Öyle yapacağım bitanemTaze fasulye salata yogurt olma mıniye düşündün
Benim saclarim da beyaz ve boyamaya üşeniyorum. Anam da sag olsun laf sokmak icin firsat kollar gibi.Ama cok zekice ve iltifat eder gibi moral bozar benim anamBenim saçlar beyaz ama ahahahhaha Allah başımızdan eksik etmesin canım anam canım babamda ne kötü bi gen varsa onu almışım
Hayatım soğuk yürüme taksiyle git
Yok yok modumuzu düşürmeden hedefimize doğru gideceğiz inşallahMoral bozmak yok. Hedef ileri. Hucummmmm
Bugün fasulye günü olsun o zaman
Yaaaaa öperim ben de seni kaptanımmmİşte buuuuu
Alnından öpüyorum seni. Bu şekilde çok güzel eksi gelecek eminim.
Sorma sormaaa, yılbaşında hedefimize ulaşmış olsak ne olur kiben de demeyim dedim ama bu ne hep aynı yerdeyiz
Oooo farklı bi yorum bi dahaki sefere deneyeyim, ellerine sağlık afiyet olsun çiçeğimAfiyet olsun casminim. Beyaz barbunya ile zenginlestirdim taze fasulyeyi .
Her iki takıma yetene kadar depoladim kuzum.Manzara mükemmelbenm yerime de çek içine deniz havasini abla
Benim annem de öyle, överken dövenlerdenBenim saclarim da beyaz ve boyamaya üşeniyorum. Anam da sag olsun laf sokmak icin firsat kollar gibi.Ama cok zekice ve iltifat eder gibi moral bozar benim anam
Durup dururken ismimle seslendi ve " olgunlaşmissin " dedi. Yanimda en kucuk kardesim var , dedim herhalde abla oldugum belli agir oturakli bir hateketimi gordu onu övuyor. Sonra da demesin mi saclarin beyazlamiski yeni görmüyor, her görüştüğümüzde bunu soyler annem.
Tepki gösterince de saci beyazlayana oyle derler, kotu bir sey mi olgunlasmak vs diyo. Kardesime de cenen one dogru çıkık dislerini yaptirsana vs diyofiziken de kendini över durur. Neyse annemin bende fiziki kusurlar bulmasi hic hoşuma gitmiyor. Bir sure insan ailesinden uzakta kalinca yillarca nelere maruz kaldigini daha iyi anliyor. Akrabalari gectim neden anne babalar cocuklarini kötülemeyi bu kadar seviyor ya
Söylesen dobrayim derlerBenim saclarim da beyaz ve boyamaya üşeniyorum. Anam da sag olsun laf sokmak icin firsat kollar gibi.Ama cok zekice ve iltifat eder gibi moral bozar benim anam
Durup dururken ismimle seslendi ve " olgunlaşmissin " dedi. Yanimda en kucuk kardesim var , dedim herhalde abla oldugum belli agir oturakli bir hateketimi gordu onu övuyor. Sonra da demesin mi saclarin beyazlamiski yeni görmüyor, her görüştüğümüzde bunu soyler annem.
Tepki gösterince de saci beyazlayana oyle derler, kotu bir sey mi olgunlasmak vs diyo. Kardesime de cenen one dogru çıkık dislerini yaptirsana vs diyofiziken de kendini över durur. Neyse annemin bende fiziki kusurlar bulmasi hic hoşuma gitmiyor. Bir sure insan ailesinden uzakta kalinca yillarca nelere maruz kaldigini daha iyi anliyor. Akrabalari gectim neden anne babalar cocuklarini kötülemeyi bu kadar seviyor ya
Ben az çökmüşüm arkadaşın kızı daha çok çökmüş neresinden tutsan elinde kalıyor tee yarabbim.Benim annem de öyle, överken dövenlerden
Taaa genç kızlığımdan hatırlarım, sen çok güzel değilsin de hoş bi havan var derdi
Ya da senin kalçaların baban tarafına benziyor geniş, benimkiler güzeldir derdi gibi gibi
Hatta daha dün, bi arkadaşının kızından bahsederken ben de sen yaşın ilerledikçe kötü oldun diyordum x senden 1 yaş büyük senden daha çok çökmüş dedi
aaağğmiiinnn rreeeiiissssAllah zihin acikligi versin cnm
Ayy darisi benaa
Yuru be kaptanimm
59 veya 60 çiçeğimmhedefin kaç kilo
olacaaakkkkk daha savaşıyoruzz bebeğimmÇok güzel bir duygu tebriklerbenim de olanlar olmamaya basladi
Canım sin
Ben 68 diyeyim canım
Güzellik
En sevdiğim havadanHer iki takıma yetene kadar depoladim kuzum.tabi ki seve seve. Birazcık da ıslandım dalgalarla cilveleşirken deniz islatmadi ama yağmur yağdı .
Az kalmış o zaman59 veya 60 çiçeğimm
eveett kaptanımmFişeklendin di mi
Ellerine sağlık canım
Bende ya 69 u göremeden 68 nedir
Zor kısmı atlatmışsın bundan somrası daha keyiflieli alışmıştır ufaktan okumalar başlamıştır
hahahaha yokk kııaazzz lastikler yerinde bide yeni almıştım olmamıştı moralimi bozamazsın biilleeeeeeLastiğin eskimiş olabiler miGünaydın tatlı annem
sibesolummm tabiki gidecekkHemen de moralmanlarini kır kizcelerimin.Jou dinleme canım sen onları doğru yoldaşın patır patır patır gidecek o kilolar
Çıktım canimcim hava mis tertemiz de accik soguk
Hem de nasıl. Sabah tartıldım kilomu görünce iyice gaza geldim.
Afiyet olsun hocam. Daha yemek işine gecemedim. Şimdi market yapıp gelmem lazimTaze fasulye+ minnak ölçüde pilav yemeye niyetlendim kaptanım.antin kuntin şeylerden başka diyet malzemem yok.
Bu hafta rekor üstüne rekor kıracağız canım benim.Yok yok modumuzu düşürmeden hedefimize doğru gideceğiz inşallah
Olsun be kaptanımmm, eksilerimiz bol bol olsun
Yaaaaa öperim ben de seni kaptanımmm
İnşallah kaptanım
Sorma sormaaa, yılbaşında hedefimize ulaşmış olsak ne olur ki
Oooo farklı bi yorum bi dahaki sefere deneyeyim, ellerine sa.ğlık afiyet olsun çiçeğim
evett evett bitanemm yavaş yavaş acele etmiyorum yoksa çabuk alıyorsunAz kalmış o zamanson 11-12 kilon
Başka yolu yok çünkü. Biz böyle değildik. Yerken böyle oldukhahahaha yokk kııaazzz lastikler yerinde bide yeni almıştım olmamıştı moralimi bozamazsın biilleeeeee
sibesolummm tabiki gidecekk
Keşke böyle olmasa ama yapıyorlar bunu maalesefBenim saclarim da beyaz ve boyamaya üşeniyorum. Anam da sag olsun laf sokmak icin firsat kollar gibi.Ama cok zekice ve iltifat eder gibi moral bozar benim anam
evettt yaaa aklımızzz hep yemaahhhBaşka yolu yok çünkü. Biz böyle değildik. Yerken böyle olduk