Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsunistiridye mantarını sadece istiridye okuyup nasıl oluyordur acaba? Ben de mi denesem vs diye düşündüm durdum
Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş
Afiyet olsun ❤ 14 teki arayı canın mı çekti de yaptın çünkü genel menünün dışında görünüyor ama çok az bir şey olmaz
Afiyet olsun güzel bir menü canım
Afiyet olsun16 da yediğini ben yesem açlıktan midem kazınırdı akşama hem bal hem meyveler şekeri fırlatır
Hoşgeldin canımbir tartı fotosu atabilir misin başlangıç alalım
Afiyet olsunhem turşu hem lakerda biraz ödem yapabilir ama suyu bol içmişsin de sorun olmaz umarım
Tamam canım teşekkür ederimafiyet olsun
Afiyet olsunlimonata çok şekerli değildir umarım akşam da bir tek turşu gözüme battı ama az birşeydir sanırım
Afiyet olsun canımgüzel bir menü
Afiyet olsunher ne kadar rafine şeker olmasa da incir de baya şekerli canım küçük bür parçadır diye düşünüyorum
Afiyet olsunEvet tek öğün ama ekmeğin bir dilimi fazla olmuş çünkü nohut da var
Bol su içtiğini varsayıyorum
Afiyet olsuntabi nugget yapmak kolay oluyor keşke tercih etmeseler ama yapacak birşey yok
Su biraz az kalmış
Afiyet olsun çok güzel menü hatta az olmuş
İyi yapmışsın kendine ödül verdiğin br zaman tam porsiyon yersin o tatlılardan
Yok canım sadece onları yemedim onlar fazladan olanlar
Afiyet olsun canım zeytin adedi fazla olmuş en fazla 7 olsunakşam da hiç yok gerçi umarım acıkmamışsındır
Afiyet olsunçocuklar hasta olunca anca sulu köfteyle geçiştirilmiş
Yapacak birşey yok çocuk can damarı çok geçmiş olsun
Çook güzel bir menü hatta sabah 1 dilim ekmek eklenebilirmiş
Spor da gayet iyi
Gayet güzel menü canım afiyet olsun
Sıkıntıdan yemek istiyorsun anlıyorum ama hep sana zarar canım benim diğer mesajlarından okudum haksızlığa uğradım demişsin (Allah büyük eden de ettiğini bulur bir gün) peki yemeğe yönelmek de sana haksızlık değil miuğraşıyorsun didiniyorsun emeklerine haksızlık sanki bir de böyle düşün Sen çık derin nefesler alıp vererek seni motive eden şarkılar dinleyerek yürüyüşünü yap
Canım geçmiş olsunyanında atıştırmalık bulundursan iyi olur
Çok güzel menü canım afiyet olsun3 ü 1 aradayı görmüyorum
Gerek yok canım c.tesi atarsın
Valla mis gibi menü afiyet olsun
Afiyet olsunsabahları tost fix galiba ona ok ama öğlen mantı mm biraz kaçmış
Kahvaltı da mis gibi de yersin canım
Eşit sonuçlandı canım bu hafta yaptık haftaya olmayacak duruma göre bakacağız
Merhaba canım tekrar hoşgeldinc.tesi tartısıyla başlarsın tabii ki
Afiyet olsun güzel bir menü ama yeşillik eksik olmuş sonra wc sorun oluyor
Afiyet olsunsenin de rahatsızlığın var ama yaa bunu unutuyorlar mı ?
Günaydıınnn ohh afiyet olsun
Teşekkür ederim canmAhh bende cok fena imtihan oldum
Ama gectim bence sukur
Esim fistikli cesit cesit mini pastalardan almis 2 kucuk catal alip biraktim
Ne demek kaptanim
Culartesi yarislarina bi faydam olmadi ama
Cok hafif lenu cnm
Ama acikmadiysan guzel
Ne guzel siir yasmissin arkamdan kaptanim
Gun icinde sadece bunlarimi yedin
Bence dogru
Bence guzel olmus afiyet olsun cnm
Afiyet olsun cnm guzel bence
Afiyet olsun guzel cnm
Emzirmene gore sanki hafif olmus menu
Afiyet olsun cnm
Afihet olsun cnm
Baya hafif olmus
Afiyet olsun
Hosgeldin cnm
Bence guzel
Afiyet olsun cnm
Limonatanin seker miktari cok degilse guzel menu cnm
Cok hafif menu olmus
Afiyet olsun cnm
Afiyet olsun cnm
Bugun cogu kisi hafif gecirmis gunu
Afiyet olsun cnm
görüyorum ve artırıyorum: dün akşam kebap sofrasında kebap yemedim,(akşam yemeğim yoğurt+brokoli+tere idi) üstüne kaynım araba aldı diye araba tatlısı adana bombası almışlar, ağzıma bile sürmedim hele ki hayatta en sevdiğim şey çikolatadır. biraz feragat edip ileride yiyebilme hakkını kazanacağız <3Bak kuzum şöyle bir ortamdayım
Sıcacık soba velimEki Görüntüle 3506861 sıcacık ekmek göndermiş
Yan evden hemen iki kaşık tereyağı isteyip nefsimin istediğini yapabilirim ama yapmıyorum yapacağım günler de gelecek. Lütfen toparlar mısın
Hadi bugün hayır dediklerimizi yazalımgörüyorum ve artırıyorum: dün akşam kebap sofrasında kebap yemedim,(akşam yemeğim yoğurt+brokoli+tere idi) üstüne kaynım araba aldı diye araba tatlısı adana bombası almışlar, ağzıma bile sürmedim hele ki hayatta en sevdiğim şey çikolatadır. biraz feragat edip ileride yiyebilme hakkını kazanacağız <3
ooo o dündü bugüne geçiyorum:Hadi bugün hayır dediklerimizi yazalım
Yok mu arttıran
Öğlen sıcak sıcak fırından sütlaç çıktı bol tarçın kokusu ile yemedimmHadi bugün hayır dediklerimizi yazalım
Yok mu arttıran
Oy oy kıyamam, uzaktan seversiniz sizde, sağlık olsun yeterkiBizim de vardı talişkamiz bütün çocuklarımın kediye alerjisi çıktıhele küçük çok fena oluyordu .Arkadaşımıza emanet etmek zorunda kaldık bizde
Bu Kıbrıslı ablayı takip ediyorum çok tatlı gerçekten.Ben izledim siz de izleyin
Ben de görüyorum ve artiriyorum kuzum.görüyorum ve artırıyorum: dün akşam kebap sofrasında kebap yemedim,(akşam yemeğim yoğurt+brokoli+tere idi) üstüne kaynım araba aldı diye araba tatlısı adana bombası almışlar, ağzıma bile sürmedim hele ki hayatta en sevdiğim şey çikolatadır. biraz feragat edip ileride yiyebilme hakkını kazanacağız <3
Merhaba canım. Akşam ki açlık atağının sebebi az kalori alımın olmuşa benziyor. Bence bir kalori takip uygulaması indirip bir süre takip et. Bir müddet sonra zaten alışıyorsun gerek kalmıyor. Birde mutfak tartısı edinsen iyi olur. Ayrıca protein az gözüktü bana. Kas yapmak istiyorsan proteini en az (mesela 47 kiloysan) 47 gr almalısın.Günaydın kaptanlarjm günaydın arkadaşlar dünkü menümü yazayım hemen
Sabah 9: yarım salatalık attım ağzıma
Öğlen 12//resim ekledim sadece salata yedim bol dereotlu sarımsaklı mısırlı kuru cacık çünkü yemekler cissliydi ama besleyici değil diye yanına 2 üçgen peynir yedim
Akşam 18.00//
3dilim palamut
Bol salata ekmeğin ucundan attım ağzıma
Olay burda koptu özür dilerim iyiki takımlarda değilmişim tutamadım kendimi iki büyük dilim tam buğday ekmeği yedim gece 12dedün ekstra üstü yorulunca tutamadım bugün daha iyi olucam inşallah
Su 2lt
Yeşil çay içtim
Spor tüm vücut hareketleri 22dk
LenaG @Boncuk2307 @arke @dolar milyoneri Queen-zen 94bassuk Sitare55
canım aslında balık şişirmişti baya baya hemde salata da bol yemiştim ama akşam peşine spor yaptım ve eve de yürüyerek gittim evde çocuğu yıka koştur koştur eşime yemek çocuğğu uyut ev telaşı nefes nefese yetişmeye çalıştım heryere baya kalori yakımı da olmuştur bu sebeple ondan elim ayağım titredi yedim ama sonrası vidan sızısı işte ama kalori hesabına bakacağım inşallahMerhaba canım. Akşam ki açlık atağının sebebi az kalori alımın olmuşa benziyor. Bence bir kalori takip uygulaması indirip bir süre takip et. Bir müddet sonra zaten alışıyorsun gerek kalmıyor. Birde mutfak tartısı edinsen iyi olur. Ayrıca protein az gözüktü bana. Kas yapmak istiyorsan proteini en az (mesela 47 kiloysan) 47 gr almalısın.
Yok acıkmıyorum alıştım artık. Bir ömür bile yapabilirim ancak biryerde durmam gerektiğini biliyorumBu kız neler yapıyor böyle4 e kadar acıkmıyor musun nasıl geçiriyorsun o saate kadar
Öyle canım sağlık olsunOy oy kıyamam, uzaktan seversiniz sizde, sağlık olsun yeterki
Cok sık mide agriniz oluyorsa bir caresine bakmak lazim.Kızlar çok fena mide ağrısıyla uyandım. Benim yöntemim kaynar suya boooollll şeker atıp içmek. Çok hızlı şekilde ağrıyı geçiriyor. Ama birkaç gündür şeker tuketmiyordum ne güzel, sizin daha masum bir öneriniz var mı.
Dr now ile gelmiş birileri hoşgeldinMerhaba kizlar nasilsiniz insaallah patir patir kilolari veriyor cayır cayır yağ yakiyorzunuzdur12 Ekimde 1 aylik izne ayrilmistim biseyler denedim psikolik bilincslti vb.hic tartilmama vs.olmadi 2.5 kilo aldim ustelik LenaG ve Mthn83 kaptanlarim eger sizin icin de uygunsa yeniden baslamak istiyorum
HoşgeldinMerhaba kizlar nasilsiniz insaallah patir patir kilolari veriyor cayır cayır yağ yakiyorzunuzdur12 Ekimde 1 aylik izne ayrilmistim biseyler denedim psikolik bilincslti vb.hic tartilmama vs.olmadi 2.5 kilo aldim ustelik LenaG ve Mthn83 kaptanlarim eger sizin icin de uygunsa yeniden baslamak istiyorum
14 yaşındaki kızım inat aç kalır yemez . Diğerlerine yedirtebilirim bu teknikle aslındaBenim eşim yemek seçmez ( sadece karalahana çorbasını sevmez kokusunu ) ama çocuklar 10 ve 3 yaş biraz önyargiliydi brokoli karnabahar ve beyaz lahana , kereviz yemeklerine. Ama bu şekilde tek çeşit yapınca mecbur yiyerek alıştılarr damak tadlarına oturtuyorlar. 2 3 seferden sonra başka birsey varmi diye sormuyorlar.
Mısır ekmeğini doktorun ölçülü bir şekilde yiyebilirsin demişti gulüten icermesin yeter derdi. Ordan alışkanlık kaldı canımYaaa sobamın yanına gelsin kucağımda az yoğurayım
Estağfurullah canım dşyette pek yenmiyor diye biliyorum dün ve bugün olunca
Bu bilinçle hedef yakın canım yaza fit olacaz hepimşz
Görüşürüz canım
Hahaha 40 sene butlu ama mutlu
Maşallah arkadaşımgörüyorum ve artırıyorum: dün akşam kebap sofrasında kebap yemedim,(akşam yemeğim yoğurt+brokoli+tere idi) üstüne kaynım araba aldı diye araba tatlısı adana bombası almışlar, ağzıma bile sürmedim hele ki hayatta en sevdiğim şey çikolatadır. biraz feragat edip ileride yiyebilme hakkını kazanacağız <3
Ben daha düzgün bişi yiyemedim kiHadi bugün hayır dediklerimizi yazalım
Yok mu arttıran