• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selam kızlar iki gündür giremedim, hem iş olarak çok yogunum hem de çok yorgunum, reglim yakın aşırı gerginim 😁önüme gelene catiyorum 🤷🙈 hem de göğsümde ağrılı bir kitle çıktı çok ağrıyor, mastıt oldum sanırım yine ve aşırı halsizlik yapıyor öyle işte çok tuhaf bir durum içindeyim

Selamlaaarrr daha da arttırıyorum:rolleyes: akşam lahmacuna tırnaklı pideye ki çok severim hayır dedim tadına bile bakmadım her zaman bulabileceşim şeyler de değil :KK43: ablam yolladı 😭

Benimkilerden güverte tahin helvası yediler burnumun direği sızladı. Sabah sahilde simit gördüm kıza aldim kendim tadına bile bakmadım. Simit tok olsamda hayır diyemeyeceğim bir şey. Cumartesi tartıda eksi görürsem òdül olarak simit yicemmmm😪

Yok kız o nerden çıktı 😂

Maalesef ablacım 🙄

Mısır ekmeğini hani kaldırmıştın 😏 11 parça kaşar ne kız ayy kalanı harika canım bol eksi olsın 🙏

Sorma sorma dolunayın sibel etkisi 😂

Harika canım bol eksi olsun 🙏😘

Afiyet eksi olsun çok gğzel menü canım 😘❤️

Menü spor su her şey çok gğzel canım afiyet şifa olsun 🙏😍

Harika menüler canım iki günü de çok begendim 😍😘

Dünü ne güzel dengelemişsin canım afiywt eksi olsun 😘😍❤️

Mantı olmasa olurmuş canım afiyet eksi olsın ❤️😘

Kızzz benle uğraşıp duruyon 😂 @dolar milyoneri herkeste olduk görüyon mu hey gidim heeyyy 🙄

Kalanı öyle güzel yaptın ki kahvaltıdan sonrasını yani 😘😘😘😘 yarın kahvaltı yapmadan bana yazar mısın 🙏

Kesin uyudun mu bak ona göre devame edeceğim hakkkında konuşmalarıma 🤣

Menüyü bir kere okuyunca eksiler otamatik yükleniyor :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: adım su menü harika 😘

Biraz var kaptanım ya üşüttüm ama çok şükür grip falan değilim 🙏

Afiyet eksi olsun canım harika devam ediyorsun ❤️😘

Sporuna menüne maşallah 🧿
Sonra ki yorumumu gormemissin şekerim dedim ki kahvaltıdan sonra gördüm yorumunu bugünlük yedim yarın itibariyle bırakıyorum 🙄😘
Kaşar da 1 parça ya 11 parça kaşar yiyene kadar çikolata yerdim 😬

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Sitare55 Sitare55
20 Kasım
İlk ve tek öğünüm: (16:00-17:00)

100 gr ızgara köfte
Söğüş ( domates, salatalık)
Lahana sote
Tarhana çorbası
30 gr beyaz peynir
Yarım poetakal
Yarım nar
25 gr badem

Gün içinde: 2 lt su, 2 fincan bitki çayı, maden suyu
Egzersiz :
21:00-22:15
1. Ve 2. Video 1 er kez 3. Video 3 kez yapıldı. Toplam :36 dk Bölgesel (kalça-bacak)
30 dk evde yürüyüş =3000 adım
360 jumpıng jaks
@yosunlupapatya Fitt_anne Fitt_anne
41 kere maşallah 🧿 diyorum 👏🏻👏🏻 helal olsun arkadaşım ❤️
Ben de yarın zumbaya yazılicam inşaallah haftanın 3 günü zumba 1 gün pilates 💃💃 motivasyon akarken bütün tuşlara basiyim diyorum😁

20.11.24
08.30
1 haşlanmış yumurta domates,7 zeytin,iki lokma ekmek ve bal

12.30
2 yumurta ile peynirli omlet,zeytin, 1 dilim ekmek 1 çk bal

19.30
3 YK patates salatası, 1 dilim ekmek,yoğurt, 2 kare bitter

Şu:1.5 lt. LenaG LenaG sibel_84 sibel_84
Afiyet olsun canım.Sen de ben gibi bı lokma da olsa tatlı birşeyler yemeyince noktayi koyamiyosun kahvaltı da zannedersem😊

Selam kızlar iki gündür giremedim, hem iş olarak çok yogunum hem de çok yorgunum, reglim yakın aşırı gerginim 😁önüme gelene catiyorum 🤷🙈 hem de göğsümde ağrılı bir kitle çıktı çok ağrıyor, mastıt oldum sanırım yine ve aşırı halsizlik yapıyor öyle işte çok tuhaf bir durum içindeyim
Geçmiş olsun canım 🙏
Benimkilerden güverte tahin helvası yediler burnumun direği sızladı. Sabah sahilde simit gördüm kıza aldim kendim tadına bile bakmadım. Simit tok olsamda hayır diyemeyeceğim bir şey. Cumartesi tartıda eksi görürsem òdül olarak simit yicemmmm😪
Cumartesiye ileri vadede yeni yıla bu emeklerimizin karşılığını almış olarak girecez inş canım ❤️
Sonra ki yorumumu gormemissin şekerim dedim ki kahvaltıdan sonra gördüm yorumunu bugünlük yedim yarın itibariyle bırakıyorum 🙄😘
Kaşar da 1 parça ya 11 parça kaşar yiyene kadar çikolata yerdim 😬
Ayy bende günler gitti resmen canım çok afedersin 🙏 kaşar mevzusuna gelince sen 11 yasmışsın anacım ben nedem 🤣🤣🤣

Bilmiyorum hep çocukça gelmiştir gidip şikayet etmek.

Şarkıda güzelmiş 🤣🤣

Ben yerinden getirtirim sana merak etme canım

Boşver yeme zaten yediğimiz için bu halde değil miyiz?

Yaşlarına bakinca benden büyükler. Ama çocuk gibi davranıyorlar. Büyük olunca da birşey diyemiyorum. Ama dün patladım. Bugün müdür bey yanına çağırdı.
Bende kırıldığımı açıkça söyledim.

Tost ağır geldi herhalde . Bünye alışkın olmayınca.
Canım büyüktür diye her istediklerini yapamasınlar, sesin çıkmazsa daha beterini de yaparlar. Lafını bence hiç sakınma, saygısızlık edecek biri değilsin zaten ama içindekileri de bilsinler. Sen üzüleceğine onların karnı ağrısın biraz da.

evet kuzum, kızların beslenmesine börek vardı bugün ama yemedimmm :21:

ne demek canım şifa olsun inşallah :dua::KK68:

tamam canımm somon alayım, açılışı somonla yapayım sonra belki alıştıkça başka balıklara da dönerim

kajun ve sebze çeşnisi biz kullanamıyoruz, ama başka baharatlarla çeşitlendireyim bakalım

aynenn öyle kaptanım doğru diyorsun :KK200:
Baharat alerjiniz mi var canım, sebebini merak ettim. Zamanla diğer balıkları da dene canım, eldivenle falan dokunursun belki. Zaten balıkları temizleterek alabiliyorsun ama yıkamak için dokunacaksın mecburen.

Canım bi kereden bişey olmaz ama bi daha dikkat et istersen akşam balıkla bir dilim yiyebilirsin ekmekten
Sporun da güzel ❤️

Benim cts üç öğün de çok sıkıntılıydı, bi de malum 8 gün geciken regl var o yüzden çok sağlıklı bir sonuç olmadı canım🤭

üç gün zaten hemen bitiyo ❤️

Sarkmsaklı yoğurdu seversen gayet güzel oluyor canım 🤗

Teşekkür ederim kaptanım üç gün kabak detoksu yaptım inşallah cumartesi güzel bi sonuç olur ❤️

Waooowww harikasın aşko ama neden bizim takımda değilsin neden nedeeennnnnn🥺
Bi de bişey rica edebilir miyim , pp değiştirsen olur mu foto bende koşullama oldu sanki hep cezalı gibi düşünüyorum seni bu fotoyu görünce 🥹

Nedeeeennnnnnn kaptan değilsin diye mi böyle oldu çiçeğim kaptanken nasıl güzel yarışıyorduk senle 🥺

Hastayım getirt de yiyelim 🤒

Senin kocam tam bir gurme hayatım 🤣🤣
Ama sen yine de yapıp yediklerini gurme😀😂😂

Saat manidar (._.) 🥰

Ay çok geçmiş olsun canım salgın var herhalde
Aynen canım salgın varmış

Başlangıcın hayırlı olsun canım ❤️

Bir an önce iyileşir gencecik hücreleri var ilaç şifa olur inşallah 🙏

Afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun akşam yemeği güzel olmuş ❤️

Yok kıızz ne hazırlığıı direk takıma girersin de ben o mesajı görmemişim kiii 🙈görsem beğeni atar veya cevap verirdim

Canım üşütmüşsündür büyük ihtimal ama bir dikkat et bakalım hafif de olsa yanma var mı ? Varsa dr a gidip hafif bir antibiyotik de alabilirsin 3 güne düzelir ❤️

Afiyet olsun❤️ hem akşaamm hem böreekl bilemedim 🙈

Afiyet olsun ❤️

Doğum günün kutlu olsun canım ❤️

Afiyet olsun ❤️ sporlar efsane 🧿

Afiyet olsun canım ❤️

Afiyet olsun canım güzel bir menü ❤️

afiyet olsun❤️ ne oldu sana canım diyet yapmakla ilgili bir bıkkınlık hissi mi yaşıyorsun yoksa genel hayatla ilgili sıkıntıların var ve yemeğe mi yöneliyorsun ?

Afiyet olsun akşam baya az olmuş ❤️

Afiyet olsun akşam geçe kalmış biraz ❤️
Spor ve su 🧿

Güzel menüler canım afiyet olsun❤️

Vay güzel menü afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun canım ❤️ hasta hasta iyi spor yapmışsın 🧿

Afiyet olsun canım ❤️ ya çorbayı ya pırasayı mı tercih etseydik acaba 🥰
Su ve adımlar çok güzel 🧿
Amin canım sağolasın

Yok kız o nerden çıktı 😂

Maalesef ablacım 🙄

Mısır ekmeğini hani kaldırmıştın 😏 11 parça kaşar ne kız ayy kalanı harika canım bol eksi olsın 🙏

Sorma sorma dolunayın sibel etkisi 😂

Harika canım bol eksi olsun 🙏😘

Afiyet eksi olsun çok gğzel menü canım 😘❤️

Menü spor su her şey çok gğzel canım afiyet şifa olsun 🙏😍

Harika menüler canım iki günü de çok begendim 😍😘

Dünü ne güzel dengelemişsin canım afiywt eksi olsun 😘😍❤️

Mantı olmasa olurmuş canım afiyet eksi olsın ❤️😘

Kızzz benle uğraşıp duruyon 😂 @dolar milyoneri herkeste olduk görüyon mu hey gidim heeyyy 🙄

Kalanı öyle güzel yaptın ki kahvaltıdan sonrasını yani 😘😘😘😘 yarın kahvaltı yapmadan bana yazar mısın 🙏

Kesin uyudun mu bak ona göre devame edeceğim hakkkında konuşmalarıma 🤣

Menüyü bir kere okuyunca eksiler otamatik yükleniyor :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: adım su menü harika 😘

Biraz var kaptanım ya üşüttüm ama çok şükür grip falan değilim 🙏

Afiyet eksi olsun canım harika devam ediyorsun ❤️😘

Sporuna menüne maşallah 🧿
Sağol kaptanım 🌸

Başlangıcın hayırlı olsun canım ❤️

Bir an önce iyileşir gencecik hücreleri var ilaç şifa olur inşallah 🙏

Afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun akşam yemeği güzel olmuş ❤️

Yok kıızz ne hazırlığıı direk takıma girersin de ben o mesajı görmemişim kiii 🙈görsem beğeni atar veya cevap verirdim

Canım üşütmüşsündür büyük ihtimal ama bir dikkat et bakalım hafif de olsa yanma var mı ? Varsa dr a gidip hafif bir antibiyotik de alabilirsin 3 güne düzelir ❤️

Afiyet olsun❤️ hem akşaamm hem böreekl bilemedim 🙈

Afiyet olsun ❤️

Doğum günün kutlu olsun canım ❤️

Afiyet olsun ❤️ sporlar efsane 🧿

Afiyet olsun canım ❤️

Afiyet olsun canım güzel bir menü ❤️

afiyet olsun❤️ ne oldu sana canım diyet yapmakla ilgili bir bıkkınlık hissi mi yaşıyorsun yoksa genel hayatla ilgili sıkıntıların var ve yemeğe mi yöneliyorsun ?

Afiyet olsun akşam baya az olmuş ❤️

Afiyet olsun akşam geçe kalmış biraz ❤️
Spor ve su 🧿

Güzel menüler canım afiyet olsun❤️

Vay güzel menü afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun canım ❤️ hasta hasta iyi spor yapmışsın 🧿

Afiyet olsun canım ❤️ ya çorbayı ya pırasayı mı tercih etseydik acaba 🥰
Su ve adımlar çok güzel 🧿
Sağol kaptaniçem 🌷
Şöyle ki benim yağsız tatsız,tuzsuz diyet yemeklerimi kandırıp bazen bey'e yediriyorum pırasa ve çorbamı iki gündür yedirdimde 🤭 bugün kıyamadım ben ikisinide yemiş bulundum mantı güya yemicektim 🙄

Cok sık mide agriniz oluyorsa bir caresine bakmak lazim.
Tedavi amacli zeytinyağlı kudret narı diyetisyen arkadaşım öneriyor. Yorumlari okursaniz doktor diyetisyen tavsiyesi ile z.yagli kudret nari kullanan cok insan var. Gecmis olsun

Zade Vital Zeytinyağlı Kudret Narı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Tavsiye için çok teşekkür ederim arkadaşım. Çok sık yaşamam şükürler olsun. Ya bir şey dokundu ya da uzun süre açlık yüzünden ağrıdı. Gün içinde hafifleyip geçti. Kudret narını biliyorum, komşum yetiştirip veriyordu, zeytinyağlı yapmıştım ama tüketmek nasip olmadı. Yorumlara da bakacağım, bayağı faydalı diye biliyorum. İlgilenip paylaşman çok mutlu etti beni, tekrar teşekkür ederim :KK200: :KK60:

Back