Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Muhteşem bir menü
Gayfeler de nazar boncukları
Tatlım stresli misin niye adımların az
Teşekkürler ablacım

Kahvelere takılmadım bi tane fazla içmiş oldum zaten iki içiyorum

Stresliyim migren is coming bi de bugün nazar oldum sanırım agresifim kompleksliyim ve hala namaz kılabiliyorum bil bakalım ne gelmedi halaaaaaa

Allah Allah bu menülere artı gelmen. Yoksa sende ben gibi misin?
Kafası karıştı benimkinin ama yola gelecek kusura bakmasın. sibelim takımlara girmeden önce tüm odemleri attım öyle geldim. Denge kurmaya çalışıyor. Yarismasak kendi haline birakacagim da artı gelip takımın puanını düşürmek sıkıntı.

Çok güzel bir menü afiyet olsun. Adımlar da harika

evet kaptanım farkındayım bu akşam sadece salata yedim oglen yemeklerimi yedim dengelemeye calisacagım bugununenusu yazacagim spor yapinca

Bend öyleyim hocam saat 6-6bucuk gibi sanki biri dürtüyor beni.ama bazen de uyumak istiyorum gerçekten bazen çok yorgun oluyorum.
Çok yoruluyorsun uyuma ihtiyacın çok doğal. Çalışmadığın zaman cocuklar da büyüdüğünde hem vücut hem zihin çok yorulmuyor belki bu yüzden ihtiyaç hissedilmiyor bu çok mantıklı geldi bana

evet kaptanım farkındayım bu akşam sadece salata yedim oglen yemeklerimi yedim dengelemeye calisacagım bugununenusu yazacagim spor yapinca
Tamamdır canım size güveniyorum
Olabilir hocam sabah erken kalkıp akşamın yemeğini yapıyorum mesela. Çünkü okuldan gelince çok zor oluyor. Geç vakitte kaliyor. O yorgunlukla mutfağa girip yemek yapmak istemiyorum. Eeee sabah erkende kalkınca bazen uykusuz kalıyorsun. Çünkü her gün erken uyumuyorum.

İğrenç bi espri geldi aklıma. Dedim ki kızlar da duysun soğusun
Kasım ayındayız diye kasılıyorsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…