Popüler Konu LenaG ile MasterFit

kızçem senin sporları takip ediyordum zaten ben ama bu aralar reglden pek yapamıyorum yürüyüş diyordun ben deli gibi abandım spora bu hafta ama bugün öyle temiz bir menü gelecekki inşallah gör bak
Kız ben spor yapamıyorum ki anca adım sayısı çok abanmak da şişirir canım bi de menüleri düzenleyip izleyelim

Kız ben spor yapamıyorum ki anca adım sayısı çok abanmak da şişirir canım bi de menüleri düzenleyip izleyelim
tamamdır menülerime seni de etiketliyeyim bundan sonra sende beni ekle aşko daha çok motive ederiz biribirimizi hem LenaG kaptanım benim menülerimi bazen görmüyor üzülüyorum hazırlıkta kaldım beni unuttunuz diye

Kız çok alıntılama yapıyorum ya bastım sanıp basmayabiliyorum bazen dürtsene beni nerde menü yorumum diyeee

Kız çok alıntılama yapıyorum ya bastım sanıp basmayabiliyorum bazen dürtsene beni nerde menü yorumum diyeee
canımm kaptanım arada takılıyorum sanada işte kendimi hatırlatayım diye yoksam sen zaten kurucu kaptansın hakkını nasıl öderiz biz senin bu grup senin sayende var sende iyiki varsın

canımm kaptanım arada takılıyorum sanada işte kendimi hatırlatayım diye yoksam sen zaten kurucu kaptansın hakkını nasıl öderiz biz senin bu grup senin sayende var sende iyiki varsın
Sağol canım aslında kurucu değilim yeni bayrak devraldım ben de elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum

Ay hiç sorma kaptanım aynen

Arada olur öyle bence takılma ve motivasyonunu etkilemesine izin verme, tam gaz devam et beklemedigin anda eksiye dönecek
Teşekkür ederim canım, motivasyonum etkilenmedi bu sefer, çünkü doğru yaptığımı biliyorum. Karnım şiş bugün, muhtemelen bir şeyler şişkinlik yaptı mutlaka geçecektir.

Her şeyi de ne çok biliyorlar maşallah. Destek olmak diye bir kavramdan haberleri var mı acaba

Söylemeden de olmuyor ki, bazen istediklerine hayır diyebilmenin tek yolu bu. Kusura bakmayın onu yapamam ben diyetteyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…