- 20 Mart 2008
- 140.589
- 210.715
- 60
anlamadım kızçeeİşaret pamagimizin uç noktasından başlayıp ikinci kıvrılma noktasına kadar olan kısım hocam
Aaaa işte bu süper canım, çok teşekkür ederim. Yapmak sorun değil de vallahi anlamıyorum.Kaptanlar yapıyor canım ama kaptan olmasanda yapabiliyorsun vaktin varsa. Bazen özellikle görmesini istediğin kişiyi etiketliyorsun mesela yorumlasın dşye falan filan..
Tarti bence az otur toton yer görsün diyorGünaydınlaaarrrrr
Tartıyı camdan aşağı atasım var atsam mı
Guzel olmus afiyet olsun14.11.24
11.30
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir domates,biraz fırın patates, 1 çk kuşburnu, ,2 dilim ekmek
13.30
2 ceviz, az kabak çekirdeği
16.00 sade kahve
1 mandalina
19.00
1 kepçe mercimek çorbası, 3 YK makarna, 2 köfte yoğurt salata
Şu:2t.Cicekbocekkaktus LenaG
Kızlar hayırlı geceler
Sabah : 2 buçuk dilim cialı ekmek + 2 dilim peynir 4 zeytin 1 yk tahin pekmez
Öğle : 1 Türk kahvesi, 3 kuru kayısı
İkindi: 1 bardak kefir 1 mandalina
Akşam 18.30: 2 kaşık pirinç pilavı 1 kaşık kavurma + bol yeşillikli salata+ 1 haşlanmış yumurta
Saat 10 gibi 1 fincan rezene yarım kuru incir
Bol ev işi emzirme, 3 bin adım
Cicekbocekkaktus LenaG
14 kasım
18:00
2 avuç badem, ceviz
2 kepçe mercimek çorbası
Bikaç yerelması
1,5 lt. Su
3 kupa kahve
LenaG Cicekbocekkaktus
Açık büfeden saglikli tercihler yapanilmissin. Miktarlar da kontrollü. Tuzu tadi yerinde olduğu icin ödem olabilir. Bol su yesil cay ile yarina hazırlık yapalimGünaydın kızlar dün hep yollarda dışarıdaydım gece otele geldim. Menümü yazamadım. Menümde şaştı bayağı
Sabah10:30
Etilifalif kırmızı meyveli bar
Sabah 13:00(serpme kahvaltıdan bu kadarla kurtardım)
Yarım domates yarım salatalık
2 dilim peynir
1 tatlı kaşığı bal
8 zeytin
1 küçük ısırık simit
1 küçük ısırık sigara böreği
3 tk kahvaltılık sos
Bol çay
Ara 15:00
4 küçük mandalina
Akşam 20:00(saate mecbur uyum sağlıyorum. Toplu hareket ediyoruz. Olay burada koptu kötü bir şey yok çeşit çok)
3 tk yoğurtlu cevizli meze
2 tk acılı ezme
2 yk yoğurtlu ot kavurması
Birkaç tane hamsi marin
3 ad Tereyağlı karides
Bol yeşilllikli salata
2 tane barbun
4 çatal lüfer
1 dilim muz 3 incecik dilim armut, 3 dilim mandalina,8 ad kırmızı yaş üzüm
Su 1.5 lt
6000 adım
LenaG
Cicekbocekkaktus
Boncuk2307
Niye çıldırdın kuzuSelamlar
Dünkü menüm
Sabah 7.30
1 h yumurta
Ara yok
Öğle 12.30
1 kase yoğurtlu çorba
Kıymalı patates
Yeşil salata
Ara 16 civarı
1 minik ayran
2-3 ceviz
1 armut
çıldırdım ya
Akşam 19.30
1 hamburger köftesi
Ekmeğinin de yarısı
Su2.5 lt
Adım 5100
LenaG Cicekbocekkaktus
Gecmis olsunCanlarım oğluşum matkap ucu yutmustu pazartesiden beri bir ayağımız hastanede takipteydik. Bugün normal yollarla son parçalarında çıkardı. Yarın inşallah kontrol amaçlı bı film daha çektirip rahatlayacagiz. Biraz yoğun geçiyor. Eve gelince uyuyup kalıyorum. Bilgisayar işleri var. Onları bile eve getirmek zorundayım son zamanlarda. Tekrar özür dilerim
Dualarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Tesekkürler boncuk kaptanım. İştahım pek yoktu.Kendini sevmene çok sevindim. Menü güzel ama az geldi bana afiyet olsun, sütü tarçınla içmiş olman çok hoş
İnşallah ile yarar kaptanım. Ayda bir kilo versem yeter acelem yok. Giden yağdan gitsin yeterki.Afiyet olsun omad yaptığım bişeydi eskiden pek fayda görmedim inşallah sende işe yararsu az olmuş canım
Ya tatlı olmasaydı iyi olurdu da. Ona da çok ısrar edince artık yok diyemedim.Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuşkorumalıl
Afiyet olsun canımsabah ekmeği ve patatesi bir arada değil de ya onu ya onu seçsek daha güzelti olarmış
Afiyet olsun omad yaptığım bişeydi eskiden pek fayda görmedim inşallah sende işe yararsu az olmuş canım
Afiyet olsun pembelisu umarım 2lt üzeri
Anammm yok kine bişiiafiyet olsun
Afiyet olsungün içi çok az olmuş yine de akşam kuvvetli yendikten sonraki baklavalar
Ayaklarına sağlıkgece pek önerilmiyor egzersiz yapmak sabah erken saatler daha uygun diyollaa
Günaydın queen
Afiyet olsun poğaça dışında gayet güzel ama o da minnak bişi
Günaydın canımduana kocaman bir AMİN diyorum
Akşam aslında çok değildi canım. Çorba küçük kase ile aldım. Pilav yemek kaşığı ile idi. Et de aynı şekilde ve sıfır ekmek.ama tatlı fazla oldu. Hatta yürüyüşe çıkalım dedik. Eşler saat geç oldu deyince vazgeçtiler.Canım bir kare dediğin ne kadar tam olarak afiyet elsi olsun yarına inşallah güzel bir eksi görürüz
Akşam biraz fazla geldi canım hem çorba hem pilav üzerine baklava. Bugün telafi ederiz inş afiyet eksi olsun canımcım
Harikasın be yanson gitsin yağlar
Süreçi kendimiz uzatmayalım da canım kaçamaklarla canım çektilerle. Diğer türlü bir hafta yavaş olır bir hafta hızlı olur
Amin canım canım aminnn
Amin canımsibel_84 başınız sağ olsun canım benim
Çok şey kaçırıyorum arkadaşlar sayfalar birikiyor okuyamiyorum kusuruma bakmayın hastalara şifa dertlilere ferahlik diliyorum
Afiyet olsun çiçeğimGünaydın kızlaarrrr
Akşam misafirim vardı giremedim sonrada sizmisim resmen
14 Kasım menüsü
Sabah10
1 haşlanmış yumurta
Lor peyniri
3 zeytin
1 salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
Ogle
Yarım muz
1.mandalin
1.kucuk ev pogacasi
Akşam 19
7 kaşık bamya yemeği
2 kaşık pilav
Yoğurt
Acı biber
Su 2.litre
Spor 9.bin adım yürüyüş
LenaG Boncuk2307
Öyledir kaptanım da annemle babam ablam ve 2 küçük yeğenimle gelecek cumartesi akşamAfiyet olsun canım güzel bir menü olmuşkorumalıl
Afiyet olsun canımsabah ekmeği ve patatesi bir arada değil de ya onu ya onu seçsek daha güzelti olarmış
Afiyet olsun omad yaptığım bişeydi eskiden pek fayda görmedim inşallah sende işe yararsu az olmuş canım
Afiyet olsun pembelisu umarım 2lt üzeri
Anammm yok kine bişiiafiyet olsun
Afiyet olsungün içi çok az olmuş yine de akşam kuvvetli yendikten sonraki baklavalar
Ayaklarına sağlıkgece pek önerilmiyor egzersiz yapmak sabah erken saatler daha uygun diyollaa
Günaydın queen
Afiyet olsun poğaça dışında gayet güzel ama o da minnak bişi
Günaydın canımduana kocaman bir AMİN diyorum
Çeşit çok olsa da azar azar yemişsin bugün daha hafif beslenerek dengelersin, sen yaparsınGünaydın kızlar dün hep yollarda dışarıdaydım gece otele geldim. Menümü yazamadım. Menümde şaştı bayağı
Sabah10:30
Etilifalif kırmızı meyveli bar
Sabah 13:00(serpme kahvaltıdan bu kadarla kurtardım)
Yarım domates yarım salatalık
2 dilim peynir
1 tatlı kaşığı bal
8 zeytin
1 küçük ısırık simit
1 küçük ısırık sigara böreği
3 tk kahvaltılık sos
Bol çay
Ara 15:00
4 küçük mandalina
Akşam 20:00(saate mecbur uyum sağlıyorum. Toplu hareket ediyoruz. Olay burada koptu kötü bir şey yok çeşit çok)
3 tk yoğurtlu cevizli meze
2 tk acılı ezme
2 yk yoğurtlu ot kavurması
Birkaç tane hamsi marin
3 ad Tereyağlı karides
Bol yeşilllikli salata
2 tane barbun
4 çatal lüfer
1 dilim muz 3 incecik dilim armut, 3 dilim mandalina,8 ad kırmızı yaş üzüm
Su 1.5 lt
6000 adım
LenaG
Cicekbocekkaktus
Boncuk2307
Bu çocuklar insanın aklını alıyor, benimki de para yutmuştu, ben lavabodayken, geldi Bi de diyor ben para yuttumcanımm çokk geçmiş olsun duyunca çok üzüldüm yaa çocuklarımızın yanında hiç bişey bırakmamalıyız cidden kendi kızımdan biliyorum benim kızımda burnuna minik tokalarının üstündeki boncuğu koparıp boncuk sokmuştu ayy hala aklıma geldikçe ürperiyorum ya çıkamasaydı diye hümkür kızım dedikçe geriye kaçmıştı bide neyseki sonra çıkardık
Çok güzel menü aslında neden çıldırdım dedin kıızSelamlar
Dünkü menüm
Sabah 7.30
1 h yumurta
Ara yok
Öğle 12.30
1 kase yoğurtlu çorba
Kıymalı patates
Yeşil salata
Ara 16 civarı
1 minik ayran
2-3 ceviz
1 armut
çıldırdım ya
Akşam 19.30
1 hamburger köftesi
Ekmeğinin de yarısı
Su2.5 lt
Adım 5100
LenaG Cicekbocekkaktus
Özel bir program canım, dün dışardaydım, kuruyemişi yanıma almıştım, yarım saat içinde evde olunca çorbayı ısıtmadan aldım yedim, hemen arkasından yerelması yedimKız sen grev mi yapıyorsun diyet mi nasıl dayanıyorsun
Kahvaltı niye yapmadın canımSelam kizlar hayirli cumalar. Simdilik iyi gidiyorum.
Sabah 2 su bardagi elma sirkeli suyumu ictim.
Simdi de 10.30 bi mandalin bi Armut yedim kücük.
Öglen markete gidip biseyler almak istyirorum.
Sanki misafir gelecek gibi içime doğuyorSade ve hüzel bir menü canım afiyet şifa olsun tatlışıma
Yarına dinlen canımcım gece de uzun uzun uyu
Yarın görürsem o kızları yüzlerine bakarak kaşıyayım mı
Abla benim de dikkatimi cekti cok az geldi bana da. Ama en iyi sen bilirsin.Özel bir program canım, dün dışardaydım, kuruyemişi yanıma almıştım, yarım saat içinde evde olunca çorbayı ısıtmadan aldım yedim, hemen arkasından yerelması yedim
Arada 1 saat olaydı çorba ve yerelması da olmayacaktı
Sabahlari canim bisey istemiyor. Genelde kahve iciyorum bugun onu da icmedim. Istersem önceden hazirliyorum.Kahvaltı niye yapmadın canım