Çok az değil mi nasıl acıkmıyorsun helal vallaIyi aksmalar
24 kasim
09.30
1 elma
12.30
1servis kasigi cennet corbasi
Yaril.avuc kuru yemis
15.301servis kasigi kiymali.ispanak
17.30
2 kare cikolata
Su 2lt
4.335 adim
LenaG sibel_84 Boncuk2307
Günaydın kaptanım. Bugün hiç canım kahvaltı istemedi büyük kızon kahvaltısını yaptırdım küçüğü emzirdim laktozsuz sütlü bir kahve ve ilaçlarımı aldım. Küçüğü aşıya büyüğü okula derken hala acıkmadım şaşkınım şimdi süt içiyorum. Bugün bir değişiğimGünaydın hanımlar. Bu gece düzgün uyuyamadım. Gözlerim uykusuzluktan şişmiş. Vücudumda da ödem var belli.
Bende işe yaramaz, bi ton laf sayar, yada hiç konuşmaz, gider dışarda yerEn sevmedigi yemeği yap ben öyle yapıyorum
Birde gelirken getir, giderken götür tarifesi var, çok güzelÇicekbocek muhtemelen y kuşağı ben x kuşagi olduğum için bize damardan veriliyor uygulama o zamanlar PC ne gezer.
Geçmiş olsun canımTünaydın kizlarrr
Sabah gelemedim bebeklerden birinin disi çıkıyor çok kötü geçti gece sabah
İyi haftalar herkese
Neden olmasın, aslında eşim ve kızım Sivas aşığı, ben onlar kadar deyilimHerkesi Sivas'li yapacam diyon yani
hmmm aslında sabahları bi bardak kefir içerim ama protein içerdiğini bilmiyormuşum, ne cahilimCanım kefir veya ayran ekliyor diyetisyen. Bir meyve ile. Ama uyguluyor muyum? Uygulayamiyorum.
Kaptanımm süt bana hiç yaramıyor çok şişiriyor, ama yoğurt hurma olabilir ki çok da severimAşkitom bir kase yoğurt içine ananas olabilir ya da hurma olabilir
Veya zencefilli tarçınlı süt gibi tercih edebilirsin bu seçenekler hem tok tutuyor hemde yağ yakımını destekliyor
Bugün bende aynıyım iki çatal yağda yumurta aldım. Hiç hoş gelmedi bıraktım öylece.simdi kahve yaptım içiyorum.Günaydın kaptanım. Bugün hiç canım kahvaltı istemedi büyük kızon kahvaltısını yaptırdım küçüğü emzirdim laktozsuz sütlü bir kahve ve ilaçlarımı aldım. Küçüğü aşıya büyüğü okula derken hala acıkmadım şaşkınım şimdi süt içiyorum. Bugün bir değişiğim
İnşallah canımGeçmiş olsun canımbir an önce çıkar dişi de rahatlar bebeğin inşallah
Bu arada manzara harika
Herkes bir gün sivasli olacakNeden olmasın, aslında eşim ve kızım Sivas aşığı, ben onlar kadar deyilim
İki çatal için leptini niye bozdunBugün bende aynıyım iki çatal yağda yumurta aldım. Hiç hoş gelmedi bıraktım öylece.simdi kahve yaptım içiyorum.
Sevmesine seviyor heralde ondan da tam emin değilim bazenleri ama çenesi durmuyor. Ağzından öyle bir laf çıkarıyor ki kalbimi beynimi oyup atıyor. Sinirden kuduruyorum sonra da kırılıyorum. Özür dileme özürlü bir de işte gerçi dilese de aynı şeyi tekrar yapıyor. İnsan kaynananın doğurduğunu değiştiremiyor.Oy kuzum yaaa
Parti işleri bana göre deyil, eskiden çok sabırlı, kaya gibi sağlamdım, şimdi çok kırılganım, yeter milletin ettiğinin yanında sağlam durdukça vurdular, kırılıp kabuğuma çekilince yanaşamıyorlar, daha rahatım
Koca nasıl yola gelir, hepsinin karakteri farklı, benimki çok bilecen, beceriksiz( tamirat, ev işi, yemek, asla elini vurmaz)
Sabrımı taşırırsa, çok nadir kavga ederiz, ben küsecekken o küser, gönül almaz, geri ben barışırım, burnumdan gelir
Artık evine bağlı, bizi seven biri, bu da iyi yönü
Bol dua ve helal süt emmiş, iyi niyetli biri olduğundan heralde kendini iyi toparladı
Meyveler çok şekerli olanlar değil göze batmıyor o yüzden, afiyet olsunGünaydın kızlar
Dün biraz meyveyi abarttım galiba
Dünkü Menüm
Sabah 11:30
1 domates 1 salatalık
8 zeytin
2 dilim peynir
3 yk menemen ( 1 yumurtadan)
1 mandalina
yarım nar
Ara 14:00
1 mandalina
Akşam 17:30
4 yk taze fasulye
4 yk yoğurt
1 kepçe kırmızı mercimek çorbası
2 mandalina
Yarım portakal
2 lt su
14000 adım( daha fazla yürüdüm ama algılamamış bir ara)
LenaG
@Ceeeeeeeeeeee
Boncuk2307
Benim oğlanı kıskanıyor(3 yaşında). Onunla kavga ediyor, o da seni üzüyor ama onu hemen affediyorsun beni süründürüyorsun diyorhayırlara vesile olsun canım şu anda nasılsın
aynı şekildeyim bazen böyle içime sokasım geliyor ama bazen böyle kafasını yerden yere vurasım geliyor deli ediyor beni
yaaaa ilahiiiiben olmayayım ya gelecekteki halin daha mutlu daha huzurlu biri ol şimdi ve gelecekte canımmm
sarılalıımmmm
yaaa sorma, sinir oluyorum, çok çok enteresan ya benim ne zaman reglim yaklaşsa o benden sinirli benden gergin oluyor.
büyük kızımla eşim dün sabah yine saçma sapan bi mevzudan tartışmaya başladılar, yaa dedim yeter derdiniz ne sabah sabah, her gün birşey buluyorsun kavga edecek çatışacak dedim diye hala trip atıyor bana
Seni de mi üzdüler şekerparemGünaydın canım kaptanım.
Dert yesin kocalar. Dün üzdü beni ne kadar köfte o kadar ekmek
Ahh Ah yanında olaydım şöööyle bir yürüyeydik, yürürken kocaları çekiştirir yürüdüğümüzü bile anlamazdıkEki Görüntüle 3509525
Hadi gel Erzuuuuuruma geeel Erzurum yahşi guzeeeel
Amaaaa burası Antalya şarkiya bakmayın sizAbba sahile indi bacıları da yanında olsa ne adımlar atardı
Çok sağlam menü olmuş afiyet olsun, tek öğün olduğunu ve saati sonradan fark ettimGünaydın arkadaşlar. Herkese selam olsun. Gününüz bereketli, mutluluğunuz bol ve daim olsun...
Menümü bırakıp gitmeliyim akşamdan beri elektrikler yok nezaman geleceği belli değil maalesef 2_3 gün bile gelmeyebilir. (mahrumiyet bölgesi gibi bir yer burası - hakikatten-) şarjı idareli kullanmlıyım.
LenaG Boncuk2307 sibel_84
24 Kasım Pazar
İlk ve tek öğünüm: (16:00-17:00)
2 yumurtadan bol sebzeli-lorlu omlet
Domates salatalık Söğüş
1 çk pekmez
1 çk şekersiz fıstık ezmesi
1 tk bal
1 tk tereyağı
30 gr labne
2 ince dilim kızarmış ekmek
20 gr badem
30 gr kuru incir
Gün içinde: 2 lt su, 2 fincan bitki çayı,
Egzersiz yok maalesef. canım sıkkın, keyfim kaçık, tadım tuzum yok... (bence sebep gayet yeterli)
Geçmiş olsun ablacımDünkü menümü yazayım kaçayım çocuklar hasta onlarla uğraşıyorum maalesef
Sabah
Haşlanmış yumurta
Ev ekmeği bı parca elim kadar
4-5 zeytin biraz peynir
Akşam
3 YK pilav tas kebabı bir porsiyon, yoğurt
Ara çay kaju çekirdek biraz
Şu 2 lt anca olmuştur
LenaG sibel_84 Boncuk2307
Evet canım pek fazla bir şey istemedi canım tahinden sonra pek yiyemedim regl zamanım bir fe canım şekerli şeyler istiyorduAfiyet olsun canım. 3yk tahin biraz fazla gibi geldi
Ohhhh harika manzaramiss misss .
Afiyet olsun canım.
Afiyet şifa olsun canım
Afiyet olsun canım sporda harika.
aaa tamam çok teşekkür ederimAfiyet olsun canım menün çok güzelbu hafta ödemi falan gönderirsin evrene pozitif enerjimizi gönderiyoruz
Kaptan olduğumuz için seçmelere başlamak adına etiketlemiştik canım
Dünü bugüne taşimamayi dertlerin içinde boğulmamayi öğrendik kuzumSevmesine seviyor heralde ondan da tam emin değilim bazenleri ama çenesi durmuyor. Ağzından öyle bir laf çıkarıyor ki kalbimi beynimi oyup atıyor. Sinirden kuduruyorum sonra da kırılıyorum. Özür dileme özürlü bir de işte gerçi dilese de aynı şeyi tekrar yapıyor. İnsan kaynananın doğurduğunu değiştiremiyor.Allah sabır versin bana her seferinde anlaşma yaparız (ben ağlarken ) üzmeyeceğim bilmem ne der tamam derim yine dön dolaş aynı şeyler, kafama takmamayı öğrenmem lazım
Meyveler çok şekerli olanlar değil göze batmıyor o yüzden, afiyet olsunÇok güzel menü
Benim oğlanı kıskanıyor(3 yaşında). Onunla kavga ediyor, o da seni üzüyor ama onu hemen affediyorsun beni süründürüyorsun diyorBizim ev curcuna evin önünden geçenler bir gün bunlar ne güzel aile der. Bir gün geçerken de deli mi bunlar ney der
Seni de mi üzdüler şekerparem
Ahh Ah yanında olaydım şöööyle bir yürüyeydik, yürürken kocaları çekiştirir yürüdüğümüzü bile anlamazdıkne kaa hoş olurdu bee
Çok sağlam menü olmuş afiyet olsun, tek öğün olduğunu ve saati sonradan fark ettim
Geçmiş olsun ablacım
Doğru tespit kuzumBirde gelirken getir, giderken götür tarifesi var, çok güzel