Seni öpücüklere boğarım ben
Ayyyy sesli güldümEstağfirullah takımımızdaki her arkadaşımız birer yıldız gibi özel ve parlak
Birlikte maviş takımı ezip geçeceğiz
Yaşasııııınnn kırmızı takımmm
Tellioğullarına ölüm
Ben de yazmıyım dimi kaptanım, istersen senin kulağına gizlice söylerim ama.Yazılamayacak kadar kötü ise kimseyi de etkilememek adına yazma. Ama yarın terteniz menü beklerim canım
Son gülen iyi güler şekerimAyyyy sesli güldüm
Komik olduğu için
Korkun benden. Eskiler bilir kaptan oldum mu ben kendimden bile korkuyorumHe alırsın eksi gel de bi
Oturacak yerlerimde kurt var
Yaz yaz biz de görelimBen de yazmıyım dimi kaptanım, istersen senin kulağına gizlice söylerim ama.
İlk defa bir cumattesiyi bu kadar çok sabırsızca bekleyeceğimKorkun benden. Eskiler bilir kaptan oldum mu ben kendimden bile korkuyorum
Senin yerin ayrı bende biliyon. Söylememe gerek yok bile.
Ben olsam sarmalari yerdim yanında da cacık offffAbla belki inanmazsınız ama sarmaları yemedim iştahlı bir şekilde kattım tabagima ama pilav ve fasulyeyi yiyince yemek istemedim . Tabi serpme hazırladım bugün hafta sonu olunca amaa tabagima aldım yiyeceğim kadarını
Hainnn domdomlarrrr siiziiii beniii yildiramazsiniz
Ah bu koçların içindeki minnoşlukBen olsam sarmalari yerdim yanında da cacık offff
Afiyet olsun kuzucum. Rakip takimdaymişsin ama senin zayıflama caban beni çok mutlu ediyor yine de
Bekleyip görcezSon gülen iyi güler şekerim
Kocanın kafasını vur duvaraKızlar ben yatayım en iyisi . Sarmalar tatlılar derken benim gidenler gelmeye başladı. Koca kişiside dubai çikolatası ve çiğköfte getirmiş . Adam midesiz çay demleyip yiyelim yarın başlarsın diyete diyor. Kafamı hangi duvarlara vursam.
Yedim hatta arttı yarın yerim inşallahKıyamam yaa, umarım yenisini afiyetle yemişsindir.
Kocanın kafasını vur duvara
Puahahahahha korkmak ve kırmızı takımBekleyip görcez
Salı günü hatırlatırım size bu lafları.
O değil de kaptaniniz yok ortada. Korktu kaçtı mı ne
Ben bilmiiiimmmm gardaş yaşayıp görcessssss
Biliyorum SibelimSenin yerin ayrı bende biliyon. Söylememe gerek yok bile.