Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Elhan Elhan ablacım bu sibelim sende gözü vardı biliyorum sende ona boş değilsin 😒 amaaa olmaz takım ruhunun ve beniö ruhumun sana ihtiyacı var ❤️
İlk davranan alır boynumuz kıldan ince kaptanım. :KK22:Şu an kaptanım sen olduguna göre senin yönergelerin doğrultusunda hedefe emin adimlarla ilerleyeceğiz. Sibelin Lenaya öpücük gönderdiğini de unutmadım yani :KK59:

ayyy teşekkür ederim beni kabul ettiğiniz için size layık olmak için çok çabalicam 😂😂💗
Estağfirullah takımımızdaki her arkadaşımız birer yıldız gibi özel ve parlak ✨
Birlikte maviş takımı ezip geçeceğiz
Yaşasııııınnn kırmızı takımmm
Tellioğullarına ölüm🤣🤣🤣

Aaaa daha takım arkadaşlarıma bakmadım beni etiketleyince ilk onun mesajını açtım. Tabi ki yesin hatta sofrada tatlı yoktu eksik sunum :ıslık:
Taktiksel şeyler işte bizim kaptanımızı da etiketlemiş kafa karıştırıp hedef şaşırtıyorlar 🤣🤣 gelmeyin bu dış minnakların oyunlarına 🤣🤣

Kabak mucver oluyormuş ben de yeni öğrendim hrm de bunun mucveri diger kabaktan bile güzelmiş.

Ayrica kumpir de yapiliyirmus. Her ikisini de deneyecegim. Kabak tatlisini da cok severim

Tatlısını, çorbasını ,kekini ,böreğini yaptım ama mücver nasıl olur acaba

He heeee görecez
Bekleyip görcez
Rahat bırak insanları ya mutlu olsunlar yesinler aaaaaa
Rahat yok bu hafta. Hepsi mavi takımın iyiliği için 😁
bak bu hafta çok fena gelirim sonra pişman olursun bu sözlerine :halay::halay::halay:
Gaza gel . Bende seni alayım 😁
Hayırlı olsun bunun şerefine bir tatlı yenir şimdi, kutlamak lazım :KK70:
Ben günü kapadım canım. Şimdi kayısı çayımı içecegim 🥳🥳
yok yok devamı gelsin ye gülüm sen bakma ona kaptanlar hep böyle 😁😁😁 Efenin_Annesi Efenin_Annesi
Onlar beni üzmez.😉
Cumartesiye göre süper su ne durumda ben susuz kalmışım da :KK43: ühüüü

Ben niye anlamadım bu 40 muhabbetini

Harika mwnülerine fotolarına hastayım ❤️ o sarmalar az olmuş az daha ye bissürü ye 🤣🤣🤣

Ben anlamıyprdu 🤔

Ekmek falan yok aaa komşuya ver kedilere ver çıldıriciimmm 🙄

Öp tabeeee :KK74:

Seni arkeme aldıktan sonra rahat edeceğimi biliyordum 🤣🤣🤣
Kötü espri tamam tamam normalde böyle kötü espti yapmam bir saattir sibel_84 sibel_84 ile yazıştım ondan oldu 😂😂😂
40 ini sevsinler senin. Arkene al bakalım. Sonra bulabilecek misin? 😂😂
Disiplin iyidir😉

:oops::oops: tamam cagnim kaptanimm

Sus kız aklımızı karıştırma yaşandı bitti 🤫😕
Yaşandı bitti gitti. Yarından itibaren hafifliyoruz.
Hey gidim hey bugün 38 beden bir takım aldım üzerimdee akıyor mübarek. 38 pantalon denedim cukkk. Ama kapalıyım çok da cuk olmasın dedim 40 aldım 🤣 sibel_84 sibel_84
Wuwwww ben 38 de iyiyim. Bende kapalıyım . Çok 38 dar olmadı. Demek ki sıkıyım. Daş gibiyim 😂😂
Siz görürsünüz uleennnn bu hafta hirsima hırs eklediniz :KK11::sopa::KK20::KK62::KK62:
İşte buuuuuu 👍👍👍
Kaç tane atlıcannnn :KK53: :confused: :spor:
Kalkıp beraber atlayalim. Sen otur yerinde.
En sevdiğim, evde tek kalmak gibisi yok. Keyfini çıkar canım.
Aynen uzattım ayağımı reklam arasında da saçları halledeyim.😂😂

Sofra muhteşem :KK9: :KK9: Ellerine sağlık kuzum. Porsiyon kontrolü yaptığına inanıyorum. Serpme görünüyor kendi tabağına minnak minnak koydun değil mi :KK62:Bes sarma ve pilava gelince ikisinden birini tercih etmen daha doğru olurdu. Kız diyette olmasam kırıntısı bile kalmazdı ama çok dikkatli olmalıyız. Afiyet olsun canım benim. :KK60:
Abla belki inanmazsınız ama sarmaları yemedim iştahlı bir şekilde kattım tabagima ama pilav ve fasulyeyi yiyince yemek istemedim . Tabi serpme hazırladım bugün hafta sonu olunca amaa tabagima aldım yiyeceğim kadarını 💕
Bir yerini incitme aman diyim ip bir yerlerine dolanıp kalır iş açma başimiza :KK57: dolar milyoneri dolar milyoneri nasıl taktik bacı :-)
Hainnn domdomlarrrr siiziiii beniii yildiramazsiniz 🤔🤪

X