- 7 Ağustos 2016
- 4.151
- 14.968
ee peki nasıl +400 geldin yani nasıl düşürdün haftasonundan bugüne sporsuz geçen günüm yok kzum zumba kardiyo yürüyüş leslie tüm tuşlara basıyorum inankiiCumartesi yediklerimden sonra benim +2 yi geçmişti canım
Gün içinde eksili rakamlara döner o...Günaydın kızlar tartıya canim sıkılmadı değil çok bise de yemiyorum niye gitmiyor anlamıyorum 100 gr artı bise değil evet ama ben eksi görmeyi umut etmiştim çünkü çok da dikkat ediyorum spor da yapıyorum kendi çapımda
Cuma 109.6
Bugun 109.7
Fark +100 gr
LenaG Boncuk2307 Sitare55 kaptanım senin de yüzünü kara cikarcam sanırım
İyi tarafından bak Kas yapıyorsundur belkide
Ne güzel bir eksi keşke benim olsa
Hoş geldin.kızlaar çok üzgünüm yaa gelemedim 4 gündür hani annem hastaydı sonra çocuk hasta oldu tatile gidecektik gidemiycez falan demiştim belki hatırlarsınız, perşembe günü apar topar gitmeye karar verdik y.dışı internete de giremedim çünkü pahalı biliyosunuz ne mesaj okuyabildim ne bir şey.
İnanın yediklerime içtiklerime çok dikkat ettim, bir gram tatlı yemedim ama maalesef bugün 63.6 çıktım tam 1 kilo almışım yaaa inanılmaz.
Salı tartısı kalkmış şimdilik ama daha dün geldik, ben hemen mecburen cumartesi tartılamadığım için tardıldım.
Teşekkürler tatlımNe güzel bir eksi keşke benim olsaTebrikler kuzucum.
yok kızçem üzülmeyeyim diye desteklerinden ötürü çokk teşekkür ederim ama dünkü patlamış mısır da etkiledi haftasonunu zaten hatırlamak bile istemiyorum yani geri 50 üstü olcam diye aklım gidyo aklımİyi tarafından bak Kas yapıyorsundur belkide
Mantıklı hatun gerçektenMantık benim işim zaten
Hemen toparlanıp kendimize geliyoruz salmak yok
Afiyet olsun canım.
Günaydın kirmizi takımın en azimli en sporcu kızıGünaydın kızzçeler
En çok kırmızı takıma olmak üzere herkeşlere bol eksiler diliyorum
Kasa dönüşmüştür canım hareketin fazla çünkü
Çok güzel tebrikler
Haftasonu fazladan 7000 kalori aldığını düşünmüyorum canım yani o yüzden tartıya takılma. Spor günlerin arasında arada bir mola ver yada hergün aynı bölgeleri çalıştırma kas gelişimi için önemli. Ve muhtemelen ödemdir o karbonhidratlar su tutar. 1 gr karbonhidrat 3-4 gr su tutaryok kızçem üzülmeyeyim diye desteklerinden ötürü çokk teşekkür ederim ama dünkü patlamış mısır da etkiledi haftasonunu zaten hatırlamak bile istemiyorum yani geri 50 üstü olcam diye aklım gidyo aklım