Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Sabaha kadar uyumadım canım ya kızım baya hasta hiç durmuyor hastahaneye gittik geldik ilaç verdi inşallah toparlar bı an önce çok küçük ama ya hasta olmak için 🥺
Çok geçmiş olsun canım çabuk iyileşsin inşallah. Küçük büyük farketmiyor canım, illa ki hastalanıyorlar. Allah büyük dert vermesin, dermansız bırakmasın.

vallahi ben hayır diyemezdim, şundan diyemezdim "yavvv kırk yılın başında bi karımı kahvaltıya götürmek istemişim ona da itiraz ediyorsun" demesin diye eşim :KK70:

maşallah kaptanım çok iyi gidiyorsun, çok uzun sürmez hedefine ulaşman :nazar: :KK68:

çok geçmiş olsun canım nesi varmış
şahsen ben de diyemezdim canım, reddetmek sonraki fırsatları da engeller bence :)

Kızlar ya bşr şey soracam normale göre daha sık idrara çıkıyorum ve gelir gelmez gitmem gerekiyor normalde böyle değildim. Yine bu kadar su içerdim böyle olmazdım
Üşütmüş olabilir misin canım, o yüzden olabilir. Ya da suyu birden tüketiyorsan direkt boşaltıma gidermiş, içme düzenin değişmiş olabilir mi.

kızlar menülerimi yazıcam bugün doğum günüm
ve doğumgünü pastamı yemedim bence muhteşemim ahahadksdjkdajkldj
ama çok yoğunum çok aşırı aşırı yoğunum
o kadar çok iş vardı ki, kutlayan kimsenin telefonunu açamadım
doğum günü harici 108 görüşme yapmışım yaa
Doğum günün kutlu olsun Ankecim, yeni yaşın çok çok güzel olsun.

Evvet tartı fotosu bekleriz efem tekrar başlangıcın hayırlı sağlıklı olsun ❤️

Güzel menü olmuş ve spor da çok iyi bir de 2.5 lt üstü su içtiysen süper ❤️🧿

Afiyet olsun ❤️ tek öğünümsü 🥰 vay adımlar da güzel
Teşekkür ederim canım, akşam geç kalınca yemeyeyim bari dedim Sitare55 Sitare55 canım kaptanıma cumartesi için söz verdim. İnşallah mahcup olmam.

Selam kızlar iki gündür giremedim, hem iş olarak çok yogunum hem de çok yorgunum, reglim yakın aşırı gerginim 😁önüme gelene catiyorum 🤷🙈 hem de göğsümde ağrılı bir kitle çıktı çok ağrıyor, mastıt oldum sanırım yine ve aşırı halsizlik yapıyor öyle işte çok tuhaf bir durum içindeyim
Çok geçmiş olsun, mastit fena bir şey, umarım çabuk atlatırsın.

kızlar menülerimi yazıcam bugün doğum günüm
ve doğumgünü pastamı yemedim bence muhteşemim ahahadksdjkdajkldj
ama çok yoğunum çok aşırı aşırı yoğunum
o kadar çok iş vardı ki, kutlayan kimsenin telefonunu açamadım
doğum günü harici 108 görüşme yapmışım yaa
Doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu yıllara 🤲🏼🤲🏼

Ben telsiz duvaksız yatağıma gidiyorum ilgililere duyurulur 🤣🤣 gezegenfeza gezegenfeza 🤭
Cümleten hayırlı geceler ❤️
1732143547441.png
1732143547441.png

Selam kızlar iki gündür giremedim, hem iş olarak çok yogunum hem de çok yorgunum, reglim yakın aşırı gerginim 😁önüme gelene catiyorum 🤷🙈 hem de göğsümde ağrılı bir kitle çıktı çok ağrıyor, mastıt oldum sanırım yine ve aşırı halsizlik yapıyor öyle işte çok tuhaf bir durum içindeyim
Çok geçmiş olsun canım 🤲🏼🤲🏼

20 Kasım menü
07.00 1 bardak sirkeli su
09.30 1 fincan kahve 1 hurma
10.30 1 yumurta 1 dilim peynir 7-8 zeytin 1 dilim tb ekmek turp roka
12.30 1.5 mandalina 12 beyaz leblebi 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
16.00 1 galeta 1 kuru kayısı 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
18.30 1 tatlı tabağı büyüklüğünde hamsi tava,bol salata 2 dilim ekmek 1 bardak soğuk çay
21.00 1 avuç patlamış mısır
3 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307

Beni alıntılayon da niye cevaplamaaaayoooonnnn🤨
Kizceemm sonradan düzenleme yaptım yazdım sonradan hatta afiyet eksi olsun yazmışım aşkım 🤩🥰😘
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Sitare55 Sitare55
20 Kasım
İlk ve tek öğünüm: (16:00-17:00)

100 gr ızgara köfte
Söğüş ( domates, salatalık)
Lahana sote
Tarhana çorbası
30 gr beyaz peynir
Yarım poetakal
Yarım nar
25 gr badem

Gün içinde: 2 lt su, 2 fincan bitki çayı, maden suyu
Egzersiz :
21:00-22:15
1. Ve 2. Video 1 er kez 3. Video 3 kez yapıldı. Toplam :36 dk Bölgesel (kalça-bacak)
30 dk evde yürüyüş =3000 adım
360 jumpıng jaks
yosunlupapatya yosunlupapatya @Fitt_anne
Afiyet olsun sana canimm menü de spor da harika maşallah 🤩ne zamandır böyle tek öğün yapıyorsun merak ettim canım zor olmuyormu kahvaltıyı atlamak🤔
Çok geçmiş olsun canım 🥺
İyi geceler
Hiç tadım yok
Menü, spor yarın yazarım 🥰
Hayrolsun inşallah feza ablacım🥺

X