Popüler Konu LenaG ile MasterFit

iyi akşamlar kızlar, bugün kızımın doğum gününü kutladık. asıl doğum günü yarın da evde bi kutlama yaptık, anca yazabiliyorum.

bugün tek öğün beslendim.
14.00 1.5 porsiyon et döner servis, yağsız salata ve ayran

11.700 adım

2.5 lt su

@Sitare55 @Boncuk2307 LenaG LenaG

kızımın doğum günü sofrasından da bi çatal bile yemedim valla. azimli sıçan taşı deler 😁

yarın yolculuğa çıkıyoduz pazara kadar şehir dışında olacağız. tartımı yanıma alıcam 🤝
Kızına hayırlı, huzurlu, mutlu yaşlar dilerim canım 🤲🏼🤲🏼

Rutin kontrol için gitmiştim kaptanım, bir de durduk yere her yerim morarıyordu onun için gitmiştim.

Teşekkür ediyorum canımın içi ablam, vitamin kontrolü ve insulin direnci için.

Eveet 1 hafta izin aldım ailem gelecek diye 😚

Rutin kontrol feza ablam vitamin falan bakıldı. 🫶
Canım geçmiş olsun 💐

Canlar ben geldim resmi daire işlerim banka işlerim vardı sanki üzerimden tir geçti. Kızda hiç durmadı yemek düzenide kalmadi ama kaçamak yapmadım aç gezdim . menüyü yazıp mutfağa kaçıyorum

Saat 08.30 kiraz saplı bitki çayı ( regli tam sökjlmedi)
Saat 11.00 şekersiz kahve yanıma kolajen almıştım onu koydum.

Saat 13.30 eve geldik. Yesilmercimek haslamistim 4 kaşık yesil mercimek içine 4 kaşık yoğurt koyup yedim.
Saat 14.00 şekersiz açık çay içtim

Saat 18.00 tavuklu salata ve yoğurt yerim
Saat 20.00 maden suyu ve kapanış
Kızlar biliyorsunuz tartilmadim hiç . 1 haftadir hiç şeker ve karbonhidrat tüketmedim. eğer regli etkilemez ve yarın kilo verirsem kendime ödül simit düşünüyorum🙈.
Su 2litre ancak
LenaG LenaG @Sitare55
Çok da güzel bir ödül olur ama yanına kapya biber,domates,salatalık,peynir ve zeytinle zenginleştirilmiş hali 🥰

Ağrıların için keşke elden bir şey gelse canım. Gelen giden için kendini çok yormamaya çalış canım, birileri için ekstra temizlik yapıp harap etme kendini.

Eşin hem ameliyatlı hem de istekli değil, sen tek gidemez misin o iyileşince. benim eşim de ailemin yanında sıkıldığı için çocukla gidiyorum. Böylece hem ben rahat ediyorum, arada kalmamış oluyorum hem de eşim mecburen gelmemiş oluyor. İkimiz için de daha iyi oluyor. Senin de böyle bir fırsatın olur mu ki.
Annem rahmetli, babam tekrar evlendi, hanımı çok iyi birisi hamdolsun. Gidip babamda kalsam memnun olurlar, ben rahat edemem, hanımının bazı rahatsızlıkları var. Kendi evim de tek kalamam korkarım 😂, hem evim benimkilere biraz uzak, hem yardıma ihtiyacım var, bana uyan bir kızkardeşim var ona da son zamanlarda çok yüklendim, kıyamıyorum.
Yine en iyisi eşimin iyileşmesini bekleyip Türkiye’nin neresi olursa olsun gidip biraz kafa dinlemek🤲🏼🤲🏼

Ne çok bahanem varmış
Gidecek olsam tüm yollar açık oysa

Ben de yeni dinledim Aysegul Coruhlu diye bir doktor var ya youtube da epey meshur o soyledi su icmek iyi ama mumkun oldugu kadar suyun vucutta cok durmasi lazimmis yani hemen atilmasi iyi degilmis tuzlu su icin dedi ozellikle kadinlarda tuz eksikligi fazla bu yuzden cogu kadinda tansiyon dusuklufi var dedi tuzlu suya pek sicak bakmiyorumda kristal kaya tuzunu deneyecegim normal sofra tuzundansa o daha şifa
Ben artık bildiğimiz sofra tuzunu hayatımızdan çıkardım, yemeğe, salatalara filan deniz tuzu atıyorum

Afiyet olsun❤️ öğle yemeğinde sandviç yeterli olmuş bence muz fazla canım sanırım canın tatlı istedi. Bir de su biraz az kalmış 2 lt yi geçmeye çalışalım 🥰

Afiyet olsun keyifli bir menü ❤️

Canım acilen kafanı toparlayıp gerekirse uzman destek alıp kendi hayatına bakmalısın. Önceliğin sen olmalısın hayatında eminin karşına seni anlayan,beraber gülebildiğin,omzuna yaslanabildiğin biri çıkacaktır boş yere yürümüyorsa yıpratma kendini ❤️

Afiyet olsun ❤️ geçmiş olsun canım 🙏

Afiyet olsun ❤️ kızının doğum günü kutlu olsun sağlıklı,mutlu yaşlar dilerim🙏
Bence annesi olarak pastasından ince 1 dilim bile yemen güzel olur 🥰

Afiyet olsun ❤️ cips nerden çıktııı ve protein eksik kalmış ❤️

Vuhuu menüye geeell afiyet bol eksi olsun ❤️🙏

Afiyet olsun canım ❤️ gün içinde yeme aralıkların sık geldi bana biraz

Afiyet olsun❤️

Afiyet olsun yine güzel bir menü sadece patatesli bir yemek varsa ekmeğe gerek kalmıyor ❤️

Canım alman gereken kalori miktarını ne kadar düşürürsen vücut ona uyum sağlamak içğn kendini kapatıyor. Eğer senin kilonu korumak için günlük ihtiyacın atıyorum 1600 kaloriyse ve sen 600 alıyorsan ilk etapta birden hızlı kilo gidiyor ama sonra durmaya başlıyor
Bir uygulama yükleyip hesaplat ihtiyacını ne çıkıyorsa onun 500-600 eksiğini almaya çalış

Tünaydın canım ❤️

Tünaydın öğretmenim ❤️

Afiyet olsun ❤️ evet akşam kaçmış bugün suyu yarım lt daha içmeye çalışalım 🥰

Canım çok geçmiş olsun çok ilginç bir durum. Belki ağırlık vardır evde 🤷‍♀️ Evi havalandır, sana iyi gelecek tütsü yakabilirsin inanıyorsan veya evde bir dua okutabilirsin iyi gelir çocukları Allah korumuş 🙏

Afiyet olsun güzel bir menü olmuş ❤️ 360 jumping jacks mii 🧿

Tünaydın canım ❤️

Güzel bir menü afiyet olsun ❤️ yine de hazır barları çok tercih etmeyelim

Tünaydın canım ❤️

Tünaydııınn evet bugün cumaa hadi bakalım yarın ne eksiler gelecek göreceğiiizz :rapci:

Afiyet olsun ❤️

Tünaydııınnn çiçeemm 😘

Tünaydın arke cim ❤️

Tünaydın canım ❤️

Hiç takılma regl artısına moral bozmadan devamm 💪

Regl artısına can sıkılmaz canım takılmadan devammmm 💪

Afiyet olsun neredeyse tek öğün olmuş ❤️ çok kısmadan devam canım ❤️

Afiyet olsun ❤️ yeşillik türü olsaymış iyimiş 🥰

Tünaydın canım Allah kolaylık versin 🙏

Afiyet olsun ❤️gerçekten çok az olmuş menüler az olunca bende yeme atağı yapar mı endişesi başlıyor

Geçmiş olsun canım 🙏 benim 15 gün önceden başlardı

Tünaydııınn ❤️

Afiyet olsun ❤️ keşke nugget ve köfte sayıları tam tersi olaymış 🥰

Afiyet olsun ❤️ tek başına 800 kalorilik bir akşam yemeği ve tatlı vuhuu
Yarına bol bol su içelim hatta wc ile kanka olalım ki ödem yaptıysa gitsin bir an evvel

Afiyet olsun ❤️ akşam porsiyon kontrolü yapabilirsin 🥰

Afiyet olsun yeşillik eksik geldi gözüme ❤️
Ben sanırım bir diyetisyene de gitsem bana benim yedigimden daha fazlasını yazacak eminim ve bu yüzden de dediğin gibi önce gitti kilo şimdi veremiyorum malesef haklısın bundan sonra daha dikkatli olacağım

Ya sorma inanırım tabiki ağırlık var sanırım evde resmen buz gibi dağıldı etrafa hiç böyle bise ile karsilasmamistim neysek kimseye bise olmadan hallettik

Kızlar Sabah sabah başıma gelene bakın yatak odamız soğuk oluyor bebekler üşümesin diye salonda yatıyoruz sabah gözümü patlama sesine açtım böyle bir korku yok kalbim duracak sandım vitrini cami patlamış niye oldu neden oldu hiç bilmiyorum ama allatan bebeklerin üstüne filan gelmedi cam kırıkları. Şimdi her yer cam nasi temizleyecem hiç bilmiyorum 😱😱😱😱
Nazara gelmişsiniz canım, neyseki dediğin gibi kimseye bişey olmamış 🤲🏼🤲🏼

Ben de yeni dinledim Aysegul Coruhlu diye bir doktor var ya youtube da epey meshur o soyledi su icmek iyi ama mumkun oldugu kadar suyun vucutta cok durmasi lazimmis yani hemen atilmasi iyi degilmis tuzlu su icin dedi ozellikle kadinlarda tuz eksikligi fazla bu yuzden cogu kadinda tansiyon dusuklufi var dedi tuzlu suya pek sicak bakmiyorumda kristal kaya tuzunu deneyecegim normal sofra tuzundansa o daha şifa

Canım ben kızımın bebeklerinde beri bu tuzu kullaniyorum. Market tuzları gibi ucuz değil ama bence değer araştır istersen Screenshot_20241122-152616_Chrome.jpg

D vitamini demir B12 vitamini yerlerde dedi doktor. Sen kapıdan girdin ben vitamin takviyesine ihtiyacın olduğunu anladım dedi kadın, insülin direnci baya düzelmiş dedi, açlık şekerim biraz yüksek çıktı tiroit de biraz yüksek. Diyete devam dedi. Çok güzel zayıflamışsın dedi. Ne yapıyorsan aynen devam et dedi 💕3 ay sonra kontrol ☺️

Ayni durumdayız canım sadece bende troit yok. Benim doktorda beni görür görmez sende vitamin eksikliği var bembeyazsin tahlile bile gerek yok dedi 😄. İşin kötüsü bir kaç çeşit ilaç kullandım iğne serum gibi ama yükseleceğini daha çok düşüyor b12 🙄. Bende ocak ayında tekrar gidicem kilo ver demişti biraz daha veriyim

Cevaplarini da okudum celladina aşık olmak vs. Alabiliyorsan psk destek al.vBu insanlar cok yakininda ve sevdigin insanlar olunca zihnin ile de oynuyorlar. Saglikli düşünme becerini bitiriyorlar , sorgulatiyorlar. Bunun icin o insandan bağımsız, saglikli düşünebilen egitimli bilgili insanlarin destegine ihtiyacin var.
Benim kiz kardeşim kpss atamasi olmadan evlendi. Esi ile yaşittılar o bir şekilde atanmisti ama 3000 nüfuslu kendi yaşadığı köy gibi yere. Baska bir ilceden ev tutsun gitsin gelsin diyemedik, kıyamadık . Kardesim de zaten çalışmıyor, kpssya çalışıyordu. Gittigi gunden itibaren kucuk yer baskisi, kaynana, kaynananin misafirleri, elalem ne der baskisi oldu. Inan kaynana vs baskisi degil eşinin bu insanlari tanitma şekli daha problemliymis.

Oradan ayrildiktan sonra dedi ki " ben zannediyordum ki bu ilcede kadınlar markete gitmez , pazara gitmesi ayiplarlar " vs.
Surekli kıskançlık niye selam verdin , bu adam ( kendi arkadaşı, yuzune de guluyor ) niye selam verdi.
Kpss calisma surecinde kardesimi baba evine birakmakla tehdit etti , neymis kavga ediyorlarmış 😅 afedersiniz de bu adam universite okumus, bu kadar cahillik...neyse kardesim zaten 8 yildir 1 pusndan daha dusuk farkla atamayi kaçırıyordu. En son atandı. Atanamasa da markette vs nasil calisarak kızıma bakarim diye yolunu ariyordu.
Baska şehre atandiktan sonra bosanmak istedi. Adamin arka arkaya 2 ciddi kayip yasamasi sevebiyle psk bozuktur diye psikolga gitmelerini istedik. Adam ise psk bozuk diye kardeşimi götürdü 😅 ki kardesimin psk bozulmuştu da. Sira eş terapisine gelince psikologu suçladi. Psikolog yazin tatil dolayidiyla 20 gun randevu veremedi. : Benim yuvam yıkılıyor pskikolog randevu vermiyor " diye küplere bindi😅. Psikolog tedaviye adamı da dahil eymeye calistiginda psikologun yontemlerini sorguladi vs.
Neyse sonuc olarak bosandilar. Kardesim kızını alip ev, araba,mehir nafaka hic birsey istemedi( bizce yanlis yapti, ama kardesimin sabri kalmamisti ) Mehrini , bizim taktigimiz altinlari dahi kendi hakki gibi gosteriyor, inan ikna olursun😁 acirsin üstüne para veresin gelir. 8 yillik eşyaları aldi bir tek. Onlari da gece gündüz haram etti.
Adam Kizina aylik 1750 tl nafaka veriyor. 15 gunde bir kizini gorme hakki var. Bayramlarda veya tatillerde özel bir hakki yok. Yeri geliyor bu verdiği 1750tl icin yeri geliyor tatillerde sanki kızı kendisinde kalacakmış ama kardesim mahkeme kararina uyuyormuş gibi kavga cikariyor.
Kardesim de suclana suclana suçu kabul eder olmuş.
Neyse kardesim tekrar evlendi. Adamin gittigi görücüler cok altin isyeyince 😅eski enayi karisiyla yani kardesimle barisma planı yapmışmis , o suya düştü . Tehditler etti, uzaklastirma aldi. Neyse sonucta kurtulabildi kardesim.
seni ezen insana verdigin 1 gunluk emege, +1 cocuga , almasına katki sağladığın evin arabanin her kurusuna yazik. Boşan demiyorum.cunku her vaka ayri. Ama kimse de seni ezmesin. Bazi erkeklere höt diyen olunca az biraz toparlıyor.
Allah zihin açıklığı, saglikli dusunme becerisi versin sana. Eşine de merhamet, vefa, feraset dilerim.
Allah kurtarmış kardeşini, bundan sonra çok mutlu olsun 🤲🏼🤲🏼

X