Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Aklım almıyor bu muhabbetleri, çok tiksinç geliyor

Burdayım öğretmenim abşmlere gittşm akşam döndüm süt pişir mayala bebeleri yıka okul kıyafetlerini ayarla sonra kaynanam geldi eşim sağolsun haber veröeden getirdi sinşr oldum bi önden arar insan neyse... Erkekler kapatılsın dolar milyoneri bekarlık hakiki sultanlık bacım aman diyim
Gzüel menü canım çok beğendim ama meyveelrin ucu kaçmakla kaçmamak arasında kalmış
Salataların yanına bir kase çorba bence eski diyetisyenim yağ oranını düşürmek için bşr ay öyle ilerletmişti beni afiyet eksi olsun canım
Çok güzel canım afiyet eksi olsun sporu da önümüz günlerde bekliyorum
Nekadan tatlı bı kaptansin kaptancigim senin için emek veren takım arkadaşlarım için 76 yi görmeyen böyle olsun
Neyle olsun de bakem
Kafam karıştı . Ufaklık kafasını kalorifer peteğine vurdu. Nefesi kesildi.
Oyy Allah korumuş geçmiş olsun canım
Kuruyemiş ler kuzum kapalı avuc olacak tamam mı parmaklarımız kapanacak afiyet bol eksi olsun çakime
Afiyet eksi olsun canım
Tadelleyi de gördüm arada derede görmem sanma
Benim 5 yıl önceki donumda oluyor hala iyce lastiği gevsedigi için
Hahaha bugün beni çok güldürdün
Hiç hem de hiç beğenmedim
Kuzum kuzum ekmekler ne ekmeği. Bir de akşam karbonhidrat olmuş şekhriye çorbası zaten ekmek başka çorba olsa da ekmek sayolıyor ya menülerde yani çorba varsa ekmek yok salata ypgurt ekleyelim öpüyprum seni
Tehlikeli sularda yüzuyorsunbu hafta yapip tadina baktığın ekmeklerden umarim kilo almazsin. Ben çok denedim, ne ekmegi yaparsam yapayim lezzetli oluyor ve sıcakken ye beni ye beni diyorzaafim var ekmek mekmek yapmam
Oyy pandemide ne güzel ekmekler yapıyordum kocaman ekmek çıkar çıkmaz yiyorduk
Tablo gibi menü bak bak maşallah de
Sendeki bu ufak şeyler başkasına değil ama sana ödem yapar asyam bizim metabolizmamız azıcık gıcık yarın klasik asya menüsü iaterim
canım ipin ucu bu hafta kaçtı zaten de karakılçığı oranlı yerim. benim listemde var. bakma bu hafta aşırıya kaçtım.
Kendimi ve sözünü hatırlatıp seni öpüyorum

Kaptanım sözüm söz bu hafta çok güzel bir eksi ile geleceğim. Yarın sporumu da artırmaya başlarım inşallah. Cumartesi beni heyecanla bekle canım.

Canım ben seni etiketleyip bildirmiştim ama çocukla ilgili telaşında görmedin sanırım. Başlangıç 10 Kasım, 89.7 kilo. Bu ay sonu hedefim 87.0 kilo. Yaş 40, boy 160. Ellerine sağlık teşekkür ederim.

17 kasım

17:30

Bikaç lokma çiğköfte
Bikaç lokma kuru biber dolması
Kavurma et+bulgur pilavı
Bol salata

1,5 lt su
2 kupa kahve

LenaG sibel_84
Hayır dediklerimi yazıyım

Patatesli, peynirli banyolu börek
Hindistancevizli kek
Şekerpare
Hintpare
Cevizli burgu tatlı
Kuru helva

Salep olmasa çayla eşlik etsem de ne güzel olurdu canım gerisş mükemmel adım sayını da gördüm süper
Reçel mayonez olmamalı canım illa istiyorsan pekmez veya bal bir tatlı kaşıgı. Birde kaşar peynirş her gün olmasın olur mu akşam menin süper bol eksi olsun
Yaabak ben bunu bilmiyodum yediğim dilimler fazladır ozaman benimyarın tavada yapicam inşaallah bende mısır ekmeği
Canıımm çok ucuza mutfak tartıları satılıyor malum sitede trend diyşm sen anla. Ben kullanıyorum çok memnunum incecik ekmwk diyprsun bir bakıyorum 40 gr cıkıyor aman diyim sen de al
Baska türlü baş edemezsin onunla
Kız sen ne taraftasın aaaa
O değil de kırmızı kaptan yok piyasada. Birşeyler karistiriyor ama ne ?
Benim kaptanim karistirmazspordadir kesin
Merak etmedim değil. O ortadan kaybolmazdı.
Oy oy anlattım canlarım yengeme yeşil mancar yemeği pişirttim menüm temiz spor yok bolca iş güç var. Eve gelince de ben çocukları yıkayyaım sütü pişireyim diye başı kesik tavuk gibi o tarafa bu tarafa uğraşırken eşimin habersizce kv ile gelmesi yatak falan yaptım amaann düşüncesiz insanlar ile geçinmek çok zor
Menün erlenden bitmiş ablam pilav hiç gözüme batmadı yürüyüş zaten süperdi bol eksi olsun
Ellerine sağlık kaptanım hem zihnin hem bedenin yoruluyor teşekkür ederiz canımızsın
Ya ne demek niye mi yazdın hep yaz lütfen yaz
Senden şevklenen bri daha yapmaya başlar süper olır
Hey Allahım kayınbaban da olsa öz baban da olsa birdaha uanımda bu muhabbeyleri yapmauın hiç sevmem diye net ol canım. Yaşlarına göre de konışmayı bilsinler.
Takımıma nasıl kişileri almışım yaaa böyle bilinçli oy ooyy bu sadeve bir tanesi sibel_84 daha bu şekil 14 gülüm daha var

Tamamdır kaptanım. Yarın daha da dikkat etmem gerek o zaman

Girip birşey yazsa iyi olacak. İnşallah öyledir canım
Öpem seni rüyanda beni gör
Portakal suyu nooo onun yerine bir adet portakal canımcım bir bardak portakal suyu için en az 2.5 portakalın sadece suyunu içip şekerli kısmını yani posasını lifini almıyorsun
Menünün kalanı süper ekai olsun çiçeğime
Niye tek öğün canımcım yazmış mıudın?
Menün sporun suyun harika
Bana sadece sabahın peunirleri fazla geldi canım gerisş gayet dengeli
Aynen öyle canım, muhabbeti kaçırmayayım diye başka bir yerde de son sayfayı açtım, hem eskiyi okuyorum hem yeniye cevap yazıyorum. Zeka fışkırıyor maşallah
Takımıma bak beee
Harika menü canım saeidece aporu arttırırsak muhtişim olacak
Kaptanım sözüm söz bu hafta çok güzel bir eksi ile geleceğim. Yarın sporumu da artırmaya başlarım inşallah. Cumartesi beni heyecanla bekle canım.
Canımsın kız
17 kasım

17:30

Bikaç lokma çiğköfte
Bikaç lokma kuru biber dolması
Kavurma et+bulgur pilavı
Bol salata

1,5 lt su
2 kupa kahve

LenaG sibel_84
Fezammm emeklerinin karşılığınj al inşallah
Afiyet eksi olsun

Oyy saate bak kızlar ben acil yatıyorum menümü kahvaltı yaparken yazayım yarın
Kırmızı takımım güne eksi ile uyanmak dileğiyle mavi takımda eksi ile uyamsın ama bizden birazcık daha az eksi
Herkese iyi geceler

Bu şaka değil şiddet öncelikle. Ruhunu yaralamış sen de kendini yemeğe vermişsin bir de fiziksele dönmüş... Canını sıkma yazsak da bu bir şiddet sıkmakta haklısın... sana kocaman sarılıyoruz ve şunu düşünmeni rica ediyorum kendine verdiğin zararın sebebi kişinin; beyin hücrelerine, muhakeme yeteneğine, varlığına ne kadar inanıyorsun ve güveniyorsun? Bak biz tanımadan bile beyin hücrelerini kullanma kapasitesini anladık
( ikinci matah bişi olsa önce biz kadınlar alırdık gibi espiriler çık aklımdan )

Canımlaaar neler yapıyorsunuz Sizler mışıııl mışıl uyurken ben menülere baktım not ettim sporları da öylee iki günlük iş tamamlandı. Beni sorarsanız 3 çocukla çıldırmakla meşgulüm yeğenlerim gelince benim oğlan da kudurdu Aşırı diyeti bozmadan devam etmeye çalışıyorum inşallah az bir artıyla tekrar döneceğim. Yine de buralardayım benden kurtulamazsınız

Şuursuz insanlardan nefret ediyorum ya Moralini bozma demek istiyorum ama işe yaramıyor biliyorum. Sana kocamaaan sarılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…