Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kaptanlar yapıyor canım ama kaptan olmasanda yapabiliyorsun vaktin varsa. Bazen özellikle görmesini istediğin kişiyi etiketliyorsun mesela yorumlasın dşye falan filan..
Aaaa işte bu süper canım, çok teşekkür ederim. Yapmak sorun değil de vallahi anlamıyorum.

Guzel olmus afiyet olsun

14 kasım

18:00

2 avuç badem, ceviz
2 kepçe mercimek çorbası
Bikaç yerelması

1,5 lt. Su
3 kupa kahve

LenaG Cicekbocekkaktus

Açık büfeden saglikli tercihler yapanilmissin. Miktarlar da kontrollü. Tuzu tadi yerinde olduğu icin ödem olabilir. Bol su yesil cay ile yarina hazırlık yapalim
Niye çıldırdın kuzu

Gecmis olsun

Mutlu sağlıklı günler kızlar. Hepinize musmutlu ve sağlıklı diliyorum.

Kendini sevmene çok sevindim. Menü güzel ama az geldi bana afiyet olsun, sütü tarçınla içmiş olman çok hoş
Tesekkürler boncuk kaptanım. İştahım pek yoktu.
Afiyet olsun omad yaptığım bişeydi eskiden pek fayda görmedim inşallah sende işe yarar su az olmuş canım
İnşallah ile yarar kaptanım. Ayda bir kilo versem yeter acelem yok. Giden yağdan gitsin yeterki.

Ya tatlı olmasaydı iyi olurdu da. Ona da çok ısrar edince artık yok diyemedim.
Akşam aslında çok değildi canım. Çorba küçük kase ile aldım. Pilav yemek kaşığı ile idi. Et de aynı şekilde ve sıfır ekmek.ama tatlı fazla oldu. Hatta yürüyüşe çıkalım dedik. Eşler saat geç oldu deyince vazgeçtiler.
sibel_84 başınız sağ olsun canım benim
Çok şey kaçırıyorum arkadaşlar sayfalar birikiyor okuyamiyorum kusuruma bakmayın hastalara şifa dertlilere ferahlik diliyorum
Amin canım

Afiyet olsun çiçeğim güzel menü
Öyledir kaptanım da annemle babam ablam ve 2 küçük yeğenimle gelecek cumartesi akşam yapamam daha diye son kez yaptım. Bugün de pazara gideceğim markete bebek arabası ve yokuş. Temizlik yapacağım işim çok yani içimde kalmasın diye yaptım
Çeşit çok olsa da azar azar yemişsin bugün daha hafif beslenerek dengelersin, sen yaparsın
Bu çocuklar insanın aklını alıyor, benimki de para yutmuştu, ben lavabodayken, geldi Bi de diyor ben para yuttum üç gün hastanelere taşındık biz de. Allah'tan bir operasyona gerek kalmadan çıktı.
Çok güzel menü aslında neden çıldırdım dedin kıız

Hayırlı cumalar hepinize canım hatunlar bugün benim için çok yorucu olacak. Markete gideceğim, pazara gideceğim. Cumartesi akşam annem, babam, ablam ve 2 küçük yeğenim geliyor doğum günüm vesilesiyle. Temizlik yapacağım. Ayy gözümde büyüyor

Kız sen grev mi yapıyorsun diyet mi nasıl dayanıyorsun
Özel bir program canım, dün dışardaydım, kuruyemişi yanıma almıştım, yarım saat içinde evde olunca çorbayı ısıtmadan aldım yedim, hemen arkasından yerelması yedim
Arada 1 saat olaydı çorba ve yerelması da olmayacaktı

Selam kizlar hayirli cumalar. Simdilik iyi gidiyorum.
Sabah 2 su bardagi elma sirkeli suyumu ictim.

Simdi de 10.30 bi mandalin bi Armut yedim kücük.

Öglen markete gidip biseyler almak istyirorum.

Abla benim de dikkatimi cekti cok az geldi bana da. Ama en iyi sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…