Allah korumuş canım çok geçmiş olsunCanlarım oğluşum matkap ucu yutmustu pazartesiden beri bir ayağımız hastanede takipteydik. Bugün normal yollarla son parçalarında çıkardı. Yarın inşallah kontrol amaçlı bı film daha çektirip rahatlayacagiz. Biraz yoğun geçiyor. Eve gelince uyuyup kalıyorum. Bilgisayar işleri var. Onları bile eve getirmek zorundayım son zamanlarda. Tekrar özür dilerim
Dualarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
hahahahha ay ben japon mutfağını seviyorum ya çin mutfağı hiç denemedim bişe diyemicem de ajsgfkasjfs çinlilerle nerde takılıyosun meslek neeebende arada çinlilerle takılıyorum sıkıntı yoh aynıymışız ama onların bişini üstüne para verseler yemem beee geçen patronumuz çikolarından getirmiş çinden herkes bi merak yedi tatlı ya hani göyaaa... yiyen ıyyy bu ne bee dedilerdedimki böcek bacağı filan gelmiştir belkim ağzınıza hahahah ama yinede saygı duyarım canımm herkeslere ben türk mutfağında zayıflayayım hahahahahaa
Canım benim içini rahat ettirecek bir filmle karşilaşmani dilerimCanlarım oğluşum matkap ucu yutmustu pazartesiden beri bir ayağımız hastanede takipteydik. Bugün normal yollarla son parçalarında çıkardı. Yarın inşallah kontrol amaçlı bı film daha çektirip rahatlayacagiz. Biraz yoğun geçiyor. Eve gelince uyuyup kalıyorum. Bilgisayar işleri var. Onları bile eve getirmek zorundayım son zamanlarda. Tekrar özür dilerim
off dünden beri çok keyfim kaçtı buna gerçekten büyük geçmişler olsun <3Canlarım oğluşum matkap ucu yutmustu pazartesiden beri bir ayağımız hastanede takipteydik. Bugün normal yollarla son parçalarında çıkardı. Yarın inşallah kontrol amaçlı bı film daha çektirip rahatlayacagiz. Biraz yoğun geçiyor. Eve gelince uyuyup kalıyorum. Bilgisayar işleri var. Onları bile eve getirmek zorundayım son zamanlarda. Tekrar özür dilerim
Günaydın canım bol kasların olsungünaydınn kızlarrben de gün içinde ara ara bakabiliyorum grubumuza ama akşam elime telefonu hiç alamıyorum nasılsınız nasıl geçiyor gününüz tartıya son bir gün yüzleriniz gülsün hep inşallahh ben dün spor yapamadım sadece adım oldu çünkü bir önceki günden kalan kardiyolardan hala bacak arkalarım ve karnım szılıyor onlar bana kas olarak dönsün yarabbim aminnnn
Queenini yerim seninAfiyet olsun canım güzel bir menü olmuşkorumalıl
Afiyet olsun canımsabah ekmeği ve patatesi bir arada değil de ya onu ya onu seçsek daha güzelti olarmış
Afiyet olsun omad yaptığım bişeydi eskiden pek fayda görmedim inşallah sende işe yararsu az olmuş canım
Afiyet olsun pembelisu umarım 2lt üzeri
Anammm yok kine bişiiafiyet olsun
Afiyet olsungün içi çok az olmuş yine de akşam kuvvetli yendikten sonraki baklavalar
Ayaklarına sağlıkgece pek önerilmiyor egzersiz yapmak sabah erken saatler daha uygun diyollaa
Günaydın queen
Afiyet olsun poğaça dışında gayet güzel ama o da minnak bişi
Günaydın canımduana kocaman bir AMİN diyorum
Sağ ol canım toprağım ama seni neden az görüyorumHoşgeldin o zaman
amin canım aminn inşallahhhGünaydın canım bol kasların olsun
afiyet olsun kız ne yapmışsın bir de karışık olmuş Allah kabul etsin
Afiyet olsun mini menüüdev adımlar
Afiyet olsun canımbiraz protein ekleyelim bugün menüye
Afiyet olsunakşam 1 tabak pilav fazla olmuş yazıyordum kii aşağıdaki cıssları gördüm
Afiyet olsun canım20 deki ara öğün fazla olmuş
Afiyet olsunsabah sabah mercimekli kabak nasıl yidin kıızz
Afiyet olsunöğlenin yancıları eksik olmuş salata,yoğurt gibi
Yeni evinde huzurla,sağlıkla oturmak nasip olsun
Afiyet olsun güzel menüler
Ayaklarına sağlıkO şapşipi yerim ben ay ne güzel ne kadar çok kedi annemiz var
Afiyet olsunonca hazırlığa yine iyi bir menü çıkarmışsın
Afiyet olsungüzel aslında sadece geçe kalmış akşam yemeği ama ona sanırım yapacak bişi olmuyor dimi anca yetişiyorsun
Afiyet olsun güzel bir menü
Günaydın canım
Günaydıııınnn
Günaydın canım
Harika afiyet olsun spor da her zamanki gibi süper
Eşinle birlikte nice mutlu yıllara canım
Afiyet olsun az ve öz olmuş
Günaydın canım
Günaydın ceeee
Ayran ile araya birşeyler kattımLeblebi ayran mi denesen
canımm çokk geçmiş olsun duyunca çok üzüldüm yaa çocuklarımızın yanında hiç bişey bırakmamalıyız cidden kendi kızımdan biliyorum benim kızımda burnuna minik tokalarının üstündeki boncuğu koparıp boncuk sokmuştu ayy hala aklıma geldikçe ürperiyorum ya çıkamasaydı diye hümkür kızım dedikçe geriye kaçmıştı bide neyseki sonra çıkardıkCanlarım oğluşum matkap ucu yutmustu pazartesiden beri bir ayağımız hastanede takipteydik. Bugün normal yollarla son parçalarında çıkardı. Yarın inşallah kontrol amaçlı bı film daha çektirip rahatlayacagiz. Biraz yoğun geçiyor. Eve gelince uyuyup kalıyorum. Bilgisayar işleri var. Onları bile eve getirmek zorundayım son zamanlarda. Tekrar özür dilerim
Bn gece baya bı acıktım karnıbahar vardı bı tane yedim yemez olaydım sabaha kadar midem ağrıdı itiraf edeyim bariAfiyet olsun canım güzel bir menü olmuşkorumalıl
Afiyet olsun canımsabah ekmeği ve patatesi bir arada değil de ya onu ya onu seçsek daha güzelti olarmış
Afiyet olsun omad yaptığım bişeydi eskiden pek fayda görmedim inşallah sende işe yararsu az olmuş canım
Afiyet olsun pembelisu umarım 2lt üzeri
Anammm yok kine bişiiafiyet olsun
Afiyet olsungün içi çok az olmuş yine de akşam kuvvetli yendikten sonraki baklavalar
Ayaklarına sağlıkgece pek önerilmiyor egzersiz yapmak sabah erken saatler daha uygun diyollaa
Günaydın queen
Afiyet olsun poğaça dışında gayet güzel ama o da minnak bişi
Günaydın canımduana kocaman bir AMİN diyorum
Çok teşekkrler sitarecim sağol,amin inşallahAllah sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsim ablacımgözünüz aydın
Allah kabul etsin canım
Afiyet bol eksi olsun şaşırtma menüsü gibi süper
Eşin ne oldu ablacım çıktı mı moralin neden bozuk? Ağrılarına Rabbim şifa versin dün gece de uyuyamadın sanırım
Ah bu anne evleri yemee hepsinin tadını biliyorsun zaten
Yeemişsin annenin hamur işlerinden tebrik ederim canımama menü nerede hiçbşr şey yok resmen bol eksi getirsin
Canın sağ olsun canım her şey ypluna girer inş
Yediğinin mislini yakmışsın zaten canım afiyet eksi olsun harika menü
Çookk geçmiş olsun canım inşallah yatışa gerek kalmaz
menün gayet az ve güzel afiyet olsun
Mükemmel menü adım her sey... çok güzel eksi gelecek inş
Yemesen iyiydi ama kalanı çok güzel canım bol eksin olsun
İşaret pamagimizin uç noktasından başlayıp ikinci kıvrılma noktasına kadar olan kısım hocamaminn canım inşallah
Çok teşekkürler fezacım sağolHayırlı, huzurlu, mutlu bebiş, mutlu aile olsunlar