Olur ayak parmaklarını oynatman bile yeterliArabada el hareketi yapsam ,
Yok güzelim saçımı yikayayim. Markete doğru geçmem lazım yarının yemeğini sabah erkenden ayarlamam lazım.Sabah yürüdün ya yeter kafanda boyayla yaptığın şeye bak
Neren saçın mi?Akım tabi
Hanim haniiiiim 2 haftalik kapismaya var mısınbenim zaten kasim hedefini tutturmam icin bu iki haftada 2.1 kg vermem lazim .kendine güveniyorsan gel
Bazıları sabah uyanmak icin yatarken alarm kurar , bizse hayal kurariz bebeeeeeeğm
@dolar milyoneri sen de gel. % ile yarisiriz. Seni çağırdım çünkü kolay lokma severim ben
Evet ben de seviyorum karatayi. Sadece uzun sure yaptigimda kuruyemisleri ve yagli eti abartarak tüketmek istiyorum. Ara ara dönuyorum karataya . En azindan ekmek yemeyince karatay kahvaltisi gibi düşünüp kendimi motive ediyorum. 2 haftada dacolabilir 4 haftada da ama bu gidisle senin de 80leri gormen yakındırCanım ben çok rahat ettim karatay ile sanırım 1 ay devam edicem . 2 ana öğün 1 ara şeklinde devam edicem . Akşam 19 yemeği kesiyorum ertesi günü en erken 9.30 10.00 gibi kolajenli sade kahve ilk katı gıda 12 gibi kahvaltı. Aralıklı oruç gibide olmuş oluyor. Çünkü kahveye kadar 15 saat gibi ilk katı gıda kahvaltıya kadar 17 saat aç kalmış oluyorum
Arabayla git yorulmaYok güzelim saçımı yikayayim. Markete doğru geçmem lazım yarının yemeğini sabah erkenden ayarlamam lazım.
Kendim cınımm saçı beyaz olan belli kafasında boyayla Leslie yapacam diye uğraşıyorNeren saçın mi?
Helall . Hemi de 1 degil 2 kisi ile kapisiyongezegenfeza da bnle kapışmak istiyor kolay lokma mi gördünüz mü başlayalım bakalım bnm hedefime 3.5 kilo varda şu 73 den bı çıkayım
Yaw bni bı salın yaw emziren annelerle yaristirin bni sizin Küçük bebeğiniz yok şimdi tin tin yürüyüşe çıkarsınız bnde evde kocamla kavga ederim yuruyemiyom diyeHelall . Hemi de 1 degil 2 kisi ile kapisiyon
Evet ben de seviyorum karatayi. Sadece uzun sure yaptigimda kuruyemisleri ve yagli eti abartarak tüketmek istiyorum. Ara ara dönuyorum karataya . En azindan ekmek yemeyince karatay kahvaltisi gibi düşünüp kendimi motive ediyorum. 2 haftada dacolabilir 4 haftada da ama bu gidisle senin de 80leri gormen yakındırcunku sevdiğin bir yol buldun
Bi düşün bakıyımNe dedik deeeee
Asıl ben ne dedim
dikkat ederim abaaam sen de et ama
Aynen kuzum, ağzımızdan hep hayır çıkaralım
Neyi yapıyoruz anlamadım abla
menüde sadece su vardı ya, onu beraber yapardık, perşembe başlıyorum
Yaw bu nasıl güzel bir motivasyon mesajıdır herkese özel seni yiyerim kaptaniiiiimmmm
Ula gelen bana sataşıııyyy giden bana sataşıyyy
Neyim ben mazlum falan mı
Afiyet şifa olsun Allah kolaylık versin abla
amin kuzum, çok ihtiyacım var bugün
Evet ben de seviyorum karatayi. Sadece uzun sure yaptigimda kuruyemisleri ve yagli eti abartarak tüketmek istiyorum. Ara ara dönuyorum karataya . En azindan ekmek yemeyince karatay kahvaltisi gibi düşünüp kendimi motive ediyorum. 2 haftada dacolabilir 4 haftada da ama bu gidisle senin de 80leri gormen yakındırcunku sevdiğin bir yol buldun
Yok ben kapışmayacağım, seni yakalayacağım, sonra gelsin sıradaki tavşanlargezegenfeza da bnle kapışmak istiyor kolay lokma mi gördünüz mü başlayalım bakalım bnm hedefime 3.5 kilo varda şu 73 den bı çıkayım
Canim ben anca girebildim. Ailevi meselelerden adapte olamadim. Zamaninizi almayayim daha fazla. Hepinize tesekkur ederim.@Goklerce
@Ankee 2 gündür yoksun canım iyi misin ?
D Diyettenvzgctm-olmuyo
kızlar tartı bidirimlerinizi bekliyoruz
Araba eşim deArabayla git yorulma
Kendim cınımm saçı beyaz olan belli kafasında boyayla Leslie yapacam diye uğraşıyor
Benim bacaklar bebecik sayılır mıYaw bni bı salın yaw emziren annelerle yaristirin bni sizin Küçük bebeğiniz yok şimdi tin tin yürüyüşe çıkarsınız bnde evde kocamla kavga ederim yuruyemiyom diyeçıkın yürüyüşe bide fotoğraf atın catlatin bni hainler
Karatay usulü beslenme yaptığımdan beri d vitamin sürekli içiyorum ( marketten alıyorum)Canım ben daha önce 105 den 63 e indigimdede tahıl grubunu komple kesmiştim biraz karatay benziyormuş ama o zamanlar karatay bilmiyordum . Tek fark ben süt yoğurt ve meyveyide kesmiştim. Protein ağırlıklı sınırsız et yağlı yağsız + peynir yeşillik sebze yemekleri yiyordum.
Mesela bugün sabah 10 sirkeli su 11 kolajenli kahve saat 13 de kahvaltı yaptım 2 yumurta çok az tereyağda +1 dilim tuzsuz köy peyniri + 6 tane tuzsuz zeytin 8 çiğ fındık yedim baya tok kalktım. Ama ekmek aşığı olarak fındık badem olmasa bu diyeti yapamam. Şuan tokum baya bilmiyorum kilo verilmi bu şekilde salı günü belli olur. Kilo alırsam yada vermezsem diyetisyene baslayacagim..
HayrolsunCanim ben anca girebildim. Ailevi meselelerden adapte olamadim. Zamaninizi almayayim daha fazla. Hepinize tesekkur ederim.
Benim saçlar beyaz ama ahahahhaha Allah başımızdan eksik etmesin canım anam canım babamda ne kötü bi gen varsa onu almışımAraba eşim de
Mecbur yürüyeceğim. Ufaklığı yatirdigim gibi markete koşar benn.
Saçım beyaz diye boyamiyorum. Keşke azıcık beyazlasa ak düşse. Çok severim ak saçı