Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Teşekkür ederim kaptanım

Teşekkür ederim canm

görüyorum ve artırıyorum: dün akşam kebap sofrasında kebap yemedim,(akşam yemeğim yoğurt+brokoli+tere idi) üstüne kaynım araba aldı diye araba tatlısı adana bombası almışlar, ağzıma bile sürmedim hele ki hayatta en sevdiğim şey çikolatadır. biraz feragat edip ileride yiyebilme hakkını kazanacağız <3

Hadi bugün hayır dediklerimizi yazalım
Yok mu arttıran

Ben de görüyorum ve artiriyorum kuzum. Bugun 10.10 da diş randevum vardı, dönüşte eşim, deniz manzaralı bir mekanda kahvaltı teklif etti gitmedim

Merhaba canım. Akşam ki açlık atağının sebebi az kalori alımın olmuşa benziyor. Bence bir kalori takip uygulaması indirip bir süre takip et. Bir müddet sonra zaten alışıyorsun gerek kalmıyor. Birde mutfak tartısı edinsen iyi olur. Ayrıca protein az gözüktü bana. Kas yapmak istiyorsan proteini en az (mesela 47 kiloysan) 47 gr almalısın.

canım aslında balık şişirmişti baya baya hemde salata da bol yemiştim ama akşam peşine spor yaptım ve eve de yürüyerek gittim evde çocuğu yıka koştur koştur eşime yemek çocuğğu uyut ev telaşı nefes nefese yetişmeye çalıştım heryere baya kalori yakımı da olmuştur bu sebeple ondan elim ayağım titredi yedim ama sonrası vidan sızısı işte ama kalori hesabına bakacağım inşallah

Cok sık mide agriniz oluyorsa bir caresine bakmak lazim.
Tedavi amacli zeytinyağlı kudret narı diyetisyen arkadaşım öneriyor. Yorumlari okursaniz doktor diyetisyen tavsiyesi ile z.yagli kudret nari kullanan cok insan var. Gecmis olsun

Zade Vital Zeytinyağlı Kudret Narı Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Dr now ile gelmiş birileri hoşgeldin

Hoşgeldin

14 yaşındaki kızım inat aç kalır yemez . Diğerlerine yedirtebilirim bu teknikle aslında

Mısır ekmeğini doktorun ölçülü bir şekilde yiyebilirsin demişti gulüten icermesin yeter derdi. Ordan alışkanlık kaldı canım

Maşallah arkadaşım bu şekilde kilo veriliyor kesinlikle.Ucundan bakiyim yarın telafi ederimle kilo verme sürecinde olmuyor bence .Ne kadan tartı da az artı görürsem okadar motivasyonu bozmadan devam edebiliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…