- 28 Aralık 2023
- 5.391
- 15.903
Ne tatlısı yeaaaaKabak mucver oluyormuş ben de yeni öğrendim hrm de bunun mucveri diger kabaktan bile güzelmiş.
Ayrica kumpir de yapiliyirmus. Her ikisini de deneyecegim. Kabak tatlisini da cok severim
Yapma böyle şeyler ciğerim sakiiinnn ol sakiinnnn
Off tereyağı ve kaşarla her şey lezzetli olur. Biz ailecek çipura ve levrekçiyiz canım. Eğer bulursam bir kez deneyeceğim yine de senin dediğin gibi.
Valla bugün yedim ne yalan soylim ama bnm bu kadar cikmamin sebebi spor yapmamam sanırımGeçmişten okuya okuya geliyorumm kaybettiğimizi de gördüm canınız sağolsun benim kırmızı güllerimemek verdik emek verdiniz giden az veya çok herles kazanıyor Cicekbocekkaktus kaptanım tebril ederim harika bir rakiptin
Mükemmel bir fark artıdan eksiye geçilmiş tebrik edeirm
Salı günkü eksi azalmış ama sebebini biliyorız en azından bubhafta daha güzel olur canım
Harikasın ablacım tebrik ederim
+6363646646 benim vücut da benimle maytap geçiypr
Olsun canım sen fezayı beklwmeye kararlısın samırımsen bilirsim bak demedi deme :))
Şimdi benim vicut da her halta stres oluyorsa....küstüm zaten hem metabolizmama hem vücuduma asıl şimdi strese girsin hıhhh
Kız maşallah maşallah harikasın canım
Kusurluk bşr şey yok canım toparlarız inş
Ne güzel toparladın eksiye geçtin tebrikler boncuğum
İl merkezine gittim gidiş geliş 3 saat.. Orada giremedim zaten öyle yeni eve heldim canım
Emeklerine sağlık canım kendime söz veriyorum 1 aralığa kadar cıs cos menü dışına çıkmak yok
Teşekkür ederim kaptaniçem
Sağol canım canımmm
0Kendini çok yorma ablacımmmm
Amiiiinnn reis
Acıkmadım aşko teşekkür ederim
Teşekkür ederim kaptanım
Ay nefret böyle insanlardan
Afiyet şifa olsun aşko da bi gün gelemedim sana ne demeye ceza verdiler gııııı
Ayyy yerim yaaa
Gelemedim canım ben de
Yeni yaşın sağlık fitlik huzur mutluluk hep güzellikler getirsin boncuğum
Ahaha teşekkür ederim kaptanım
Helal kıııaazz
Allah rahmet eylesin ablacım
Teşekkür ederim kaptanım
Yiaaaa ben seni yiyerimmmmmm durmak yok o vücuda kadar dewwwammmmm
Bugün ben
Teşekkür ederim boncuğum
Siz biz olduk demek he
Ne demek aşkoaynı azimle devvvaaam ama bu sefer Yan yana
Teşekkür ederim canım
Sağol kuzucum
Böyle böyle yok olacak
Eline emeğine sağlık bitanem
Hala acıtıyorsa geçmemiş demektir
Canım 14 ünde başladığın için eklemedim c.tes girersin ama daha motive olurum dersen eklerim şimdiiyi akşamlar kızlar, ben ne zaman takımlara girebilicemiyi yarışlar diliyorum
bugünki menüm:
7.30: 1 tam buğday lavaş arasına 1 yk lor peyniri, 1.5 haşlanmış yumurta ve 1 çay kaşığı hardal
12.30: 5yk kurufasulye, 4yk yoğurt
16.00: 200ml kahveli protein süt, 1 elma
18.00: 1.5 porsiyon ızgara et, 2 ince dilim lavaş, bol salata, 1 yk humus, ayran
19.30: 3yk kadar çikolatalı tatlı(tartı günü torpili)
spor: 11.700 adım
su:3 lt
valla yok dememmm eklerseniz sanki daha motive olurum gibiCanım 14 ünde başladığın için eklemedim c.tes girersin ama daha motive olurum dersen eklerim şimdi
Afiyet olsun bu aradac.tesi menülere çok takılmıyoruz ama yarın aynen devamm
Açalım ya vallahi açalım gerekirse zıplayarak bakcam kızıma uçan birini görürseniz bn olabilirim
Kabak tatlisiNe tatlısı yeaaaa
Sen de öylesin bitanem0
Cansın
Tamam canım kırmızı takımdasın kaptanınvalla yok dememmm eklerseniz sanki daha motive olurum gibi
Sevmicen işte senin olmayan bir şeyi sevmeKabak tatlisiama yenmemis bir kabak tatlısı sadece seviyos dedik
Sofra muhteşem
Kıaaaaazzzz bacımsuuuu gel bakim yanımızaTamam canım kırmızı takımdasın kaptanınSitare55 (kaptanım yeni bir nefer daha geldiii hem de taptaze )
Gönul ferman dinlemiyorSevmicen işte senin olmayan bir şeyi sevme
Söyleme hıhhh 5 bin tane atlayayım da görSoylermiyim
En sevdiğim, evde tek kalmak gibisi yok. Keyfini çıkar canım.İşimiz gücümüz yok bitirdik çok şükür işleri . Eşimi gönderdim arkadaslarla bulusacaktik. Siz erkekler buluşun biz gelmeyelim dedim. Gönderdim. Tek takılın bu akşam dedim eşim şaşırdı niye gelmiyon diyo isim var dedim . Selam söyle herkese. Bayyy dedim uğurladım
O rakip takımda aba elleme yissinnnnnnSofra muhteşemEllerine sağlık kuzum. Porsiyon kontrolü yaptığına inanıyorum. Serpme görünüyor kendi tabağına minnak minnak koydun değil mi Bes sarma ve pilava gelince ikisinden birini tercih etmen daha doğru olurdu. Kız diyette olmasam kırıntısı bile kalmazdı ama çok dikkatli olmalıyız. Afiyet olsun canım benim.