Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Günaydın hanımlar. Bu gece düzgün uyuyamadım. Gözlerim uykusuzluktan şişmiş. Vücudumda da ödem var belli.
Günaydın kaptanım. Bugün hiç canım kahvaltı istemedi büyük kızon kahvaltısını yaptırdım küçüğü emzirdim laktozsuz sütlü bir kahve ve ilaçlarımı aldım. Küçüğü aşıya büyüğü okula derken hala acıkmadım şaşkınım şimdi süt içiyorum. Bugün bir değişiğim

Canım kefir veya ayran ekliyor diyetisyen. Bir meyve ile. Ama uyguluyor muyum? Uygulayamiyorum.
hmmm aslında sabahları bi bardak kefir içerim ama protein içerdiğini bilmiyormuşum, ne cahilim

Aşkitom bir kase yoğurt içine ananas olabilir ya da hurma olabilir
Veya zencefilli tarçınlı süt gibi tercih edebilirsin bu seçenekler hem tok tutuyor hemde yağ yakımını destekliyor
Kaptanımm süt bana hiç yaramıyor çok şişiriyor, ama yoğurt hurma olabilir ki çok da severim

Bugün bende aynıyım iki çatal yağda yumurta aldım. Hiç hoş gelmedi bıraktım öylece.simdi kahve yaptım içiyorum.

Sevmesine seviyor heralde ondan da tam emin değilim bazenleri ama çenesi durmuyor. Ağzından öyle bir laf çıkarıyor ki kalbimi beynimi oyup atıyor. Sinirden kuduruyorum sonra da kırılıyorum. Özür dileme özürlü bir de işte gerçi dilese de aynı şeyi tekrar yapıyor. İnsan kaynananın doğurduğunu değiştiremiyor. Allah sabır versin bana her seferinde anlaşma yaparız (ben ağlarken ) üzmeyeceğim bilmem ne der tamam derim yine dön dolaş aynı şeyler, kafama takmamayı öğrenmem lazım
Meyveler çok şekerli olanlar değil göze batmıyor o yüzden, afiyet olsun Çok güzel menü
Benim oğlanı kıskanıyor(3 yaşında). Onunla kavga ediyor, o da seni üzüyor ama onu hemen affediyorsun beni süründürüyorsun diyor Bizim ev curcuna evin önünden geçenler bir gün bunlar ne güzel aile der. Bir gün geçerken de deli mi bunlar ney der
Günaydın canım kaptanım.
Dert yesin kocalar. Dün üzdü beni ne kadar köfte o kadar ekmek
Seni de mi üzdüler şekerparem
Eki Görüntüle 3509525

Hadi gel Erzuuuuuruma geeel Erzurum yahşi guzeeeel
Amaaaa burası Antalya şarkiya bakmayın siz Abba sahile indi bacıları da yanında olsa ne adımlar atardı
Ahh Ah yanında olaydım şöööyle bir yürüyeydik, yürürken kocaları çekiştirir yürüdüğümüzü bile anlamazdık ne kaa hoş olurdu bee
Çok sağlam menü olmuş afiyet olsun, tek öğün olduğunu ve saati sonradan fark ettim
Geçmiş olsun ablacım

Afiyet olsun canım. 3yk tahin biraz fazla gibi geldi

Ohhhh harika manzara miss misss .

Afiyet olsun canım.

Afiyet şifa olsun canım

Afiyet olsun canım sporda harika .
Evet canım pek fazla bir şey istemedi canım tahinden sonra pek yiyemedim regl zamanım bir fe canım şekerli şeyler istiyordu
Afiyet olsun canım menün çok güzel bu hafta ödemi falan gönderirsin evrene pozitif enerjimizi gönderiyoruz

Kaptan olduğumuz için seçmelere başlamak adına etiketlemiştik canım
aaa tamam çok teşekkür ederim

Kızlar dün bebek emzirirken ikimiz de uyuyakalmışız zaten bebeği uyutmaya çalışan anneler genelde bebekten önce uyuyakalıyorlar yorgunluktan
24 Kasım menü
Sabah : kahvaltıya gittik kızlar onun için menüyü hiç yazmayayım
Öğle : 1 bardak kefir
İkindi: sade kahve
Akşam 18.30: yarım dilim tam buğday ekmeği 1 dilim peynir 1 bardak çay 2 kaşık tahin pekmez
2 litre su
LenaG Cicekbocekkaktus

Dünü bugüne taşimamayi dertlerin içinde boğulmamayi öğrendik kuzum Kocalar iyi gün dostu bunu akıldan çıkarmamak lazım. Her modeli böyle benimki 65 model diğerleri de öyle zannedersem. Önyargıliyim belki bilmiyorum ama yıllar içinde tecrübem bu şekilde.
Yürüyüşte kafa dengi bir arkadaşın olması büyük avantaj maalesef hep yalnız yürüyorum. Kalbimde taşıyorum sizleri kısa molalarda mesajlarınızı okuyup motive oluyorum bu çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…