O kısmı okumadım bile kabak tatlısnı görünce
60kiloyum hani beni çok seviyprdun hani ben senin gülündüm
bak bu hafta çok fena gelirim sonra pişman olursun bu sözlerineEkmek olarak tüket
Merak etme kaptanım o sana kilo olarak yazılmamıştır. Canının sıkıntısı geçti miZukkumun dibine kadar ne bulduysam zaten canım sıkkımdı
Hayırlı olsun bunun şerefine bir tatlı yenir şimdi, kutlamak lazımGuru idim Nirvana oldum...
yok yok devamı gelsin ye gülüm sen bakma ona kaptanlar hep böyleSeverim seni. Bu son olsun tamam mı?
Cumartesiye göre süper su ne durumda ben susuz kalmışım daLenaG Sitare55 @Boncuk2307 dolar milyoneri
❤❤❤Cumartesi❤❤❤
❤12 Kahve + 2 dilim ayva
❤13.
2 yumurtali menemen
2 dilim eski yeni karisik kasar
5 zeytin
Yarim küçük greyfurt
1 d hindi füme, salatalık, turp yapragi
❤14. 1 minik cennet hurmasi, 1 cay kasigi tahin
Kahve+ 5 g fındıklı çikolata
❤17. 11 fıstık, 3 balik kraker
❤19.30
1 lahmacun + ayran
Narli cevizli 1 dilim peynir eklenmis salata
Spor: 10.000 adim
1 saat ev isi
Ben niye anlamadım bu 40 muhabbetiniKız 38 olmuşum hedef 36. 40 i sitareye yazdım
Harika mwnülerine fotolarına hastayım
Ben anlamıyprduAhaha ben de 36 falan iştetabii ki kaptanceeeğğğzimi yanıma alacağım
Ekmek falan yok aaa komşuya ver kedilere ver çıldıriciimmmbittiiiiiii ama tatlısı bitti. paketin yarısı duruyor. ama merak etme daha yemem. belki ondan ekmek falan yaparım :))
Öp tabeeeeAminn cnm bnm insalaah
gel öpeemm
Seni arkeme aldıktan sonra rahat edeceğimi biliyordum
Off tereyağı ve kaşarla her şey lezzetli olur. Biz ailecek çipura ve levrekçiyiz canım. Eğer bulursam bir kez deneyeceğim yine de senin dediğin gibi.Karadeniz somon şiddetle tavsiye ederim. Fırında yaparsam defne yaprağı biraz tereyağı ve kaşar ile harika oluyor
Canımın sıkıntısı 69 ları görünce geçiverecek inşMerak etme kaptanım o sana kilo olarak yazılmamıştır. Canının sıkıntısı geçti mi
Beden canoBen niye anlamadım bu 40 muhabbetini
Disiplin iyidirNefes aldırmayacak size
Severim seni. Bu son olsun tamam mı?
Sus kız aklımızı karıştırma yaşandı bitti
Belki farklı bir düzen uygulaman gerekiyordur canım, saatlerini falan biraz değiştirmeyi dene istersen.Tartı tabiki canım az veriyprum ona canım sıkıldı
kız tereyağı, kaşarı falan bırak balık üstünde. Allah iyiliğini versin diyet yapıyoruzzaten çok yağlı bir balık ekstra yağa gerek yok. ben sadece karabiber, tuz, kekik sürüp ızgara ya da fırında pişiriyorum. mis gibi oluyor
Hey gidim hey bugün 38 beden bir takım aldım üzerimdee akıyor mübarek. 38 pantalon denedim cukkk. Ama kapalıyım çok da cuk olmasın dedim 40 aldımBeden cano
Oooowww çek bebeksi tenimi çekHey gidim hey bugün 38 beden bir takım aldım üzerimdee akıyor mübarek. 38 pantalon denedim cukkk. Ama kapalıyım çok da cuk olmasın dedim 40 aldımsibel_84
Siz görürsünüz uleennnn bu hafta hirsima hırs ekledinizCumartesiye göre süper su ne durumda ben susuz kalmışım daühüüü
Ben niye anlamadım bu 40 muhabbetini
Harika mwnülerine fotolarına hastayımo sarmalar az olmuş az daha ye bissürü ye
Ben anlamıyprdu
Ekmek falan yok aaa komşuya ver kedilere ver çıldıriciimmm
Öp tabeeee
Seni arkeme aldıktan sonra rahat edeceğimi biliyordum
Kötü espri tamam tamam normalde böyle kötü espti yapmam bir saattirsibel_84 ile yazıştım ondan oldu
Kabak mucver oluyormuş ben de yeni öğrendim hrm de bunun mucveri diger kabaktan bile güzelmiş.bittiiiiiii ama tatlısı bitti. paketin yarısı duruyor. ama merak etme daha yemem. belki ondan ekmek falan yaparım :))
Oooowww çek bebeksi tenimi çek
Dostum düşmanım görsün çek
Ordan çek burdan çek
Yapma böyle şeyler ciğerim sakiiinnn ol sakiinnnnSiz görürsünüz uleennnn bu hafta hirsima hırs eklediniz
Tatlı Trakya bölgesine özgü bi tatlı hafif zaten bi çatal tadına baktım.İnşallah canımcım
Acaba nedennn nedenn
Peynir helvası nasıl bir şey canım tatlı mı tuzlu mu kalan süper
Göndermem virmemm güllerimi
Teşekkğr edeirm canım kaptaniçem
Yağdan 3 kilo gitmiş kas kaybı yok ama ilginç bir şekilde su kaybı var dedi. Su mu içmiyorsun dedi yok hocam en kötü 2.5 içiyorum dedim. 3 den az içme dedi sudan kilo vermek nşye acaba o kısmı anlamadım