Popüler Konu LenaG ile MasterFit

O kısmı okumadım bile kabak tatlısnı görünce 😱
60kiloyum 60kiloyum hani beni çok seviyprdun hani ben senin gülündüm 🙄

tatlı kısmı tamam ama hipoglisemi olduğu için geç yattığım akşamlar diyetisyenim ara öğün veriyor. belli oranda ya çekirdek, ya ceviz, kefir, havuç falan :KK24: gülümsün gülümsün merak etme telafi edicem:-)
du kalkıp azcık mezdeke yapayım :KK6::KK73:

LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 @Boncuk2307 dolar milyoneri dolar milyoneri

❤❤❤Cumartesi❤❤❤

❤12 Kahve + 2 dilim ayva

❤13.
2 yumurtali menemen
2 dilim eski yeni karisik kasar
5 zeytin
Yarim küçük greyfurt
1 d hindi füme, salatalık, turp yapragi

❤14. 1 minik cennet hurmasi, 1 cay kasigi tahin
Kahve+ 5 g fındıklı çikolata

❤17. 11 fıstık, 3 balik kraker

❤19.30
1 lahmacun + ayran
Narli cevizli 1 dilim peynir eklenmis salata

Spor: 10.000 adim
1 saat ev isi
Cumartesiye göre süper su ne durumda ben susuz kalmışım da :KK43: ühüüü
Kız 38 olmuşum hedef 36. 40 i sitareye yazdım 😂😂
Ben niye anlamadım bu 40 muhabbetini
Harika mwnülerine fotolarına hastayım ❤️ o sarmalar az olmuş az daha ye bissürü ye 🤣🤣🤣
Ahaha ben de 36 falan işte 🤣 tabii ki kaptanceeeğğğzimi yanıma alacağım ❤️🥰
Ben anlamıyprdu 🤔
bittiiiiiii ama tatlısı bitti. paketin yarısı duruyor. ama merak etme daha yemem. belki ondan ekmek falan yaparım :))
Ekmek falan yok aaa komşuya ver kedilere ver çıldıriciimmm 🙄
Aminn cnm bnm insalaah🌸

:KK60: gel öpeemm
Öp tabeeee :KK74:
Sitare55 Sitare55 canım kaptanım ben de geçen hafta veremediklerimi vereyim de bi görsünler :KK76:
Seni arkeme aldıktan sonra rahat edeceğimi biliyordum 🤣🤣🤣
Kötü espri tamam tamam normalde böyle kötü espti yapmam bir saattir sibel_84 sibel_84 ile yazıştım ondan oldu 😂😂😂

Karadeniz somon şiddetle tavsiye ederim :kk77:. Fırında yaparsam defne yaprağı biraz tereyağı ve kaşar ile harika oluyor
Off tereyağı ve kaşarla her şey lezzetli olur. Biz ailecek çipura ve levrekçiyiz canım. Eğer bulursam bir kez deneyeceğim yine de senin dediğin gibi.

iyi akşamlar kızlar, ben ne zaman takımlara girebilicem 😂 iyi yarışlar diliyorum 🧿

bugünki menüm:
7.30: 1 tam buğday lavaş arasına 1 yk lor peyniri, 1.5 haşlanmış yumurta ve 1 çay kaşığı hardal
12.30: 5yk kurufasulye, 4yk yoğurt
16.00: 200ml kahveli protein süt, 1 elma
18.00: 1.5 porsiyon ızgara et, 2 ince dilim lavaş, bol salata, 1 yk humus, ayran
19.30: 3yk kadar çikolatalı tatlı(tartı günü torpili)

spor: 11.700 adım
su:3 lt

Eklentiler

• IMG_1784.png
    IMG_1784.png
    78,7 KB · Görüntüleme: 2
kız tereyağı, kaşarı falan bırak balık üstünde. Allah iyiliğini versin diyet yapıyoruz :KK70: zaten çok yağlı bir balık ekstra yağa gerek yok. ben sadece karabiber, tuz, kekik sürüp ızgara ya da fırında pişiriyorum. mis gibi oluyor 🤩

Ben küçük somon alıyorum oyuzden canim . Burda denizde somon çiftlikleri var. Ben palamutunda somonunda en küçüğünü aliyorum yağsız ve eti tok oluyor. 😄.

Hey gidim hey bugün 38 beden bir takım aldım üzerimdee akıyor mübarek. 38 pantalon denedim cukkk. Ama kapalıyım çok da cuk olmasın dedim 40 aldım 🤣 sibel_84 sibel_84
Oooowww çek bebeksi tenimi çek
Dostum düşmanım görsün çek
Ordan çek burdan çek🤣🤣🤣

Cumartesiye göre süper su ne durumda ben susuz kalmışım da :KK43: ühüüü

Ben niye anlamadım bu 40 muhabbetini

Harika mwnülerine fotolarına hastayım ❤️ o sarmalar az olmuş az daha ye bissürü ye 🤣🤣🤣

Ben anlamıyprdu 🤔

Ekmek falan yok aaa komşuya ver kedilere ver çıldıriciimmm 🙄

Öp tabeeee :KK74:

Seni arkeme aldıktan sonra rahat edeceğimi biliyordum 🤣🤣🤣
Kötü espri tamam tamam normalde böyle kötü espti yapmam bir saattir sibel_84 sibel_84 ile yazıştım ondan oldu 😂😂😂
Siz görürsünüz uleennnn bu hafta hirsima hırs eklediniz :KK11::sopa::KK20::KK62::KK62:

bittiiiiiii ama tatlısı bitti. paketin yarısı duruyor. ama merak etme daha yemem. belki ondan ekmek falan yaparım :))
Kabak mucver oluyormuş ben de yeni öğrendim hrm de bunun mucveri diger kabaktan bile güzelmiş.

Ayrica kumpir de yapiliyirmus. Her ikisini de deneyecegim. Kabak tatlisini da cok severim

İnşallah canımcım 🙏

Acaba nedennn nedenn 🤣

Peynir helvası nasıl bir şey canım tatlı mı tuzlu mu kalan süper 🥰🥳

Göndermem virmemm güllerimi 🌹🥳🥰❤️

Teşekkğr edeirm canım kaptaniçem 🥰

Yağdan 3 kilo gitmiş kas kaybı yok ama ilginç bir şekilde su kaybı var dedi. Su mu içmiyorsun dedi yok hocam en kötü 2.5 içiyorum dedim. 3 den az içme dedi sudan kilo vermek nşye acaba o kısmı anlamadım 🤔
Tatlı Trakya bölgesine özgü bi tatlı hafif zaten bi çatal tadına baktım.
3 lt su maşallah 🧿 kolaylıklar dilerim. Yağdan 3 kilo çok iyi 😍😍😍

X