- 1 Aralık 2019
- 5.672
- 22.988
- 30
Ihanettt mii aslaa etmemm kaptanım sanaSisssttt ilismesin gözün kırmızı takıma
Yok ya büyük kızım ın bebekliğinde vardı bende çok severdimDaha var mı o çizgi film
Hoş bulduk canımKırmızı takıma hoş geldin asyacım bu siboş beynimi okuyup istediklerimi aldı da... İnsanın çişi olunca demek kalp gözü açılıyormuşsibel_84
Size güvenim tam canlarım benim. Yolumuz mavilerin yolu olsun. Gökyüzü olsun deniz olsun. Ve bu hafta eksilerimiz gökyüzü kadar deniz kadar bol olsun.Ihanettt mii aslaa etmemm kaptanım sana
Bende oglusdan biliyorum ama son zamanlarda hiç denk gelemedik.Yok ya büyük kızım ın bebekliğinde vardı bende çok severdim
Su kaybın olmuş canım. Dikkat et suya daİnşallah canımcım
Acaba nedennn nedenn
Peynir helvası nasıl bir şey canım tatlı mı tuzlu mu kalan süper
Göndermem virmemm güllerimi
Teşekkğr edeirm canım kaptaniçem
Yağdan 3 kilo gitmiş kas kaybı yok ama ilginç bir şekilde su kaybı var dedi. Su mu içmiyorsun dedi yok hocam en kötü 2.5 içiyorum dedim. 3 den az içme dedi sudan kilo vermek nşye acaba o kısmı anlamadım
Biliyorum canım tabaklarına hastayım aana daBu güzel mesajinla bir anda ozguvenım yenilendi sanki teşekkür ediyorum sana buradaki kız kardeşlerime iyiki varsınız sizi çok seviyorum
halledeceğiz cicegim
Kaptanim da kaptanım
Kuş uçtuu babyama tabaklarim ile beraber her yerde yanında bil beni
Beraber kutlayalımAy ben bişey kutlayacaktim
Unutmadan kutliyim
70ler liginin 4. Çeyreğinden 3. Ceyregine dustum yani 77.5 un altiufak mutluluklari hic kacirmam☺
Peh peh peeehhj yağdı yağmur çaktı şimşeekkk...Size güvenim tam canlarım benim. Yolumuz mavilerin yolu olsun. Gökyüzü olsun deniz olsun. Ve bu hafta eksilerimiz gökyüzü kadar deniz kadar bol olsun.
Kız ben çok su içiyprum amaSu kaybın olmuş canım. Dikkat et suya da
Kırk bendenBiliyorum canım tabaklarına hastayım aana da
Beraber kutlayalım
Peh peh peeehhj yağdı yağmur çaktı şimşeekkk...
Sen demi brütüs
DolunaydanKız ben çok su içiyprum ama
Halsizliğim de ondan mı acaba
Kötü kaptanım çok kötü hattaYazılamayacak kadar kötü ise kimseyi de etkilememek adına yazma. Ama yarın terteniz menü beklerim canım
Yarın sabah yürüyüşle başlayabilirşzKötü kaptanım çok kötü hattatelafi etmek için elimden gelenin fazlasını yapacağım inşallah
Yok canımcım niye kızayımKaptaniçem kaptanlığı alan kızçe tam bakamadım amaSitare55 mi oldu ve sanırım onun kızçesiyim bana kızmadın dimi
Vuhu menü süper adımlar süperMenümü paylaşayım da kalkıp saçlarımı boyayayim.
Kahvaltı
2 yumurta
Avuç içi kadar tandır ekmeği
1 tatlı kaşığı bal+kaymak
Ara öğün
1 türk kahvesi+2kuru incir
Akşam
1 küçük boy fırında patates
1tabak havuç+turp salatası
Ara öğün
1fincan kiraz saplı çay
Dukan yaptım tükettim gün boyu