Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Sitare55 LenaG Boncuk2307

18 Kasım Pazartesi

sabah 09.30
60 gr çavdar bagel arasında 2 dilim et füme ve cheddar peyniri, domates, köz kapya

öğlen 13.00
3 köfte, salatalık, 2 eti form

ara 15.00-16.30
1 kahve fincanı leblebi, 1 çilekli activia

akşam 19.15
3 etli biber dolması, salata, 2 yk yoğurt

ara 21.00
1/2 paket züber acılı nohut cipsi, lavantalı assam çayı

2 lt su

Ben kendi adıma pc başında okuyup yorum yapmayı tercih ediyorum canım. Ama telefondan girince de ope... denilen tarayıcıyı kullanıyorum mutlaka, diğer türlü reklamlardan cinnet geliyor insana.

Bugün iki tane ağrı kesici içtim canım
Kız tartı olmasa bi de şu iştahım tatlı krizim olmasa sorun yok istediği zaman gelsin amaaaaa şartlar zor cano

seninki daha kötüymüş kız 1-1.5 ay ne
Yaz mevsimiydi gecikmişti üzerine stres yapınca daha da gecikti durdu sinir küpüne dönmüştüm. Her şeye ağlıyordum

Ben kendi adıma pc başında okuyup yorum yapmayı tercih ediyorum canım. Ama telefondan girince de ope... denilen tarayıcıyı kullanıyorum mutlaka, diğer türlü reklamlardan cinnet geliyor insana.
of evet bana gelmek üzere. çok mantıklı onu deneyeyim telefonda. ofiste bilgisayardan kolay oluyor da evde bilgisayarla uğraşılmıyor

Canlarım ben kk ya sadece masterfit grubumuz için giriyorum başka yeri okumuyprum da yazmıyprum da LenaG dediğin gibi mail hesabım dolu aktıf ama demek ki o yüzden teşekkğr ederim canım kaptaniçem
Korktum kaptancım, dedim ki sibel_84 benim güzel kaptanıma komplo mu kurdu acaba

Cenemiz düştü
Ne zaman düşmüyor ki
Kelebek mi dedi biri
Afiyet şifa olsun canım
O kadar canımı çektirdiniz geçen gün
Cümleten hayırlı geceler
Denp kankam temiz çamaşır getirdim sana de haydi çık gel artık
Hakkaten yaa neden bu kadar uzun sürdü, ne yapmış olabilir ki.
ben de akşamları laptoptan yazıyorum 94bassuk
Büyük kolaylık oluyor. Küçücük telefon ekranında eziyet resmen.
of evet bana gelmek üzere. çok mantıklı onu deneyeyim telefonda. ofiste bilgisayardan kolay oluyor da evde bilgisayarla uğraşılmıyor
Evde salona getiriyorum bilgisayarı. Tv karşısında iyi oluyor hem de eşim telefonu sürekli elimde görünce laf ediyor. Bilgisayarda iş yaptığımı zannediyor

Gerçi işlerimi de hallediyorum ama aradan burası da çıkıyor en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…