- 28 Aralık 2023
- 5.391
- 15.903
Tamam inşallah kaptanımYarın sabah yürüyüşle başlayabilirşz
Kız 38 olmuşum hedef 36. 40 i sitareye yazdımElli de bendenyok mu artıran
Ahaha ben de 36 falan işteKız 38 olmuşum hedef 36. 40 i sitareye yazdım
Akşam saat kaçta yedin canım. Hem fasulye hem pirinç hem sarma ucu bir arada biraz CIS olmuş.
Bugün cumartesi len rahat bırak insanlarıAkşam saat kaçta yedin canım. Hem fasulye hem pirinç hem sarma ucu bir arada biraz CIS olmuş.
bittiiiiiii ama tatlısı bitti. paketin yarısı duruyor. ama merak etme daha yemem. belki ondan ekmek falan yaparım :))Kızzzz konum ver gelip o kabak tatlısını çöpe atacam artık da yeter
Hemen senin ardından koştumKız kalk git. Ben etmedim sen etme bari.
Aminn cnm bnm insalaahSize güvenim tam canlarım benim. Yolumuz mavilerin yolu olsun. Gökyüzü olsun deniz olsun. Ve bu hafta eksilerimiz gökyüzü kadar deniz kadar bol olsun.
Biliyorum canım tabaklarına hastayım aana da
Beraber kutlayalım
Peh peh peeehhj yağdı yağmur çaktı şimşeekkk...
Sen demi brütüs
Ekmek olarak tüketbittiiiiiii ama tatlısı bitti. paketin yarısı duruyor. ama merak etme daha yemem. belki ondan ekmek falan yaparım :))
Bugün cumartesi diye şey oldu biraz kaptanimAkşam saat kaçta yedin canım. Hem fasulye hem pirinç hem sarma ucu bir arada biraz CIS olmuş.
Sen uyma ona canım. Bu hafta vermediklerinle beraber iki misli veriyoruz.
Nefes aldırmayacak sizeBugün cumartesi diye şey oldu biraz kaptanim
Bu hafta eksilerimiz bol olacak bizim o yüzden sıkı tutmamız lazım.Bugün cumartesi len rahat bırak insanları
Severim seni. Bu son olsun tamam mı?Bugün cumartesi diye şey oldu biraz kaptanim
He heeee görecezBu hafta eksilerimiz bol olacak bizim o yüzden sıkı tutmamız lazım.
Rahat bırak insanları ya mutlu olsunlar yesinler aaaaaaSeverim seni. Bu son olsun tamam mı?
Sabah ben de çok yemiştim kaptanım ama akşam telafi ettim benceKeşke bugün yemeseydim