- 23 Haziran 2019
- 8.788
- 38.292
oyyy peynir tatlısıııı çoook ama çoookkk severimTatlı Trakya bölgesine özgü bi tatlı hafif zaten bi çatal tadına baktım.
3 lt su maşallah kolaylıklar dilerim. Yağdan 3 kilo çok iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyyy peynir tatlısıııı çoook ama çoookkk severimTatlı Trakya bölgesine özgü bi tatlı hafif zaten bi çatal tadına baktım.
3 lt su maşallah kolaylıklar dilerim. Yağdan 3 kilo çok iyi
İlk davranan alır boynumuz kıldan ince kaptanım. Şu an kaptanım sen olduguna göre senin yönergelerin doğrultusunda hedefe emin adimlarla ilerleyeceğiz. Sibelin Lenaya öpücük gönderdiğini de unutmadım yaniElhan ablacım bu sibelim sende gözü vardı biliyorum sende ona boş değilsin amaaa olmaz takım ruhunun ve beniö ruhumun sana ihtiyacı var
ayyy teşekkür ederim beni kabul ettiğiniz için size layık olmak için çok çabalicamKıaaaaazzzz bacımsuuuu gel bakim yanımıza @94bassuk
Aaaa daha takım arkadaşlarıma bakmadım beni etiketleyince ilk onun mesajını açtım. Tabi ki yesin hatta sofrada tatlı yoktu eksik sunumO rakip takımda aba elleme yissinnnnnn
Estağfirullah takımımızdaki her arkadaşımız birer yıldız gibi özel ve parlakayyy teşekkür ederim beni kabul ettiğiniz için size layık olmak için çok çabalicam
Bırakamam seni 70lerde zaten gülümbluegreeneyes gel kuzucum beni de götür 60 lara
Taktiksel şeyler işte bizim kaptanımızı da etiketlemiş kafa karıştırıp hedef şaşırtıyorlar gelmeyin bu dış minnakların oyunlarınaAaaa daha takım arkadaşlarıma bakmadım beni etiketleyince ilk onun mesajını açtım. Tabi ki yesin hatta sofrada tatlı yoktu eksik sunum
Bir yerini incitme aman diyim ip bir yerlerine dolanıp kalır iş açma başimiza dolar milyoneri nasıl taktik bacıgidimde ip atliyimmmm
Ben ölü taklidi yapıyorum resmenEvet güldük eğlendik geçmişi okuduk tamam da Ben şimdi bugün yediklerimi nasıl yazacam
Harika harika böyle devam abaBir yerini incitme aman diyim ip bir yerlerine dolanıp kalır iş açma başimiza dolar milyoneri nasıl taktik bacı
Kabak mucver oluyormuş ben de yeni öğrendim hrm de bunun mucveri diger kabaktan bile güzelmiş.
Ayrica kumpir de yapiliyirmus. Her ikisini de deneyecegim. Kabak tatlisini da cok severim
Bekleyip görcezHe heeee görecez
Rahat yok bu hafta. Hepsi mavi takımın iyiliği içinRahat bırak insanları ya mutlu olsunlar yesinler aaaaaa
Gaza gel . Bende seni alayımbak bu hafta çok fena gelirim sonra pişman olursun bu sözlerine
Ben günü kapadım canım. Şimdi kayısı çayımı içecegimHayırlı olsun bunun şerefine bir tatlı yenir şimdi, kutlamak lazım
Onlar beni üzmez.yok yok devamı gelsin ye gülüm sen bakma ona kaptanlar hep böyle Efenin_Annesi
40 ini sevsinler senin. Arkene al bakalım. Sonra bulabilecek misin?Cumartesiye göre süper su ne durumda ben susuz kalmışım da ühüüü
Ben niye anlamadım bu 40 muhabbetini
Harika mwnülerine fotolarına hastayım o sarmalar az olmuş az daha ye bissürü ye
Ben anlamıyprdu
Ekmek falan yok aaa komşuya ver kedilere ver çıldıriciimmm
Öp tabeeee
Seni arkeme aldıktan sonra rahat edeceğimi biliyordum
Kötü espri tamam tamam normalde böyle kötü espti yapmam bir saattir sibel_84 ile yazıştım ondan oldu
Yaşandı bitti gitti. Yarından itibaren hafifliyoruz.Disiplin iyidir
tamam cagnim kaptanimm
Sus kız aklımızı karıştırma yaşandı bitti
Wuwwww ben 38 de iyiyim. Bende kapalıyım . Çok 38 dar olmadı. Demek ki sıkıyım. Daş gibiyimHey gidim hey bugün 38 beden bir takım aldım üzerimdee akıyor mübarek. 38 pantalon denedim cukkk. Ama kapalıyım çok da cuk olmasın dedim 40 aldım sibel_84
İşte buuuuuuSiz görürsünüz uleennnn bu hafta hirsima hırs eklediniz
Kalkıp beraber atlayalim. Sen otur yerinde.Kaç tane atlıcannnn
Aynen uzattım ayağımı reklam arasında da saçları halledeyim.En sevdiğim, evde tek kalmak gibisi yok. Keyfini çıkar canım.
Yaşandı bitti saygısızca önümüzdeki maçlara bakalımBen ölü taklidi yapıyorum resmen
Ayy kaptanım ben de çok severim. 1 çatal tadına bakıp bıraktım Eve de almadım dayanamam yerim diye Diyette olmasam affetmezdimmm bi de baymıyor hafifoyyy peynir tatlısıııı çoook ama çoookkk severim
oyyy peynir tatlısıııı çoook ama çoookkk severim
Ben zevk almaya çalışacağım kaçış yokBen ölü taklidi yapıyorum resmen
Kıyamam yaa, umarım yenisini afiyetle yemişsindir.Evet tekrardan yaptım
Seni öpücüklere boğarım benİlk davranan alır boynumuz kıldan ince kaptanım. Şu an kaptanım sen olduguna göre senin yönergelerin doğrultusunda hedefe emin adimlarla ilerleyeceğiz. Sibelin Lenaya öpücük gönderdiğini de unutmadım yani
He alırsın eksi gel de biGaza gel . Bende seni alayım
Oturacak yerlerimde kurt varKalkıp beraber atlayalim. Sen otur yerinde.
Abla belki inanmazsınız ama sarmaları yemedim iştahlı bir şekilde kattım tabagima ama pilav ve fasulyeyi yiyince yemek istemedim . Tabi serpme hazırladım bugün hafta sonu olunca amaa tabagima aldım yiyeceğim kadarınıSofra muhteşem Ellerine sağlık kuzum. Porsiyon kontrolü yaptığına inanıyorum. Serpme görünüyor kendi tabağına minnak minnak koydun değil mi Bes sarma ve pilava gelince ikisinden birini tercih etmen daha doğru olurdu. Kız diyette olmasam kırıntısı bile kalmazdı ama çok dikkatli olmalıyız. Afiyet olsun canım benim.
Hainnn domdomlarrrr siiziiii beniii yildiramazsinizBir yerini incitme aman diyim ip bir yerlerine dolanıp kalır iş açma başimiza dolar milyoneri nasıl taktik bacı