmasın diye alttan ala ala bu halime alıştırdım şimdi hiçbir şeyi değiştiremiyorum

Oy kuzucum bayağı korkmuş endişelenmişsin. Neyse ikna edip gitmişsiniz. Tansiyonun bir sürü sebebi var tabi. Abinin çok dikkat etmesi lazım ihmale gelmez. Çok geçmiş olsun canım. Şifalar dilerim.

çok geçmiş olsun canım yaa iyi mi şimdi

ya şu KK nın artık bi applicaiton ı olması lazım
gerçekten hafta sonu yoğunuz falan kolay girilmiyor ki

Oy kuzucum bayağı korkmuş endişelenmişsin. Neyse ikna edip gitmişsiniz. Tansiyonun bir sürü sebebi var tabi. Abinin çok dikkat etmesi lazım ihmale gelmez. Çok geçmiş olsun canım. Şifalar dilerim.
Maalesef öyle bir insan ki deli gibi çalışır vucudunu dinlemez bile hem de öğretmen okulda kantini n sorumluluğunu almış. Yetmiypr her sabah hayvancılık yapıypr okuşa gitmeden ahıra gidiyor geliypr duş alıhor okula okuşdan geliypr ahıra gidiyor. 2 haftador böyle kanıyormuş ara ara ama gitmemiş önce baş ağrısı sonra burun kanaması. Mıhtemelen tansiypnu yükselio sonra burnu kanıyordu ama hiç gitmemiş dün ben orada olmasam yine gitmezdi benim inatçılığımla baş edemedi

Evet canım tatil. Halen daha yağıyor yarın da tatil olabilir. Sabah hastanede randevum var. Nasıl geçeceğim bilmiyorum
Burada da bugün yoğun uağış uyarısı ypıldı muhtemelen tatil olur yarında şu an yağmıyor ama. Merkez temiz köyler de elkttrikkler yokk ve yollar kötü duurmda

çok geçmiş olsun canım yaa iyi mi şimdi
Geçmiş olsun canım. Canı birşeye mi sıkıldı acaba?
İyi şimdi ama dpktor 5 gün tansiyonunu takip edeceksin dedi aç tok sabah akşam falan. Ama etmez biliyorum yengeme tans aleti verecem o ölçsün. Turşu çpk yiyorlqr. Sofrada 3 4 ceşit ayrı ayrı turşular oluyor. O da tetikliyor demekki. Dün akşama kadar yüksek tansiypnu old bilmiyprdu. Yaşı da daha gemç 43 yaşında

Çok geçmiş olsun,şimdi nasıl daha iyidir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…