Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Allah korumuş canım çok geçmiş olsun

hahahahha ay ben japon mutfağını seviyorum ya çin mutfağı hiç denemedim bişe diyemicem de ajsgfkasjfs çinlilerle nerde takılıyosun meslek neee

Canım benim içini rahat ettirecek bir filmle karşilaşmani dilerim Allah işinde gücünde kolaylıklar versin.

off dünden beri çok keyfim kaçtı buna gerçekten büyük geçmişler olsun <3

Günaydın canım bol kasların olsun

Günaydın kızlar dün hep yollarda dışarıdaydım gece otele geldim. Menümü yazamadım. Menümde şaştı bayağı

Sabah10:30
Etilifalif kırmızı meyveli bar

Sabah 13:00(serpme kahvaltıdan bu kadarla kurtardım)
Yarım domates yarım salatalık
2 dilim peynir
1 tatlı kaşığı bal
8 zeytin
1 küçük ısırık simit
1 küçük ısırık sigara böreği
3 tk kahvaltılık sos
Bol çay

Ara 15:00
4 küçük mandalina

Akşam 20:00(saate mecbur uyum sağlıyorum. Toplu hareket ediyoruz. Olay burada koptu kötü bir şey yok çeşit çok)
3 tk yoğurtlu cevizli meze
2 tk acılı ezme
2 yk yoğurtlu ot kavurması
Birkaç tane hamsi marin
3 ad Tereyağlı karides
Bol yeşilllikli salata
2 tane barbun
4 çatal lüfer
1 dilim muz 3 incecik dilim armut, 3 dilim mandalina,8 ad kırmızı yaş üzüm

Su 1.5 lt
6000 adım

LenaG
Cicekbocekkaktus
Boncuk2307

Queenini yerim senin canim kaptanım

Eşinle birlikte nice mutlu yıllara canım

Afiyet olsun az ve öz olmuş

Günaydın canım

Günaydın ceeee

Leblebi ayran mi denesen
Ayran ile araya birşeyler kattım

canımm çokk geçmiş olsun duyunca çok üzüldüm yaa çocuklarımızın yanında hiç bişey bırakmamalıyız cidden kendi kızımdan biliyorum benim kızımda burnuna minik tokalarının üstündeki boncuğu koparıp boncuk sokmuştu ayy hala aklıma geldikçe ürperiyorum ya çıkamasaydı diye hümkür kızım dedikçe geriye kaçmıştı bide neyseki sonra çıkardık

Bugün buradaki işleri bitirip başka bir şehire geçicem gece. Yarın da oradayım. Tartıyı yanımda getirdim Mesajları yarın akşam artık eve geçince okuyabileceğim
Dün tatlı için yemek için edilen ısrardan gına geldi. Tabi iyi niyetlerinden ama diyetteyim valla yerdim yoksa dedim. Tadına bak yok yok demekten dilim düştü Bir tanesi beni gördü şok oldu ne kadar zayıflamışsın diye daha verme falan dedi. Bizim firmadan biri de evet zayıfladı bence bir şey kullandı ilaç falan diyor. Sinir oldum yok dedim o kadar bilinçsiz değilim diyet yapıyorum kaç aydır.

Bn gece baya bı acıktım karnıbahar vardı bı tane yedim yemez olaydım sabaha kadar midem ağrıdı itiraf edeyim bari

Çok teşekkrler sitarecim sağol,amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…